Amanta
Raspunsuri - Pagina 7
clauditzadennis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
off topic: Floridia .... erai singura eleva in clasa aia de ai terminat prima?cu asemenea cunostinte de gramatica ............................no comments! www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. ajutati-l pe Bogdanel! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245 |
Hai ca si ea a fost deplasata sa afirme asa ceva, dar si tu, Gabbriela, parca prea o urmaresti si-i repeti asta pe la toate subiectele...Atentie la punctul din regulament referitor la gramatica si hai, totusi, sa incercam sa combatem idei si nu persoane....
P.S. Miruna, as vrea sa-ti trimit un PM, dar vad ca nu l-ai activat. Crezi ca-l poti activa?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Adica pe el sa-l ierte gratioasa, cu zimbetul pe buze si fara reprosuri dar pe ea s-o invete o lectie de viata????... Exact cine trebuie sa invete pentru viitor? Ca eu as zice ca sotul. |
Daca citesti bine, vezi ca eu nu am sfatuit-o sa-l ierte. Daca se decide sa o faca, bravo ei, daca nu, nu. De altfel, vedeti ca autoarea nu prea va cere sfatul cu privire la sot. Da, daca-l iarta, dupa discutiile de rigoare, zambetul trebuie sa apara, pentru ca acreala nu rezolva nimic, chiar daca admite verbal ca l-a iertat.
Acu' nu stiu de ce sunteti socate, nu vreau sa deturnez discutia (mai ales ca s-a mai discutat), dar omul ramanea cu pofta-n glanda, daca nu gasea pe d.na Disponibila (si poate si cu doua prenume, Insistenta). Eu inteleg, parerea generala e ca barbatii nu iarta nici o ocazie, dar atentie, ocaziile nu sunt decat arareori gauri in gard, capre sau alti barbati, in general sunt femei, de multe ori respectabile, maritate, cu copii...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Rufus spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Respectiva nu ma cunoaste, nu are nici o obligatie fata de mine si nici nu e constiinta lu' barbata-miu. |
Amanta era colega cu sotul Mirunei. Stia, desigur, ca-i insurat, chiar daca nu o cunostea personal. Pe vremea burlaciei, am avut ocazii sa profit de femei casatorite, aflate in impas. Nu am facut-o, iar azi ne revedem oricand cu placere, fara sa plecam, rusinati, ochii. Si-au rezolvat problemele, sunt multumite. N-am pierdut nimic, am castigat niste prietene. Nu am foacut-o pentru sotii lor, am facut-o pentru ele, stiam ca, teoretic, vine si vremea regretului.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
kariguld spune:
citat din mesajul lui gabriella1
off topic: Floridia .... erai singura eleva in clasa aia de ai terminat prima?cu asemenea cunostinte de gramatica ............................no comments! |
ai mai gabriela, ce pretentii ai si tu?
se poate ? fii mai indulgenta...
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
ingridnen spune:
De ce sa fie indulgenta ? Lasa sa scrie fata acolo, poate se sesiseaza si premianta... ca prea zgarie la ochi
Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni
XIO spune:
citat din mesajul lui Rufus
Amanta era colega cu sotul Mirunei. Stia, desigur, ca-i insurat, chiar daca nu o cunostea personal. Pe vremea burlaciei, am avut ocazii sa profit de femei casatorite, aflate in impas. Nu am facut-o, iar azi ne revedem oricand cu placere, fara sa plecam, rusinati, ochii. Si-au rezolvat problemele, sunt multumite. N-am pierdut nimic, am castigat niste prietene. Nu am foacut-o pentru sotii lor, am facut-o pentru ele, stiam ca, teoretic, vine si vremea regretului. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus , am avut ocazia sa ma invart printre nenumarati barbati casatoriti si cu copil sau copii acasa care faceau avansuri la greu.
Daca pe ei nu-i intereseaza ca sunt casatoriti , pe cine ar trebui sa intereseze?
ca atunci cand ma bazez pe fidelitatea partenerului meu ma bazez pe faptul ca indiferent de oferta , el refuza.
Nu ca nimeni nu ofera si el sta doar cu mine.
Fiecare om este liber sa incerce sa cucereasca pe cine vrea , chit ca are un parteneri sau 10 .
E nevoie de 2 pt. o partida de sex, iar vinovat e cel care e intr-o relatie , nu cel care face cu ochiul.
Cel casatorit trebuie sa constientizeze ca e casatorit , nu alte persoane.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
teodraghici spune:
Va rog sa nu deviati de la subiect. De doua pagini incoace se discuta numai gramatica; problema amantei a fost oarecum abandonata.
Multumesc de intelegere
adelle6 spune:
Uite ca revin eu la subiect si las deoparte gramatica.
Miruna, eu nu as tine s-o intalnesc personal pt ca , la un mom dat, tot ar apare un sentiment de jena pt mine , ca si sotie , din cauza sotului . Plus ca nu se stie daca nu va sari tot ea cu gura mare , pt "x" motive (tupeista , poate mai necioplita...). Curiozitarea mea descrisa atat de bine in melodia Patriciei (merci Mik, nu cunosteam cantecul) as incerca sa mi-o astampar indirect , de la distanta .
Ca argument in plus , daca vrei sa-ti ierti sotul si sa continuati impreuna , afla ca aproape niciodata un barbat nu s-a sintit mai bine ca si "mascul" daca sotia lui a smotocit amanta . Literatura e plina de asftel de cazuri : mult mai mult castigi in ochii lui , daca ramai calma ! Parerea mea !
catalina2307 spune:
adelle ....tu cum ai fi procedat daca te cauta sotia iubitului tau din tinerete? Acum sa imi fie cu iertare dar eu as avea ceva retineri in locul tau.....
angipangi spune:
citat din mesajul lui catalina2307 adelle ....tu cum ai fi procedat daca te cauta sotia iubitului tau din tinerete? Acum sa imi fie cu iertare dar eu as avea ceva retineri in locul tau..... Catalina |
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora