Pepenasi de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
ileanna spune:
struluta pune-l pe mailul comunu ca ma kk pe mine de ras. Io mi-s capra (se vede) da' vreau sa-l studiez.
anilansa io foloseam ce zici tu cand era bebe miiiiiiiiic, pana in 2 luni. Acum nu cred ca mai e posibil.
laremi spune:
Tecky, eu i-am dat Domperidone drops timp de 2 saptamani si acum ii dau Romesec pastile la nevoie. Sunt sigura ca se gasesc si in Romania, poate sub o alta denumire. Dar nu te sfatuiesc sa ii dai fara sa consulti medicul. Al meu avea si aciditate, nu doar vomita. Sincer, nu prea am fost impacata cu ideea de a-i da medicamente asa de micut dar am incredere in doc si am mers pe mana lui. Alfel, cred ca ne chinuiam si acum cu crizele de aciditate (care mie personal mi s-au parut mai cumplite deca colicii.
ileanna spune:
am dat pm
Sun te rog mumos!!
Io am cartonash portocaliu shi nu galben!!!!!
Asha mi-o zis tanti.
laremi tu unde fusashi mama???? Pi undi ai umblat de nici ziua buna nu ai mai dat (moamaaaa, ii fac concurentza lu' profa ... se duce vremea ei, e invechita deja shi se nasc noi talente; cre' k ii din cauza cartonashului, io cand vad portocaliu ... me apuca
)???
Tecky spune:
Cred ca e ceva in atmosfera azi ca si Raluca a fost maraita toata ziua,nu a dormit deloc dar in schimb a papat 70 ml de supa de legume pt prima data in viata ei si ma bucur ca i-a placut.
Anna si Anaxena si eu mi-am regasit-o pe mandra mea in descrierile voastre.![]()
Mada of chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu baita lui Ari.
laremi ms.
Va las ca vreau sa-mi imbrac mandra sa o scot putin afara ,poate,poate se mai potoleste.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura CAMY - sory pentru cifrele alea care apar in loc de diactricice, am luat cu copy/paste din lege, si nu am nici un pic de timp sa modific... MADA - fa tu baie cu ea, in cada, si tine-o in brate pana ii trece. Asta imi vine in cap ca prima varianta Ca varianta nr doi, scrisesem si Violetei29 in mesajul pe care l-am pierdut... si nu va suparati pe mine, da' sunteti obsedate! Lasati bre copilul in pace daca e stresat de baie, ca nu o sa faca pureci!!! Cat poa' sa puta un copil de 2 ani sau unul de 4 luni! Spalati-le si voi mai pe bucatele, la fundic, la gatut... nu mai fiti asa stresate de spalatul asta zilnic si la ora fixa! Zau, copilul NU VA FACE PURICI! Exista riscul ca baia sa ramana un stress. Sincera sa fiu, decat sa traumatizez copilul cu spalatul (si daca copilul urla, stie el mai bine, pentru el e o trauma), mai bine sa puta cateva zile... Acuma ma retrag sa imi continui ziua proasta... clar e ceva in aer... pana nu se supara lumea pe mine Pup ![]() Anca mami de Eliza si Erika |
ANKA ,nu-i nici o suparare,doar de aia am intrebat ca sa va dati cu parerea.Problema e ca am lasat-o doua zile fara baitza(doar partial) si a treia zi era lipicioasa,Ciudat este ca daca o tin in apa pe burta ii place la nebunie,cum am intors-o s-a rupt filmul.Si hai nu-i fac baitza o zi doua, noua, da pina la urma tot o sa trebuiasca sa ii fac nu?
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ella81it spune:
Buna!Cine vrea
?
Va multumesc mult ptr raspunsuri
Nu stiu ce sa fac as merge totusi la pediatra sa il vada sa ma linistesc eu.
In decembrie venim in tara si trebuie sa merg sa fac fisa lui Alex la pediatru.Ma primeste cineva daca nu am servici?
FLO lui Alex al tau
i ai pus ceva picaturi sau i a trecut fara nimic?
KIMMY si sora mea a avut aceeasi problema ca si tine,era foarte aproape de operatie,dar cineva de la farmacie i a recomandat o crema,facuta de ei ,si i_a trecut.
VIO si noi am avut acelasi progam ca si voi![]()
XENA seama Alex cu Maria ta!![]()
TECKY am vazut poze cu Raluca in cada,e o scumpa
E data?![]()
Ma duc sa strang rufele de afara,si apoi sa le calc
La multi ani piticilor nascuti azi!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
flo1980 spune:
Fetelor eu sunt T U R B A T A

Nu mai poooottttt.....
Anaxena cam aceleasi lucruri mi se intampla si mie in afara de faltul ca David e linistit cand e in brate, mai nou vrea si el in picioare, nu zgarie... Vrei sa ti-l dau o tura sa te linistesti? ![]()
Da eu am 2 ...si Alex a racit si stranuta in nasul lui bebe
si eu am mancare pe aragaz si tot strang si intind rufe si ......ca nu era destul Alex puteeee....
Anka eu daca nu-l spal la 2 zile cel tarziu, mi se irita la bulanase ca e cam grasun. Si la gat sau subrat se strang scame si se irita. Nu mai zic de degetele...
Mada cunosc sentimentul....si Alex face asa, cand ii zic sa-i fac baie ma alearga si tipa...dar eu il iau cu forta pana la baie, apoi cu vorba si se potoleste. I-am luat de la bamboo niste figurine cu gel de copii, mici si colorate si i le pun in apa, am o balena, o broscuta si o ratusca.
Nu-i place sa-l spal pe cap. Dar el se joaca , il spumez si cand il clatesc il las pe mana in jos si pun repede dusul pe cap. In tot acest timp il tin de vorba, nici nu isi da seama cand am terminat.
E drept ca acum nu te apuci sa umplii casa cu bazaconii, macar pune obiecte care nu se deterioreaza si care o incanta pe ea.
Bafta si un
.
Edit: David a cazut din pat

I-am dat san, a adormit, m-am sustras de langa el, m-am dus la bucatarie sa fac de papa si dupa 15 min am auzit un planset mai gros si cand intru....il vad jos.... cu fata in jos...
Ile zi si lu' blonda de mine ce ai facut de esti cu portocaliu? sau da un link sa cetesc....
Fug la bucatarie si sa spal bomba atomica, si deja ma bazaie David ca vrea papa....da io' cand puii mei mai mananc ca sunt lesinata??!!!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
violeta29 spune:
ELLA cred ca te primeste pediatrul,doar copii beneficiaza degratuitate, nu?
STRULUTA , felicitari pentru dimensiuni
CAMY, multa bafta la interviu, sa fie cu noroc
ANAXENA, mai aveam putin si credeam ca ai descris-o pe fii-mea
,Ille are dreptate, baga la cutiuta cu amintiri
ANILANSA, felicitari pentru victoria cu patutul
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
flo1980 spune:
Ella l-am lasat asa, nu i-am dat cu nimic si s-a rezolvat de la sine. Daca la 1 an e tot asa inseamna ca e de doctor...ca nu am vazut sau auzit la copil de pana la 1 an sa-i pui ochelari. Va fi bine, stai linistita!

Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

dati-mi si mie va rog adresa de la contul comun, ca de bleaga ce-s nu-l mai stiu