Am nevoie urgent de PREGNYL

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaandreea

buna seara..daca are cineva nevoie de pregnyl..va pot face rost...eu sutn din iasi

la ce pret?

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Atentie la transport . Prenylul este termolabil . Ovitrelul, daca este folosit in cca o luna poate fi tinut la temperatura camerei, pregnylul insa nu .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

am cateva fiole de pregnyl care expira in 2011.sunt aduse din italia,si de atunci sint tinute la frigider.cine doreste imi poate trimite un pm.nu vreau bani pe ele, ptr. ca pe mine,Doamne,Doamne, m-a ajutat sa raman insarcinata si nu am folosit decat 1 fiola.vreu sa se considere o fapta caritabila ptr. cineva care chiar are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pufoasalaura,ai PM

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

3 fiole pregnyl 5000.expira 09.2011.tinute la frigider.cine doreste sa trimita un pm! le donez!

Mergi la inceput