M-a mintit
Raspunsuri - Pagina 3
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 si in singura zi libera se duce si sta de dimineata pana seara la ai lui....eu zic ca am fost destul de intelegatoare. mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz |
No comment!
Dar in concediu cum procedati,ca m-ai facut curioasa?
brazuca25 spune:
In concediu mergem impreuna. Si acolo macar suntem singuri.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 Daca el imi spunea inainte, nu i-as fi interzis sa se duca, dar nici nu m-as fi dus cu el. Si stia asta, deci nu inteleg de ce sa minta pentru ca nu exista riscul sa ma duc si eu si sa le stric eu lor "cheful". Nu sunt nici chiar asa nebuna sa fi sarit la gatul lui ca se duce fara mine. Faptul ca el s-a dus fara sa imi spuna, ma pune pe ganduri pentru ca se pare ca nu avem relatia sincera pe care o credeam eu. mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz |
Situatia ta imi aminteste oarecum de o intamplare: un "coleg" imi spune ca ma place. Eu ii raspund ca am o relatie stabila , imi iubesc prietenul si deocamdata nu vreau nimic altceva, ca vreau sa ramanem noi prieteni in continuare , dar impreuna nu vom fi . El de asemenea implicat intr-o rel. Ei , toate bune si frumoase , omul intelege. Inainte de asta mi-a trimis un mesaj ca m-a visat , eu nu i-am raspuns nimic gandindu-ma ca intelege aluzia in caz ca nu facea si el o gluma.
Toti imi spun sa nu-i spun prietenului. Eu nu si nu , ca e mai bine sa-i spun , sa fiu impacata.
Ei bine , i-am spus dupa care au urmat discutii interminabile despre ala, despre mesaje , despre ala si iar mesaje , ca-mi venea sa ma iau la palme. Pt. o chestie minora si lipsita de importanta am ajuns la discutii lungi de saptamani.
Prin urmare , asa o fi gandit si sotul tau , ca prietenii mei : ca nu are de ce sa iste un scandal sau discutii interminabile despre sora-sa , si a facut lucrul care aducea liniste.
Probabil s-a gandit ca daca-ti spune tu vei incepe sa discuti despre sora lui si faptul ca tu si el sunteti o familie , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
AVoogt spune:
parerea mea este ca a vrut sa scape cu basma curata in ambele parti dar important este sa realizeze ca te-a ranit si pe viitor sa ia taurul de coarne si sa spuna adevarul. Sunt sigura ca tu daca l-ai minti pe el s-ar simnti la fel .
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
A_Iulia spune:
Eu cred ca cel mai important este sa afli motivul pentru care ti-a ascuns. De multe ori vedem o realitate diferita decat o vede cel din jur.
Nu este normal nici pentru tine, sa fii mintita, dar nici pentru el, sa trebuiasca sa apeleze la tot felul de tertipuri ca sa faca ceva ce isi doreste sa faca (in exemplul tau, sa participe la eveniment).
Este posibil ca el sa gandeasca altfel decat tine relatia voastra. Tu crezi ca ai fost foarte toleranta, el poate ca nu crede la fel, si poate ca se astepta la o alta reactie din partea ta daca ai fi aflat planurile lui.
In orice caz, ar fi bine sa lamuresti problema si sa-i spui cum ai fi reactionat daca ai fi aflat.
Bluel spune:
Iti inteleg reactia de acum, minciuna doare, oricare ar fi fost motivatia lui, dar nu e dracul asa de negru . Asta mi-a adus aminte de noi acum 7 ani, cu o seara inainte de logodna noastra (dupa multi multi ani de prietenie), cand vine la mine si vad ca incearca sa imi spuna ceva si nu reusea ....aflu intr-un final ca ma mintise, ca, de fapt, el era mai mic decat mine cu 8 luni (cand ne cunoscusem eu ii spusesem ca nu as accepta vreodata vreun barbat mai mic decat mine, nici macar cu o zi , principii de copil de 18 ani), si, in plus, stiau toti prietenii nostri, inclusiv sora mea si parintii mei si nimeni nu ''suflase'' ceva, am ramas socata. Pe urma mi s-a povestit cate "manevre" facea el sa nu aflu eu, in special de ziua lui, sau cu anumite documente, unde as fi putut vedea anul lui de nastere. Acum imi vine sa rad, dar atunci m-a durut sa stiu ca am fost mintita ani de zile (si dintr-o prostie a mea), am plans, am facut ca toti dracii, pe urma m-am calmat, am apreciat ca n-a vrut sa mearga in fata lui D-zeu cu constiinta incarcata, l-am iertat si l-am luat de barbat. Sper ca si al tau sa te fi mintit doar din dorinta de a nu te pierde.
Clover spune:
Eu stiu ca tu zici ca nu i-ai fi facut scandal, dar o neliniste si nemultumire tot ai fi avut si el ar fi stiut. Ma mira si pe mine ca il aprob, dar a ales calea care a crezut el ca afecteaza cel mai putin. Drept dovada ca nu e ceva planuit, nici nu a ascuns memory stickul.
Eu zic sa-l ierti si sa ii spui foarte casual ca altadata vrei si tu o nota informativa inainte, ca nu e capat de tara.
brazuca25 spune:
Am discutat aseara si mi-a zis ca nu a vrut sa se mai certe cu mine. Si ca eu sunt vinovata ca m-a mintit. Probabil ca asa este. Oricum nu scuza minciuna si nu stiu ce incredere o sa mai pot avea in el.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
AVoogt spune:
Mie mi se pare inadmisibil ce ti-a spus , adica te invinueste pe tine pentru minciunile lui ... el minte si tu esti vinovata ?!?! Mai sa fie, ce tupeu !
"Probabil ca asa este" tu vorbesti serios , tu chiar te simti vinovata ? Eu zic sa te gandesti mai bine ca s-ar putea sa foloseasca "scuza" asta mereu si ce bine iese omu'!
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
brazuca25 spune:
Pe moment m-am suparat cumplit ca a dat vina pe mine pentru minciuna lui. Dar acum deja am o stare de depresia asa de nasoala ca ma gandesc ca poate sunt eu prea stresanta si l-am impins la asta. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa gandesc asa, ca de obicei sunt genul razboinic...dar acum nu mai am putere. Eu am incercat sa fiu intelegatoare, dar vad ca nu este de ajuns. Nu stiu ce sa mai cred. Sunt foarte derutata.