America (131)
Raspunsuri - Pagina 19
philip spune:
andrada, avantajul nostru ca suntem poliglote si putem folosi ca parola o injuratura in romana :)
philip
&andreea
Ramona J spune:
E buna la orice. Eu nu mai cumpar praf de curatat.
Cica-i rau sa fii religios! Citii azi intr-un ziar ca un pastor planuieste un "sermon" weekendul asta in care propune cuplurilor sa aiba sex in fiecare zi, pentru sapte zile. Cica "sex is like Super Glue" si mai uiti de "economy". Sigur ca predica asta o va tine de pe un pat.![]()
Ramona J spune:
Andrada, e baiat destept Marcu. Alexandru era si el mai infipt, dar nu mai e chiar asa si imi pare rau.
Dezvolta cu ursuletii aia ca m-ai bagat in ceata. Da, stiu cu zaharul ala colorat. Nu iau din ala, dar cel brun e prea compact si de aia trecusem pe turbinado. Acum vazui si felul celalalt, sint confused cu atitea feluri.![]()
V-am zis ca mi-am cumparat grapefruit 10/$1?![]()
CamiM spune:
Andrada multumesc
pentru incurajari. Vreau si eu sa stiu ce-i cu ursuletii aia.. ca tot problema asta o am cu zaharul brun. A! si felicitari pentru asa baiat istet..
Ramona de unde ai luat gref asa bine? 
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Cami, la Sunflower Farmers Market. M-am uitat pe site-ul lor, pe la voi n-au magazine. Asta e primul din TX. Am vrut sa zic ca seamana cu Sprouts, dar m-am uitat si pe site-ul lor si n-aveti nici din ala.
E Whole Foods fara pretentii, cu preturi mai mici. Imi plac mai mult pentru ca au preturi foarte bune la fructe si legume. Am luat pere cu 39 de centi, mere organice cu 69 de centi etc. Toate sint proaspete si pe cit posibil din surse locale.
Ma bucur ca sint la 2 mi. de casa, pina la Sprouts aveam vreo sase.
Andrada spune:
http://www.google.com/products?hl=en&q=brown%20sugar%20bears&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wf
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Ramona, DOMINO are pure cane si e certified organic sugar.Noi numai din ala cumparam, cica pure cane e cel mai sanatos zahar.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Faina chestie, nu stiam de ursuleti.
Dar nu-mi explicati si mie ce-i cu diferentele astea intre tipurile de zahar? Care-i mai bun si de ce?
Pantera, astea doua tipuri (turbinado si sucanat) sint tot din cane. Cu atitea tipuri nu mai stiu care e mai bun.![]()
ocebine spune:
Ciufulici, La Multi Ani pentru Luca...sa fie sanatos, fericit si norocos!

Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."