Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Elara tare dragutza e titza si ce i-a crescut parul!
Simo tare frumos in Germanika!
Kya ce tare Sanzi la pian.. facem un duet ceva? ca Andra le are cu orga
Nelia imi pare rau de mesaj!
Clau ce ma bucur sa aud ca progresezi cu somnicul lui Rebe! creste fata mamii!
Roxana Claudia bine ai revenit!si bv pt dintisor!
Stela ce asortata e Tea cu floricelele!
Liana botosii ca botosii, dar bulanashele alea sunt tare "sepsi"!
Nicoleta picteaza bine Matei!

azi ii dau outz.. o astept sa se trezeasca..
am plecat sa mai fac cate ceva pe aici..

stati ca era sa uit sa urez sanatate la toti puiutzii virusati!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eeeeee, mihutza .....pai nu puteam sa plec fara sa te pupacesc un pic , sa-ti predau stafeta , sa-ti doresc o zi buna in continuare si... sa ne trimiti niste "aer sanatos" ca ne-au cam doborat virusozaurii se pare

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

pitica inca doarme cu taica-su

Liana, si multzam de stafeta..
ma gandeam sa ma bag si eu la o maslina, dar nu am eu talent asa ca Mimo sau Gecko sau etc..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

va urmaresc
sunteti la ?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ha, ha , dar ce repede v-ati retras de la buhuhaiala!

Sssstttttt, sa nu auda Mimo, am venit dupa putina cioco!

Liana, sanatate rapida pacientilor tai si sper sa te odihnesti si tu printre tratamente...

Ariel, imi pare tare rau sa aud de Teo bolnavior...Si eu astept vesti bune dimineata. Multa putere mami ca ai nevoie!

Bubu, hmmmm, zi de relaxare??

Mihutza, succes cu ousorul!

Mimo, n-am iesit azi in parc, am avut ceva treaba acasa... Cand mai vii da o strigare.

Gata, la dormitor cu mine. Ne auzim dimi la cafea!

Dau legatura la Geckooo!! Aloooo, alooooo!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multumesc clau...am preluat legatura...buna dimineata din insorita Australie...va invit la o ceasca de cafea si va doresc o zi cat mai buna...

inca 27 de ore si scap de el...

Mergi la inceput

neatza!

pe mine ma doare spatele...

outz+legume=Succes!
ma gandeam eu ca nu se dezminte fata mea.. nu fie de deochi tot papa! mor de dragul ei! ce burtica isi face dupa ce papa

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neatza!
recunosc nu am apucat sa vad poze cu puii ca la calc asta de la munca nu se deschid pozele, asa ca o sa ma uit de acasa!
am vazut ca tero de liana e bolnavioara si teo de ariel la fel...multa sanatate puiutilor si mamicilor deasemeni!
la multi ani puilor care aniverseaza azi inca o luna! si LA MULTI ANI CELOR CARE SE NUMESC MIHAI/MIHAELA GABRIEL/GABRIELA SI DERIVATII! (maine nu stiu daca apuc sa intru pe forum)
va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami, ti-am vazut ieri fata cand a venit de la scoala, am recunoscut-o dupa poze. Am intrebat-o ce face fratioru ei si s-a uitat la mine mirata. O fi zicand saraca fata ce o fi si cu nebuna asta. S-a jucat cu Briana si cu Ana ( la Adi), ai aflat banuiesc. Cum ne-o ia tineretul asta inainte domnule.
Apropo, fiica-mea se duce sambata la un Gabi, de care ii place si ei si zice ca si lui ii place de ea. Si am intrebat-o de unde stie. Cica la ora de muzica se stramba la ea sa o face sa rada. Si eu zic pai eu ii dadeam o bucata daca se stramba la mine, in nici un caz nu intelegeam ca ma place. Si mi-a zis "stii ceva, nu intelegi nimic, hai sa nu mai discutam despre asta!!!???". Sper sa nu fie asta prapaditu'

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, cred ca e alegerea fiecarei invatatoare cat de mult sa lucreze cu copii si cate teme sa le dea. La noi nu e chiar atat de greu. In principiu are o pagina la romana cu semne si una la matematica cu cifre sau multimi. Eventual de invatat o poezie. Dar cred ca puteti sa ridicati problema asta la sedinta ca doar e vorba de copii vostri.
Parintii mei, care sunt profesori, spun ca si asa e suficient cat face Briana pentru ca muschii de la manutele lor nu sunt antrenati suficient ca sa lucreze prea mult si daca lucreaza mai mult le tremura mana si nu au facut nimic. Si doamna a zis ca prefera sa faca o pagina si buna decat 5 si proaste. Si ii lasa sa faca chiar si mai putin de o pagina daca simt ca nu mai pot, le spune intruna ca pe ea o intereseaza calitatea nu cantitatea.(de asta ma felicit ca am ales o doamna tanara).

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput