Suflete pereche

Suflete pereche | Autor: claram

Link direct la acest mesaj

Credeti in existenta lor?Ati cunoscut sufletul pereche?Cum ati stiut ca el e?Intreb pentru ca nu sunt singura daca mi-am cunoscut sufletul pereche sau e doar o amre iubire si atat.Eventual sa-mi recomandati niste carti care trateaza tema.Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu mi-am cunoscut sotul tarziu, spre 30 de ani.
Si am avut prieteni inainte, relatii lungi, ganduri de nunta si viata impreuna. Atat doar, ca atunci cand se apropia ceva serios, eu amanam.... ma gandeam, ce fac eu ma casatoresc si o sa merg pe strada si EL o sa treaca pe langa mine?

De cand mi-am cunoscut sotul, si a fost relatie tumultoasa, cu certuri si despartiri la inceput, pur si simplu stiu ca pe ORICINE as intalni pe strada eu sunt cu cine "trebuie"!

Cred ca daca iti pui intrebari inca mai astepti sa treaca EL pe langa tine pe strada! alt el decat cel de-acum.

Nu cred ca exista ACEA carte care sa-ti spuna cum trebuie sa simti, ce trebuie sa simti, cum arata acest "suflet pereche"; doar ca intr-un mod oarecum miraculos, cand o sa-l intalnesti, O SA STII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

deocamdata simt ca mi-am gasit sufletul pereche....mai incolo sper sa simt la fel, desi viata ne rezerva tot felul de surprize

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Imi pare rau, dar cred ca doar pe patul de moarte poti spune: da, mi-ai fost suflet pereche. Pana atunci, poti avea o mare iubire, pe care sa te straduiesti sa o pastrezi.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Imi pare rau, dar cred ca doar pe patul de moarte poti spune: da, mi-ai fost suflet pereche. Pana atunci, poti avea o mare iubire, pe care sa te straduiesti sa o pastrezi.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

fix asta-mi trebuia la deprimarea mea...
oricum, frumos spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:

cred ca meriti premiul de excelenta pe DC pentru postul asta...
da, exista suflete pereche! cred ca daca ai sansa sa-ti si intalnesti sufletul pereche te poti declara binecuvantat in viata asta!

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

sufletul pereche pentru mine e sotul meu si sper sa fie alaturi de mine pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

exista suflet pereche si iti poti da seama de asta doar atunci cand il intalnesti.nu exista retete pentru a-l cauta si a-l gasi.daca simti cu adevarat ca vrei sa imbatranesti alaturi de acel barbat,daca iti este drag sa te trezesti langa el dimineata chiar daca are fata botita de la somn,daca iti vine sa il saruti chiar si atunci cand este transpirat si plin de praf pentru ca a mesterit ceva prin garaj,daca va intelegeti chiar daca nu va spuneti nimic.....oooooffff sunt multe......ti-ai gasit sufletul pereche.totusi viiata uneori ne ofera surprize si asa cum a spus rufus realizam asta doar atunci cand suntem pe patul de moarte.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Rufus,

Ce s-a intamplat cu optimismul tau? Asta cu recapitularea vietii pe patul de moarte e doar in filme! Realitatea e trista si prozaica.

Nu vreau sa astept sa mor ca sa ma pot bucura de viata! Ma bucur in fiecare zi, ma simt norocoasa. Uneori ma intreb cum de merit EU asta?

chiar aseara il intrebam pe sot daca noi ne iubim pt ca suntem buni unul cu altul sau suntem buni unul cu altul pt ca ne iubim? E cam intortocheata intrebarea.

El zice ca nu poti fi bun cu cineva pe care nu-l iubesti, de care nu-ti pasa.

Nu ma intreb daca el e "sufletul pereche", nici nu mi se pare prea important, ma bucur din tot sufletul de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Pur si simplu am stiut ca aste "el" din prima clipa cand l-am vazut. Cred ca si el a simtit acelasi lucru, ca a doua saptamana ne mutam impreuna, si dupa trei luni ne-am casatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:

Chiar foarte frumos spus .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput