Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 13
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D merci Monica ![]() Eu cu Andrei am ramas cu stare inca proaste, baietii mai mari sunt ok, Bogdan mai tuseste dar starea lui e buna. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Cate-un
pt Andrei si pt tine; nu ajuta practic, dar face bine la moral.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Benji a tras si un kk diareic gen enteroviroza galbui, puturos si cam cu "muci". Doamne apara de entero! Ieri citeam de vaccin contra rotavirus!!!! S-a trezit! Sper ca bine dispus! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Poate de la medicamente; i-ai mai dat si altceva, in afara de globuli?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
monicaa spune:
Ceska
multi si voua si sa va faceti bine repede. Tu ai grija de tine sa nu o iei si tu. Eu mi-am luat astazi de la Reformhaus ceai cu Acerolakirsche sa íncerc sa ma intaresc ca m-am ingrozit de ce am trait la cresa. Are multa Vitamina C si cica "se poarta" iarna asta. ![]()
Cum s-a trezit Benji?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
mami lala d rezista mami uite o
sa iti mai ridice moralu si o imbratisare
i tare greu cu piticii bolnaviori
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
ramonab spune:
Ellescuze ca nu am fost pe aici sa iti raspund la intrebarea legata de castane.Am fost la plimbarica vreo 2 ore.Cred ca deja le-ai manacat, sa iti fie de bine.
Si ba da , castanele explodeaza in cuptor daca nu-s crapate cu cutitu va spun din proprie experienta, ca am uitat o data sa le crestez si nu va spun ce razboi a fost in cuptor si in ce hal mi-a facut cuptoru 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ceska777 spune:
Ginette,
in afara de globuli nu are decat solutie salina pt nasuc.
Monicaa,
s-a trezit bine dispus, a papat aproape un borcanel de "poloneze" (adica spaghetti bolognese). Acuma se joaca pe paturica pejos. Tati insa e prastie, i-am inceput tratamentul dat de dr, acuma doarme. Sper sa nu ma ia si pe mine, eu cam am oroare de ceaiuri beau doar de nevoie, nu imi place decat menta. Mai are mama acasa o combinatie de plante si cu zahar ars: deliciu. Eu "beu" capuccino! Daca trag si eu pe dreapta sper ca doar de duminica cand va fi mama aici.
Alina023,
mersi de sfaturi. Mai incercam deseara, la pranz i le-am dizolvat in lapte (!) si apoi le-a baut din sticla (!!). Tati normal
a uitat sa imi aduca seringa de unica folosinta asa ca incerc deseara pipeta gradata din trusa.
Stoisor,
chiar ca multe poze si frumoase aveti cu Sara!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ellenuta, fetelor,
eu mai am un singur fix (sper) din copilarie: nu imi plac deloc castanele coapte. Fierte, nici nu incerc. Doar puree de castane cu frisca..... mi-ati facut pofta caut sambata in oras.
Vorbeati azi de curatenie si copii harnici in lins pe jos. Asta face acu Benji. Culege scame de pe covor, le vede mai bine ca mine cand aspir, si cand e in patru labe mai trage o limba parchetului...poate au nevoie de praf asa cum caini mai mananca iarba??? Ce glume proaste fac!
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Hai ca daca e tot cuminte (inca) mai bag un post!
SA NE TINETI PUMNII!
Sper sa sune proprietarul unui apartament sa mergem in week end sa il vedem. 3camere, 90mp, cu balcon, sunt acceptate animale de casa din cate am inteles. In apropiere loc de joaca pt copii, doua gradinite, spatii verzi sa pot iesi cu Luky. Mai tre sa ne placa noua si sa ne placa pe noi proprietarul. E in oraselul unde a copilarit Tobias la 5 min de socrul meu. In orase mai mari nici vorba sa ne apropiem de ceva pana nu am si eu un venit. Aici chiria ar fi cu tot cu chelt curente 550,- eur. SPER SA FIE CE CAUTAM. E liber dupa sarbatori...azi noapte am visat -cu gandul la decorat camera lui Benjaminu-ca desi am pregatit culoare pt pereti un albastru deschis a iesit un albastru inchis ca cerneala, i-am tras stelute cu sclipici si noapte ziceai ca erai la obesrvatorul astronomic!!!! Abia astept sa redecorez!
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Asa...... kka e mai "frumos" dar parca tot cu muci (?!)
Avem 38,4 ! UF!
Azi am visat la pregatiri de sarbatori: o sa fac felicitari de Craciun personalizate cu poze cu Benji clar, il las sa participe la facut platzchen (prajituri uscate ´se fac in sezonul de iarna) le coacem si le impachetez in pungi de celofan si le adaugam la cadouri la rudele de aici, incerc sa ii fac o iesle si personaje din turta dulce (sper sa aibe chef si mama sa ma ajute), comand acuma pe net un set de ghips sa luam amprenta manutei la un an si caut vopsea pt piele sa luam si amprenta talpii la un an sa comparam cu cea luata in maternitate la nastere. La sf de noiembrie, pe 30 e Prima duminica de Advent, incepe numaratorare inversa pt Craciun!
Filmulete!
Poze f. noi
Ellenuta spune:
gata .. ce am mai trebaluit azi. am fost la cumparaturi, am fiert castane si acum taman ce am bagat la cuptor niste spaghette bolognese
...
roxanica imi pare rau pentru patania sotului tau .. probabil paguba cea mai mare sunt documentele si actele pe care le avea salvate in laptop.
stancutza adorabila printesica mica! si ce frumos doarme, parca e un ingeras.
la job e ok .. nu am uitat nimic si nu s-a schimbat nimic .. din pacate .. eva e bine, nu pare sa-mi simta lipsa insa daca "vorbesc" cu ea la telefon se pune pe urlat. si din fericire, socrella nu a dat cu "mucii in fasole". cu iri nu am vorbit, o sun sapt viitoare ca eu am liber pana luni .. 
lala ufff tot trageti cu mucii, ce pacatosi sunt. pupam gasca si sanatate multa.
moni si voi cu muci .. cred ca o sa devina o stare de fapt, ca sa zic asa .. asa e cand merge copilul la cresa/gradi .. imi pare tare rau si pupam clarita mica si frumoasa. si felicitari pentru prima zi la cresa fara plans!!
alina eu ziceam capitolul trecut .. ca de luna viitoare o sa fim in sarbatoare
.. incep clopoteii sa implineasca anisorul. dar nu m-a bagat nimeni in seama .. ![]()
shose a mea are lipsa de fier .. o sa incep sa-i dau fier hausmann ..i-am facut analize complete si aici nu sta bine ..
apropo .. au venit si exudatele .. NEGATIV!!
ceska mai bine ii duci o proba din kk la doc .. sa fii tu sigura. sanatate la pitic.
stoisor ce printesa frumoasa si dulceee!!! iti vine s-o papi! si ce mami sexy!!
hai ca m-am intins ca o placintaaaaaaa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva