Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tot buna dmineata si de la noi. Sper ca e buna la voi macar.
De aseara am doi baieti bolnavi ca si tati a dat in primire: muci, tuse, gat care deranjeaza, un harait in piept, nu are aer intins in pat... bronsita sigur! E specialitatea lui de fumator devenit de curand nefumator (sper ca forever). Benji azi noapte de la 02:00-04:00 a vrut sa aiba de ine se agata. Plimbat cantat leganat-nimic nu a ajutat cred ca e durere de burtica (tragea la parturi mama-mama). la 7 lapte si a mai dormit 1h. Sper sa nu cedez si eu desi durerea asta de ochi si cap e parca semn de raceala. Tati merge la dr in 3 ore, as fi mers si eu dar mucosu mic sta in casa.
Roli,
vomita ca eu incercam sa ii strecor cate un globuli in fiecare ingurita are de luat 10buc in total. Il detecteaza cat e ala de mic si scuipa si isi face greata iar daca suntem la final vomita. Aseara am inercat sa i le dizolv (in lapte ca altceva nu bea). A ramas unul probabil mai mare si la a doua lingurita a scuipat tot afara.
Acuma maraie si se agata de mine.... FUG!
Imi zice cineva cum sa il fac sa ia globuli aia mici si nenorociti???? Altfel nu ne facem bine!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceska, sanatate la baietii bolnaviori!
Daca vorbesti despre granulele homeopate, eu stiu ca le poti dizolva in putina apa. Ai grija insa sa fie intr-un recipient din sticla sau portelan, sa nu le atingi cu mana sau cu ceva metalic!

Ema, doctora ta vine acasa? In ce zona are cabinetul? Da-mi si mie, te rog, mai multe detalii!
Edit: Am gasit pe net. Sunt aceiasi familie de medici pe care a recomandat-o si Grati. Spui ca sunt ok? Esti multumita de ei?

Laurici I multumim de urari si pentru ajutorul cu link-ul! Ma bucur ca inca mai merge LR-ul frantuzesc. Poate reusesc sa mai iau si eu ceva ieftinatatzuri pe ultima suta de metri.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

daca vreti sa ajutati ,sa mai puteti face comenzi pe LR.fr semnati petitia asta http://www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

semnat fug sa culc gandacu

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

daca vreti sa ajutati ,sa mai puteti face comenzi pe LR.fr semnati petitia asta http://www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Aveti idee de unde as putea lua chestie de-aia, care se pune pe perete, pt masurat inaltimea (bine, cand sta copilul bine, in picioare)/

LauraI a luat de la LR, dar ma gandeam poate stiti si la noi, vre-un site.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

asa....
pitik doarme,am facut o lista de cumparaturi de era sa ramana tati fara aer si l-am expediat la Sibiu
am descarcat pozele pe octombrie incepand de aici,sunt multe,cine are timp si chef http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=616

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici

nu am citit nimic din urma .. am fost pe fuga azi .. mai incolo citesc si revin ..

URGENT! am cumparat castane si le-am pus la fiert .. cam cat trebuie sa le tin???

saru-mana anticipat!

ptr amatoare .. se gasesc la carrefour orhideea.

moni, stoisor am expediat prin prioripost colargolul (2 sticlute ptr ficare). maine ar trebui sa ajunga!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nimeni ...

RAMO, ALINUS, LAURICI??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua mamici si clopotzei

Raportam primul nani si prima masa de pranz la gradi ca fiind un succes total!! Azi a stat fara sa ma vada de la 8:30 pana la 13.

Raportam insa si muci la greu care exact ca la clopotzelul Lalei sunt oriunde numai in nas nu. Batista bebelusului e vax, ser fiziologic incalzit functioneaza numai daca stranuta dupa.
Aaa..si avem 37.8 in funduletz deci inca nu e de febra. Vedem ce mai urmeaza.

LalaD ca tot suntem la capitolul muci..am si eu o intrebare: Sinupret daca ii dau de 3 ori pe zi 15 picaturi e ok? Ca parca de la tine am informatia ca e bun cand sunt mucii in gat.

Pupici si multa sanatate clopotzeilor bolnaviori

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

asa....
pitik doarme,am facut o lista de cumparaturi de era sa ramana tati fara aer si l-am expediat la Sibiu
am descarcat pozele pe octombrie incepand de aici,sunt multe,cine are timp si chef http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=616

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Ali, ai o papusica !
Ce-i mai place sa fie facuta "avion" - cand o ridici la orizontala!
Si, ai noroc dak mai sta in scoica; Adela de la 7 luni jumate n-a mai servit scoica.

(multe poze, intr-adevar )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput