fetelor ce se intampla?prietenul meu nu are dorint
Raspunsuri - Pagina 8
ana maria spune:
Intrebai cum sa faci!? Cred ca ar trebui sa analizezi foarte mult relatia ta cu el, sa pui in balanta sentimentele tale si partile lui pozitive. Daca tu crezi ca tii la el si merita continui (scazand evident performantele sexuale) poate ai putea sa mai incerci sa-l convingi sa mearga la doctor. Daca tii la el si restul relatiei merge foarte bine, cred ca ar merita sa mai faci o incercare.. Poate sfatul meu pare aiurea, dar am incercat sa ma pun in locul tau si as as face (nu as parasi daca toate merg bine in afara de asta).
Deus spune:
prietenia trebuie sa fie mortala! sa faceti sex pana va stoarceti, dupa casatorie cativa ani sa o tineti asa, dupa copil mai domol dar tot bine si tarziu de tot sa o faceti mai rar dar cu satisfactii. Daca de acuma aveti aemenea probleme atunci sincer undeva este o buba si cred ca este prea mare ca sa merite sa te strofoci.
Asculta la cei trecuti prin viata si relatii si cauta pe cineva care sa te doreasca asa acum meriti.Nu da tu cu capul si peste doi ani sa te gasim aici pe forum suparata ca sotul te inseala sau ca esti nefericita.
Noroc si fi desteapta .
sabine spune:
am hotarat sa fiu desteapta macar o data in viata.
De sarbatori voi ramane acasa asa cum am mai spus si nu ma voi mai intoarce.Deja, am ajuns la capatul rabdarilor.Astazi dimineata imi venea sa-i spun ca nu-mi place directia in care a luat-o relatia noastra in privinta sentimenteleor de data asta.Pe langa faptul ca nu mai exista sex, mai nou si sentimentele sun asemanatoare celor frate sora sau tatic fetita.chiar nu mai pot suporta.Apoi mi-am dat seama ca chiar nu are rost.In timpul in care nu am mai scris situatia a ramas acceasi.Cenea acasa seara si ma anunta din timp pe telefon ca e foarte obosit. ca-l dor picioarele.....de ale lui.
Eu azi dimineata m-am trezit cu durere de cap.ma uitam la el si simteam ca-l urasc.dadeam in sinea mea vina pe el pt durerea asta.poate asa si era.Deocamdata simt ca nu mai am nici un sentiment fata de el.nu sentimente ca intr-un cuplu normal, barbat femeie.Ceea ce el a facut prin faptul ca a refuzat orice contact sexual a dus la asta.E jalnica toata situatia iar eu ma simt de rahat.Simt ca orice ar face de acum inainte.....sa presupunem prin absurd ca ar face ceva, ca ar dori o apropiere nu ar putea sa mai schimbe nimic.Trebuia sa o faca mai demult.....acum simt ca e prea tarziu.mult prea tarziu.
sabine
ram0nica spune:
Eu as zice ca-i mai bine ca nu a dat rezultate tratamentul de a avea un copil impreuna. Pai sa faci un bebe cu cineva atat de urzuz care e nervos ca vrei doar "un pupic". Pai ce te faceai cu un asemenea tatic? Incearca sa faci un mic exercitiu de imaginatie...
sabine spune:
a venit mosul....mi-a adus o gramada de cadouri.
omul asta nici macar nu banuieste ca m-am hotarat sa-l parasesc.
nu stiu cum sa procedez.mai am cateva zile si vom pleca.Cum sa fac oare?
sabine
Zina spune:
Spune-i adevarul, spune-i ce-ai hotarat. Nu cred ca este bine sa plecati impreuna si apoi sa ramai acasa fara sa-i fi spus in prealabil.
ram0nica spune:
Si eu sunt de aceeasi parere! Daca te-ai decis, spune-i si lui asta, nu mai amana prea mult...