Americancele gatesc - 4
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
philip spune:
am facut curcan in fiecare an si-a iesit excelent, problema era trasnportul. tre sa verific sa vad cat imi ia sa-l gatesc ca nici asa clocotit nu l-as lua la drum :)
philip&andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crisspoliss spune:
Am facut un bors bun de tot aseara!mmmm...e drept ca adurat vreo 2 ore pana sa fierb oasele alea, dar a meritat. Am pus de toate: ardei, rosii, ceapa , cartofi, sfecla rosie, telina, morcovi, leustean, bors magic mai am oase de inca vreo 3 ciorbe.
Pntru ca sa iasa curcanul mai moale, americanii au tot felul de secret...adica il injecteaza cu zeama, au o chestie ca o seringa cu care baga zeama sau unt topit pe sub piele din juma in juma de ora. Daca nu vrei sa te complici asa, atunci pune ceva apa in tava( ca oricum o sa fie destula grasime scursa de la curcan), iar cand se evapora mai adauga sa fie mereu ceva umed in tava. Iar din juma in juma de ora, il stropesti cu o lingura sau 2 de ceva zeama. Eu anul trecut mi-am facut un amestec de supa de pui sau de legume, cu ceva ulei de masline(4-5 linguri) cu boia si sare si oregano si cateva linguri de vin alb si cu ala l-am stropit. A iesit excelent.
Crisss 30+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
philip spune:
m-am hotarat, fac curcanul in punga anul asta, am sa va zic cum a iesit.
philip&andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CRISMIR spune:
CRISS,da,buna idee,cred ca asa am sa fac,cu supa si vin si ulei...plus condimente... pt idee...sper sa iasa bun!!!
ANDREEA,ce punga folosesti?...
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alintaroma/alintaroma.jpg)
alintaroma spune:
Crisspolis imi cer scuze ca abia acum scriu reteta dar nu am mai dat pe aici
So,
Chiftele de somon,
Se pune carnea de somon taiata cubulete in food procesor, impreuna cu 2 oua intregi, marar, ceapa, piper alb (sau lemon pepper) si ultimul ingredient e optional 2 linguri mari de caviar - pasta la tub. Asta doar daca va place gustul de peste puternic oferit de pasta de caviar daca nu, renunti la pasta . Iar daca da, pui sare daca nu pasta e sufiecient de sarat pentru toata compozitia. Amesteci totul in food procesor iar daca ti se pare ca e prea subtire poti pune piine muiata sau faina. Se modeleaza chiftelele se tavalesc prin susan si se prajesc.
Noi le papam cu cartofi natur, si sos de smintina cu marar.
Noi de Thanksgiving suntem invitati la cei mai buni prieteni ai nostri de aici, nu trebuie sa duc nimic dar tot voi face doua prajituri sa iau cu mine. Am o reteta noua cu mere de la vecina mea (nemtoaica) e o nebunie
Restul voi ajuta la fata locului cu munca necalificata
La borsuri de oase nu prea m-am bagat niciodata ca e tare multa munca ... de obicei prefer ca cina sa fie cit de rapid pe masa
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Am gasit placinta cu varza de care spuneam:
http://sella-koch.blogspot.com
Aici scrie sa faci cu varza murata. Eu am emotii, varza de aici nu e la fel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alintaroma/alintaroma.jpg)
alintaroma spune:
Ramona de link, ca atita am mai poftit si eu la placintele astea coapte in tigaie si nu cele coapte cum a scris criss reteta. Eu am sa fac cu varza proaspata-calita nu risc cu murata , de fapt nu am mincat niciodata cu varza murata.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Cu placere, cred ca si eu tot cu varza dulce am mincat. Nici nu stiu cum am dat peste reteta asta, sper sa fie buna. Sint buna si celelalte variante, dar mie asta cu varza mi-a mers la suflet.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
uta_ciun spune:
stie cineva o retea de paine cu flaxseed? pt masina ....eu am toastmaster, dar fara carte...daca adaug si seminte de floarea soarelui le adaug de la inceput?
multumesc,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Eu adaug o lingura de flaxseed (ground) la reteta obisnuita de piine.
Am gasit niste chiftele cu salmon care suna foarte bine:
http://www.cuisine-french.com/cgi/mdc/l/en/recettes/croquette_pdt_fil.html
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)