Aspirante optimiste > 20 (366)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

dana,

e greu, e foarte greu dar trebuie sa mergem inainte. cu siguranta Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi

am auzit la "dansez pentru tine" din gura unui tanar greu incercat de boala urmatoarea afirmatie "dumnezeu ii incearca pe cei pe care-i iubeste"

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salut fetele.............
ce faceti?

eu m-am virusat, intru de aici de la servici si nu stiu cand imi repar calculatorul.

tot cu dureri de san ingrozitoare si insuportabileeeeee.....nu stiu cum se va sfarsi,....vom vedea...cred ca ca de obicei cu...rosu......

sa aveti grija de voi pupici la toate si rallu ai grija de bebei, carmen ai grija de tine si andreea spor la munca....... si celelalte
va tzuc!!!!!!!!!!!!
paaaaaaaaaaa

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele am fost la Telki!
Doctorul mi-a facut urmatoarele analize
FHS,LH,PROLACTIN
THS
BLOOD SAMPLING
Cu tot cu consultatie 90 euro!
Doctorul vorbea cu o viteza ca m-a ametit!
Printre altele mi-a spus a 20% din cauzele de infertilitate sunt necunoscute medicinei, si se intampla de obicei cand analizele cunoscute lor au rezultate bune!
Mi-a spus ca imi verifica trompele vinerea viitoare ca tocmai au primit nu stiu ce aparatura!
Daca e bun sau nu inca nu stiu ca mi-a dat o oarecare stare de graba din cauza vitezei cu care vorbea!
Dar voi vedea ce face dupa ce are rezultatul analizelor!
Adica la sfarsitul acestui CM!Mi-a zis ca daca nu iese pe cale normala imi face IA, maxim de 3 ori!

Mergi la inceput

Habar nu am ce inseamna analizele astea, poate ma luminati si pe mine fete dragi!
Pentru mine in stadiul asta sunt niste litere de tipar!

Mergi la inceput

Titi preturi nastere spital Telki!
Sunt mari , daca are asigurare se merita, dar daca nu....
Nastere normala 2500 euro cu spitalizare 4 nopti si tratamentul copilului incluse
Epidurala 300 euro!
Cezariana 3000 euro cu internare 5 nopti si tot tratamentul!
Dar intrati pe site sa vedeti cum arata.. ca un hotel de 5 stele!
Nu stiu la noi in ro cat e dar cu spaga si tratamentele si spaga la infirmiere... poate ajunge cred ca la vreo 1000!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, declar z1 si intreruperea proiectului pentru bb, inca nu stiu pentru ce perioada.
Incepanad cu 2 dec, voi merge la un nou job, la care visam de mult si acum mi se ofera posibilitatea.
Nu stiu inca cat va fi pauza. Voi mai intra pe la voi, doar sa vorbim si atat.
Bafta multa in tot ceea ce va propuneti!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Felicitari pentru noul job si multa bafta!!
Cat despre proiectul bb sper ca atunci cand te astepti mai putin sa se intample, pentru ca si eu am zis de multe ori ca intrerup proiectul dar nu si inima mea!
Asa ca acum ca exclud orice cauza medicala luna asta, imi ramane sa sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele. SUnt intr-o mare dilema - am fost aseara la monitorizare si doctorul mi-a spus ca vede un folicul de 16,8 si ca probabil pe duminica voi ovula. Cu o seara inainte facusem test de ovulatie, aparusera doua linii insa cea de-a doua un pic mai pala dar nu foarte tare.

In seara asta fac test de ovulatie din nou si ce credeti? E negatiiiiiiiiiiiv clar. Cum Dumnezeu sa fie negativ daca aseara foliculul era acolo si se vedea clar ca ne apropiem de ovulatie?

Bai nene eu cred ca o iau razna definitv !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Incerc sa ma alatur la lista de aspirante sa va cer totodata si o parere deoarece aici stiu ca sunt multe fete care sunt informate si au situati asimilare si poate ma dezmeticesc si eu un pic desi nu stiu daca e foarte rau situatia mea....eu cred ca s-ar putea face ceva la mine si sa nu mai las asa ca timpul sa treaca peste mine .Incerc sa va redau pe scurt problema si povestea mea:
De mai bine de un jumate de an am un ciclu care difere de la luna la luna adica odata e la 24 zile,luna urmatoare 26 si tot asa ...creste ,scade de la luna la luna.Dar nu e constant luna de luna la acelasi numar de zile.Ciclu meu e cuprins intre 24 si 30 de zile maxim .Ovulatie am ca simt durerile la ovare si a doua chestie mi-a confirmat si med.gineocolog cind am fost in ziua a 13-a ecografie deja era corpul galben vizibil si zicea inca de o ovulatie care ar mai putea avea loc,deci din cite am inteles am si ovulatie dubla.Trompele si ovarele sunt bune ,le ecografi de fiercare data mi sa confirmat ca e totul in ordine si sanatos deci am Ok .Problema e alta in unele luni dupa ovulatie adica din prin ziua a 18 pierd citeva picaturi de singe in secretie 2-3 zile dupa care dispar pentru o saptamana cu aproximatie si i-mi vine CM .Am facut anul acesta din vara circa 4 ecografi inlusiv si imediat la terminarea ciclul ca a vada dupa ciclu la ovare,totul e ok .Asta ma face sa cred ca am o insuficienta de progesteron.Luna asta am facut singele in ziua a 4 si sunt programata din nou in ziua a-21 de la ultimul ciclu.Am facut la sot si urina ,secretie uretrala si spermograma .Urina ,secretie uretrala sunt Ok adica nu a gasit nimica ,iar spermiograma arata asa:
Spermiogramm:Volume 4,8 ml;Farbe gelb-klar;Geruch typisch;
Anzahl: 30 +(aici era semnul inmultiri nu plus) 10/6 Spermien/ml (20-250); pH 8,0
Motilität: 50% normal, 10% eingeschränkt beweglich,
40% unbewegliche Spermatozoen;
Morphologie: 70%normale,30% abnorme Spermatozoen;
Beurteilung: Normal
La sfirsitul luni ajung la medic ca atunci am programarea facuta sa duc rezultatului lui de la urolog ,dar eu cred ca e bine la el rezultatul.
Anul trecut am avut o sarcina obtinuta natural care sa oprit si cred ca cauza a fost legata de progesteron deoarece in urma cu 3 ani am facut analiazele hormonale toate au iesit bine decit ceea din ziua a-21 a iesit sub valori si pe aceste motiv am fost nevoita sa fac stimulare.Am facut de doua stimulari dar in urma caruia nu am ramas dar mi sa dat Utrogest dupa ovulatie in luni respective.Anul trecut am avut o sarcina obtinuta natural nu am luat nimica si totusi cred ca lipsa progesteronului e cauza ca am pierdut-o.
Am incercat sa fiu cit mai explicida deoarce vreau sa ma ajutati sa i-mi fac un tratament de luna viitoare de la urmatorul CM. Ce pot sa fac adica ce as putea lua natural,mi-am cumparat deja Tinctura Branca Ursului,Tinctura de Zmeura si Cretisoara(ceai) cum sa i-mi fac tratamentul.

Mergi la inceput

Jasmine, eu nu cred foarte tare in testele de ovulatie, mie mi-au iesit la fel desi faceam monitorizare, iti dau exemplu sa intelegi de ce!
Pe 16 am facut test pozitiv clar, pe 17 negativ, pe 19 la monitorizare aveam foliculul acolo!
Si am ovulat 2 zile mai tarziu dupa monitorizare!

Mergi la inceput