Cel mai...barbat?
Raspunsuri - Pagina 6
Lo_li_Ta spune:
Are cineva idee daca si cum se poate pune sondaj la inceputul topicului? Adica sa-i insiram pe toti si sa se voteze? Daca nu facem treaba cu notele.
Am pus topul "oficial" ca fapt divers, poate inspira pe cineva![]()
P.S. mie una Cioroianu mi se pare groaznic.
ellej spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue eyes Gabriel Garko ![]() Scuze, acum vad ca doar romanii sunt acceptati. Dar pe GG tot il las, ca prea bine arata! ![]() Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Pana acum nu stiam cine e Gigi

Eu mi-s cam ciufuta la gusturi cand e vorba de barbati, greu sa-mi placa cineva. Din RO... cred ca Denis Stefan.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
dayanara spune:
lucialu tu i.ai luat direct cate 5 , nu te incurci cu 1
cine e ieftimioaie?, dar cioroianu si jorjel?
eu tot incerc sa dau de vreunu care sa.mi placa, bine, adevarul e ca nici nu am asa timp de asta linkurile mi.ar fi de ajutor
ivan si dayanara
peanut spune:
Cred ca asa i se scrie numele. L-am vazut intr-un clip cu Miki. Dar mai multe nu stiu despre el.
kokiy spune:
Iote www.trilulilu.ro/NicholasUrfe/0fa7f0a0f0dd72" target="_blank">Jorge si www.trilulilu.ro/BabyKizz/2a3a841c1bbbcd" target="_blank">poza
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

20+