Amanta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui miruna82

Buna fetelor,

am obtinut nr de telefon al amantei sotului meu...stiu unde lucreaza...dar cu toate astea nu reusesc sa aflu cum se numeste! Ce idei aveti? Sotul meu nu mai este cu ea si are idei de reconciliere cu mine, dar pe mine ma intriga f tare personajul si nu stiu ce sa fac...asa mi as dori sa o smotocesc!

Total de acord cu tine. Nu inteleg chestia cu smotocitul amantei si pace. Nu ii poti reprosa nimic ei, ci lui. El este singurul care are o obligatie in cazul de fata.

Ceva mai jenant de atat nu exista.
Femeia aia e libera sa se culce cu sotul tau de cate ori vrea , cum vrea si cat vrea. Sotul tau in schimb nu este liber sa se culce cu pt. ca teoretic ti-a jurat tie ceva si ti-a promis ceva.
Acum , minea mea nu poate sa inteleaga de ce te-ai face de rasul lumii in halul asta , sa te duci sa o "smotocesti" pe aia?
Te-a inselat aia sau sotul? Te-ai casatorit cu ea sau cu el?
Are aia vreo obligatie fata de tine?
Iti spun eu ca nu .
Asa ca , pe langa faptul ca ai putea sa o iei tu urat de tot pe coaja , te-ai injosi in cel mai frumos mod posibil , l-ai face de kk si pe sotul tau si relatie voastra in cazul in care va impacati.

Stai calma pe fundul tau , ca esti o femeie , nu un tzanc de gradi sa te duci sa bati pe cutaresc pt. ca ti-a luat galetuta.

Si repet , daca eu sa fi in postura de amanta nu ar exista satisfactie mai mar decat sa apara nevasta-sa sa se faca de rasul lumii si posibil sa si-o si intoarca.

Ai auzit de orgoliu , mergi cu capul sus , zambeste increzatoare?
Se spune ca indiferenta doar cel mai rau . Nu pumnii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Kari , copilul nu este un handicap, iar o sotie cu copii nu este o handicapata care nu este capabila sa traiasca singura.
Ma rog , nici nu se pune probema sa traiasca singura , ca tot mai are parinti , familie, prieteni , vecini , samd.
Autocompatimirea asta a "bietei femei" ma face sa rad.

Si daca te inseala sotul draga mea Kari , cam ce crezi tu ca este mai bine? Sa te intorci la el? Lol.

Ei , fatuca de 20 si ceva de ani cum sunt am si eu cateva principii , orgoliu si altele care ma impiedica sa iau de buna imaginea de femeie singura si handicapata careia ii este mai bine sa se chinuie cu un sot decat sa divorteze.

De ce nu dai sfatul asta si femeilor batute? ca si ele au copii , sunt insarcinate , stau cu sotul , samd? Ele de ce crezi ca ar putea sa se detaseze de tot , dar tu , ca o femeie cu minte , neabauzata fizic nu poti ca deh ...esti casatorita!

Fiecare cu ideile sale.
Si lasa-ma te roooog cu faza asta cu varsta Ca nici eu nu ti-am spus sa lasi la o parte sfaturile medicale, iar acesta este un forum liber unde fiecare scrie ce doreste , in limitele bunului simt. Nici eu nu's de acord cu ce spui tu , dar nu-ti spun sa-ti iei jucariile si sa te cari , ca habar n-ai despre ce vorbesti.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

acum ce faci? treci la atac? io nu ti-am spus sa te cari! gresit ai inteles.
mie imi pare foarte superficial sa spui, te-a inselat, gata, i-ati copii si pleaca. tu realizezi ce spui??
de ce sunt handicapate femeile ale caror soti le insala? ca nu snut in stare sa plece? ca se agata de propria casnicie?

hai sa lasam discutiile astea, ca asa iti place sa te victimizezi....

si fii mai atenta ce spui, ca eu nu te-am luat in bascalie....
m-am referit strict la ce ai spus aici, dar se pare ca de fiecare data iti place sa ironizezi! mai ai multa sare de mancat, pana sa ajungi sa poti respecta parerea altuia!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Si totusi, punctul de vedere al lui Xio este bun. In primul rand de ce sa te umilesti sa-i ceri socoteala amantei. Ce rezolva asta? Poate ca individa, daca are obrazul mai subtire renunta la el, ce crezi ca se va intampla el va deveni asa dintr-o data cuminte si fidel. Astea-s vise! Eu sunt de parere ca orice tip de confruntare trebuie sa fie intre cei doi soti. Si sunt de parere ca foarte putini din sotii(sotiile) care au inselat se vor schimba.
Faptul ca sotul te insala nu te face handicapata, si eu cred ca tocmai asta vrea sa zica si Xio. Trebuie insa sa ai discernamantul sa iti dai seama cine e principalul vinovat. Nu sa te ametesti cu povesti, ca vezi doamne ce specimen de femeie fara scrupule a intalnit el si ca ea e de vina pentru tot. Imi pare rau dar genul asta de gandire poate fi considerat un handicap.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu una as termina asa de frumos cu amantele astea , as invita pe amindoi sot si amanta la o cafea ca 3 adulti ce suntem . L-asi ruga pe sot sa aleaga in fatza noastra si aici as incheia discutia ,daca o alege pe ea sa fie fericiti !
Nu a mers relatia noastra sunt convinsa ca avem amindoi o vina , ceva ,undeva s-a rupt asa ca de cat impreuna si mizerabili mai bine singuri si fericiti.
Daca ma alege pe mine as incerca sa uit ce s-a intimplat si probabil ii mai dau o sansa. Normal ca si amanta ar prinde pica pe el de alegere si sigur totul s-ar sfarsi intre ei pt ca o raneste la sentiment.
Nu stiu daca la voi sunt serialele astea care mie imi plac la nebunie"The New Adventures of Old Christine" si Gary Unmarried ador relatia lor cu fosti soti si asa mi se pare normal sa fie, nu a mers dragostea care e baiul, totusi sunt niste copiii la mijloc si odata ne-am iubit , suntem adulti , civilizati ,putem sa fim si prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

khrisu, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva, te inteleg pentru ca povestea ta este uimitor de asemanatoare cu a mea. Doar cele care au trecut prin asta stiu exact cum este si pot da sfaturi bune, parerea mea.
Cand relatia mea cu sotul era una buna spuneam ca daca el ma inseala voi divorta imediat fara sa stau pe ganduri. Ei bine... cand s-a intamplat, eram insarcinata cu cel de-al doilea copil, nu a mai fost simplu. Cand esti pus intr-o astfel de situatie totul se complica, trebuie sa iei in considerare multe alte lucruri care sunt mai prioritare nu doar orgoliul ranit si altele. Povestea mea pana la urma are un final fericit sper sa fie bine in continuare si sa nu mai am parte de astfel de experiente ceea ce doresc tuturor celor care trec prin asa ceva.
miruna82, eu zic sa nu te umilesti, eu am facut-o si nu am facut altceva decat sa-mi fac si mai mult rau. Ceea ce ai putea auzi te-ar putea marca rau de tot si sa nu-ti mai poti salva casnicia (bineinteles daca vrei asta). Pana la urma tu decizi dar aceasta este parerea mea.

Andreea si cei doi ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu una nu as invita la o cafea si sotzul si amanta, in scopul alegerii uneia dintre noi. L-as pune sa aleaga intre patru ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipearina

Eu una nu as invita la o cafea si sotzul si amanta, in scopul alegerii uneia dintre noi. L-as pune sa aleaga intre patru ochi.

eu l-as bate !(in vazul lumii)

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu am ramas socata (de-a dreptul) acum citiva ani, discutind cu o prietena cazul unei cunostinte comune. pe scurt, aceasta cunostinta comuna, nemaritata dar care locuia de ceva vreme impreuna cu prietenul ei, afla ca acesta o inseala. ce se gindeste fata sa faca? o cauta pe amanta, o invita frumos la o cafea.....si o snopeste in bataie.

ei bine, prietena asta a mea zice "foarte bine a facut draga, de ce sa ai scandal acasa? mai bine o "lamuresti" pe c...va sa il lase in pace.."

ei, eu cu scandalul nu ma impac. deloc. nici ca potentiala sotie inselata, nici ca amanta, nu am ce discuta cu cealalta femeie. ca vrei sa stii cum arata, ca te perpelesti noaptea intrebindu-te ce-i face aia in pat asta pot sa inteleg. da cum sa te duci sa faci scandal sau sa te expui la un scandal?

ok, poate barbatii nu ar insela daca doamna Disponibila si Insistennta nu s-ar afla acolo, la indemina. Dar...daca nu e asta, poate fi dna Ranita si Vulnerabila. sau doamna Usuratica. sau ce alte doamne si domnisoare mai vreti. in final, vorba cui a mai spus, doamnele astea nu au nici o obligatie fata de nimeni, in afara de propria lor constiinta; si cine sint eu sa ma iau de constiinta lor??

in ceea ce priveste iertatul...unele persoane sint mai orgolioase si mai dispuse s ia viata in piept, altele pun alte lucruri pe primul loc. dar dupa cum spunea Rufus cred, daca te-ai hotarit sa ierti, apai bine ar fi sa si uiti, ca daca ii scoti pe nas vesnic chestia cu amanta...aia nu mai e casnicie, e chin. si depinde desigur si de cit de serioasa e relatia cu amanta (desi notiunea de amanta presupune din punctul meu de vedere o relatie de durata, nu o aventura de o noapte), de cum reactioneaza sotul in timpul discutiei cu el, daca paraseste amanta sau nu, daca aveti copii impreuna, daca esti independenta dpdv financiar, daca are cine sa te ajute etc...

ca un alt exemplu, pe care imi permit sa il dau deoarece cei mai multi dintre cei implicati nu mai sint azi printre noi...o femeie pe care o s-o respect toata viata pentru decizia luata, desi pt unii poate a fost o dovada de slabiciune: casatorita, cu un baiat de 20 si ceva de ani, sotul o inseala, are o amanta ..stabila, cu care are o relatie de durata (multi ani de zile). amanta ramine insarcinata, naste un baiat. sotia se intelege cu sotul sa adopte ei baiatul, dar sotul sa rupa relatiile cu amanta. precizez ca toate astea se intimplau undeva prin anii..1950. sotia are intelepciunea de a-si pastra sotul (ce era o femeie divortata pe vremea aia?), salveaza viitorul unui copil nevinovat (si in ziua de azi preferam ca tatal copilului sa ne fi fost sot, macar la un moment dat, nu?), si indirect o ajuta si pe amanta, scapind-o de stigmatul social pe care il reprezenta un copil din flori.

exista situatii si situatii; rele sint generalizarile, periculosi sint oamenii convinsi ca au toata dreptatea din lume de partea lor...

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipearina

Problema este ca intre patru ochi iti promite si tie si ei marea cu sarea , dar bagat la mijloc cam dificil nu crezi ?Trebuie sa aleaga numai una!
Oricum e parerea mea personala , nu mi s-a intimplat pana acum probabil la rece gandesc asa, dar cine stie cum as reactiona pusa in fata faptului implinit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

A o smotoci pe amanta e un comportament primitiv. Fara alte comentarii... Comenteaza destul altii...

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Total de acord cu tine. Nu inteleg chestia cu smotocitul amantei si pace. Nu ii poti reprosa nimic ei, ci lui. El este singurul care are o obligatie in cazul de fata.

Ceva mai jenant de atat nu exista.
Femeia aia e libera sa se culce cu sotul tau de cate ori vrea , cum vrea si cat vrea. Sotul tau in schimb nu este liber sa se culce cu pt. ca teoretic ti-a jurat tie ceva si ti-a promis ceva.
Acum , minea mea nu poate sa inteleaga de ce te-ai face de rasul lumii in halul asta , sa te duci sa o "smotocesti" pe aia?
Te-a inselat aia sau sotul? Te-ai casatorit cu ea sau cu el?
Are aia vreo obligatie fata de tine?
Iti spun eu ca nu .
Asa ca , pe langa faptul ca ai putea sa o iei tu urat de tot pe coaja , te-ai injosi in cel mai frumos mod posibil , l-ai face de kk si pe sotul tau si relatie voastra in cazul in care va impacati.

Stai calma pe fundul tau , ca esti o femeie , nu un tzanc de gradi sa te duci sa bati pe cutaresc pt. ca ti-a luat galetuta.

Si repet , daca eu sa fi in postura de amanta nu ar exista satisfactie mai mar decat sa apara nevasta-sa sa se faca de rasul lumii si posibil sa si-o si intoarca.

Ai auzit de orgoliu , mergi cu capul sus , zambeste increzatoare?
Se spune ca indiferenta doar cel mai rau . Nu pumnii.

Asta mi se pare cea mai de bun simt postare...

Eu sunt intr-o situatie oarecum ingrata..Am 2 bune prietene...Una e divortata, cu copil mic, pt. ca sotul i-a plecat cu amanta...Alta e tot divortata, tot cu copil, insa e amanta unui barbat insurat, cu care a mai facut un copil...Bineinteles, amandoua o blameaza pe "cealalta"... Am stat in week-end de vorba cu ele despre situatia lor...Prima s-a impacat oarecum cu ideea, si il blameaza in mod egal si pe sotz...A 2-a e disperata ca "aia" nu-l lasa pe bietul om sa vina la ea...ca precis ii face vraji sa-l tina langa ea, etc, samd...( mentionez ca-i instruita, facultate, etc...)Am incercat sa-i spun ca femeia( nevasta aluia) nu are alta vina decat ca exista, si ca incearca sa-si pastreze casnicia asa cum e ea...( sotul pretinde ca e betiva, proasta, c..va, etc...)si prietena mea s-a suparat pe mine, ca nu o inteleg si n-o sprijin...Cu riscul pierderii acestei prietenii, eu nu pot s-o mint frumos si sa-i dau dreptate...
Pana acum m-a ferit Dumnezeu si nu stiu de existenta vreunei "scapari" a sotului meu, insa daca ( bat in lemn sa nu!!!) s-ar intampla,oricat m-ar tenta sa o "smotocesc"/stang de gat pe aia, pana la urma vocea ratiunii ar realiza ca el e de vina....

Scuze daca mesajul e cam dezlanat....

V

Mergi la inceput