Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 18
bernix spune:
papanash, si io am cam acelasi program de alergat ca si tine. Noi mai facem pauza de mangaiat catei si pisici insa.
Suuuuper filmulete cu Ghighi!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Alte poze n-am vizionat azi, ca am galopat sa ajung la zi cu cititul. M-am gandit tot timpul la aniast si speram sa fie vesti de la ea.
Andreea, cand ai zis ca s-a auzit un zgomot de balon intepat la introducerea acului am simtit un gol in stomac. Tin pumnii ca treaca usor aceste 2 sapt de asteptare si abia astept sa aud vestile bune. Sa-ti traiasaca baietii!
bernix spune:
Andries, referitor la shopping si reduceri, io zic ca un SCS pe la 20 dec te-ar aranja ff bine. La viena mie mi se pare cel mai cel de facut cumparaturi. E bine si la Budapesta, dar la Viena e super.
Marile reduceri incep in ianuarie, insa sunt multe produse reduse si putin inainte de Creciun.
Si cumpara si pot mine, plizzz!
bernix spune:
Maria, esti mortala cu rimele tale!
Si criminala cu fasolea aia
bernix spune:
Ati vorbit de Revelion.
Io as vrea tare mult sa merg la munte cu copil cu tot si sa stau vreo sapt, asa ca dinainte de inceperea serviciului.
Nasol e ca nu prea gasim doritori, ca prietenii nostri nu au cunoscut inca bucuriile vietii de parinti, asa ca isi permit Cuba sau Thailanda.
bernix spune:
of, iar nu mai stiu ce/cui vroiam sa raspund...
bernix spune:
pana una-alta ma duc sa pun la fiert niste carne de vitel.
Fac si io o ciorba dupa modelul Mariei, in mai multe acte.![]()
alinus_25 spune:
Si eu pe aici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Asa, si din lenea asta a mea, mi-a venit cheful sa trimit CV-uri ca nu prea-mi mai surade ministerul la care lucru. Si am deja interviuri programate pt sapt viitoare . Tare rapizi au fost.Acu', kur sucit ce sunt, m-au apucat temerile si intrebarile: io chiar sunt in stare de alt loc de munca?! Mi se pare ca am uitat tot si n-as da o ceapa degerata pe mine. Profesional vorbind. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
Haaai mai, pretuieste-te mai mult.

Nu de alta, dar de vreo luna si mie mi se nazarise la fel. Da' eu nu am scuza ca-s boboaca in meserie.
Si sa stii ca tocmai mi-a trecut sindromu, gratie mesajului tau de saptamana trecuta
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Ia zi, s-a prins ori ba?
Eu astept jumatea lui nov.![]()
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Ia zi, s-a prins ori ba? Eu astept jumatea lui nov. Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007) |
Ma crezi ca uitasem cu totul?
Ieri mi-am amintit, ca am simtit ceva presiune pe ovare, da' n-am verificat inca. Cred ca maine iau testul. Acu' parca n-as mai fi asa entuziasmata, ca ma gandesc la bani. Daca bag io cateva luni de serviciu si pe urma se intampla minunea, al "tonus" voi avea cat stau acasa.
Sa se intample cum e mai bine pt voi la jumatatea lui nov.
Bafta! Si spor!

. Tare rapizi au fost.