Fecioarele ..... la raport , adunarea !!! (p.12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !!!

Va servesc cu o cafea aburinda , un ceai fierbinte , un cola rece !

Mie imi curge nasul , parca ma incearca si o tuse ... sper sa nu fi luat ceva virusi ...

Va doresc o zi minunata !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'neata buna, fetelor!
Care mai sunt miscarile de trupe? Apropo de trupe, eu sunt "mort" pentru patrie, decedata, sucombata, cum vreti sa spuneti! N-am dormit azi-noapte decat vreo 2 ore, deoarece fi-miu avea chef de condus la 10 luni jumate, toata noaptea m-a barait la cap, brrrrm, brrrm, mai si bazaia din cauza dintisorilor...

Of, cam asta e raportul de dimineata...
Treceau batalioane romane Carpatii..., se vede ca m-am dilit, nu?

Pupici la feciorici!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna ziua fetele
Sa raspund la intrebari : nu lucrez, nu am copii, nu am prieten asa ca am timp pt hobby-uri
o sa incerc sa fac doua albume in webshotul meu ,ca sa vedeti si felicitari facute de mine
iar cu poza ....eu sunt mai rusinoasa ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Scuzati lipsa la apel...Am fost cam prinsa cu aniversarea lui Robert si am fost numa pe fuga...

Ce misto e tortul, mi-a placut f. mult.Si LA MULTI ANI .

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Scuzati lipsa la apel...Am fost cam prinsa cu aniversarea lui Robert si am fost numa pe fuga...

Duchesso,esti foarte dibace! Felicitari! Am avut si eu o perioada pasiunea asta,dar mi-a trecut. Dar am dat in alta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Robert ! Sa creasca mare si sa fie sanatos , iar voi sa va bucurati alaturi de el pana la adanci batraneti !
Am vizionat pozele si mi-au placut aman2 torturile. Am vazut k v-ati simtit bine si pustii s-au distrat minunat .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, care va pricepeti, poate ma ajutati si pe mine......Nu stiu ce s-a intamplat cu albumele mele de pe webshot, ca nu mai pot face nici o modificare, nici sa le sterg, nimic. Cum sa procedez? Ca nu vreau sa-mi deschid un cont nou si pozele din contul vechi sa-mi ajunga cine stie pe unde.
Ma ajutati care va pricepeti?

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Joi, 20 noiembrie 2008

Ai un mare talent de organizator. Stii cum sa ajungi in samburele problemei si sa gasesti o cale de rezolvare. Fecioarele se inconjoara la serviciu de persoane competente, carora le inspiri incredere. Unele neintelegeri vechi din familie revin in actualitate si provoaca discutii cu cei dragi. Acestea te afecteaza mai mult decat vrei sa recunosti si pot chiar sa-ti perturbe viata profesionala. Ai grija sa nu provoci gelozia partenerului in mediul social in care va aflati.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,dragele mele fecioare

intru si eu sa va salut si sa va

la multi ani lui Robert!
scuze de intarziere

sa aveti o zi buna,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna ziua fetelor
irlandeza eu nu stiu cum sa te ajut , am si eu webshot si imi prind urechiile in el
Va doresc si eu o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Hello, my ladies! Scuzati lipsa de activitate, dar ma cam apuca somnul seara inainte sa mai zic ceva, iar dimineata sunt mereu pe fuga si fara timp de postare.
Duchess, astept cu interes pozele tale, sunt foarte curioasa ce ai mai realizat.
Irlandeza, eu am cont pe webshots, dar nu am avut niciodata probleme cu el (nici nu pun poze prea des - am doar cu catelul) asa ca nu stiu daca pot sa te ajut cu ceva. Ai incercat sa ii dai sign out si pe urma sa te loghezi din nou? Sau poate sa le dai un mail celor de la site sa le spui ce s-a intamplat...?
Miha, LA MULTI ANI pentru pustiul tau, sa ii dea Dumnezeu sanatate multa, multa, multa!!
Adrianka, nasol cu baraitul... pune-l pe pilot automat data viitoare ca sa dormi si tu .

Va imbratisez cu drag pe toate ca eu nu prea am nimic de raportat decat o (alta) perspectiva de angajare care sper sa se concretizeze fecioarele!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput