Amanta
Raspunsuri - Pagina 4
miruna82 spune:
La mine e o poveste complicata: dupa un an greu in care stresul si noptile nedormite si au sous cuvantul...intr o perioada in care amandoi am clacat nervos, sotul a hotarat sa puna punct, combinandu se cu o colega de servici. Au fost impreuna 2 saptamani, apoi subit s a terminat intre ei. Acum suntem la faza in care discutam amiabil iar el are ganduri de impacare si regreta ce a facut.
violeta69 spune:
Khrisu...nici nu mai am cuvinte!
credeam ca am vazut totul in materie de amante,dar se pare ca "specia " asta are resurse nelimitate
mie deja mi se face rau!
daaaaaa...stiu,sunt si ele tot femei,cine te pune sa stai...faci copil/copii ca sa-i tii(pe bietii nefericiti) legati de casa si mai ales de plozi etc,etc.....
vorba lui kariguld discutia asta o sa tina o vesnicie ...si unii/unele or sa vb tot asa paralel.....cu sub.-ul(sper doar sa nu ajunga vreodata sa cunoasca cam cum e treaba cu amanta!
pt ca e asa simplu e sa vorbesti din afara!!dar avem dreptul sa o facem ca e o tara libera doar!
Khrisu,ce sa zic?!
doar tu stii cat poti duce,doar tu stii ce si cum vei face...numai sa ai grija ca el nu o va termina cu una cu doua, dupa cum prea bine ai vazut(2 ani nu e o perioada chiar scurta )!ai grija de tine
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
giulia81 spune:
e incredibil ce fel de specimene traiesc pe lumea asta...in locul tau as divorta fara sa stau pe ganduri...ai indurat prea mult minciunile lui...si te-a luat drept fraiera...scuze....paraseste-l!acel om nu merita nimik!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
XIO spune:
Kari , copilul nu este un handicap, iar o sotie cu copii nu este o handicapata care nu este capabila sa traiasca singura.
Ma rog , nici nu se pune probema sa traiasca singura , ca tot mai are parinti , familie, prieteni , vecini , samd.
Autocompatimirea asta a "bietei femei" ma face sa rad.
Si daca te inseala sotul draga mea Kari , cam ce crezi tu ca este mai bine? Sa te intorci la el? Lol.
Ei , fatuca de 20 si ceva de ani cum sunt am si eu cateva principii , orgoliu si altele care ma impiedica sa iau de buna imaginea de femeie singura si handicapata careia ii este mai bine sa se chinuie cu un sot decat sa divorteze.
De ce nu dai sfatul asta si femeilor batute? ca si ele au copii , sunt insarcinate , stau cu sotul , samd? Ele de ce crezi ca ar putea sa se detaseze de tot , dar tu , ca o femeie cu minte , neabauzata fizic nu poti ca deh ...esti casatorita!
Fiecare cu ideile sale.
Si lasa-ma te roooog cu faza asta cu varsta Ca nici eu nu ti-am spus sa lasi la o parte sfaturile medicale, iar acesta este un forum liber unde fiecare scrie ce doreste , in limitele bunului simt. Nici eu nu's de acord cu ce spui tu , dar nu-ti spun sa-ti iei jucariile si sa te cari , ca habar n-ai despre ce vorbesti.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
khrisu spune:
Citat: |
Khrisu,ce sa zic?! doar tu stii cat poti duce,doar tu stii ce si cum vei face...numai sa ai grija ca el nu o va termina cu una cu doua, dupa cum prea bine ai vazut(2 ani nu e o perioada chiar scurta )!ai grija de tine Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Deja au trecut 2 ani jumate de relatie..ca uite asa au trecut 6 luni de cand am aflat de ea si traiesc cosmarul asta.. daca nu eram insarcinata divortam imediat cum am aflat ca inca nu a parasit-o (cum ar veni a doua sansa nu i-o mai acord), dar a trebuit sa indur prezenta lui pe aici si sa astept sa nasc, sa-l botez pe bb si gata. Saptamana trecuta am fost la avocat si am depus actele de divort. Acuma astept sa-i vad fatza cand primeste citatia, ca el tot nu crede ca is in stare. Io ii tot zic de cateva luni ca depun actele si el imi rade in nas. Abia astept sa se termine tot si sa petrecem toti 3 (io cu copii) sarbatorile cu bine.
Si ce am povestit eu aici e numai 10% din ce s-a intamplat in ultimele 4 luni... e foarte trist
KHRISU mamik de baietel si fetita
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui khrisu
Deja au trecut 2 ani jumate de relatie..ca uite asa au trecut 6 luni de cand am aflat de ea si traiesc cosmarul asta.. daca nu eram insarcinata divortam imediat cum am aflat ca inca nu a parasit-o (cum ar veni a doua sansa nu i-o mai acord), dar a trebuit sa indur prezenta lui pe aici si sa astept sa nasc, sa-l botez pe bb si gata. Saptamana trecuta am fost la avocat si am depus actele de divort. Acuma astept sa-i vad fatza cand primeste citatia, ca el tot nu crede ca is in stare. Io ii tot zic de cateva luni ca depun actele si el imi rade in nas. Abia astept sa se termine tot si sa petrecem toti 3 (io cu copii) sarbatorile cu bine. Si ce am povestit eu aici e numai 10% din ce s-a intamplat in ultimele 4 luni... e foarte trist KHRISU mamik de baietel si fetita |
Felicitari pt. luciditate si determinare! Nu te merita sotul tau , ce a facut el denota o lipsa totala de respect, dar viata nu se sfarseste aici .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui miruna82 La mine e o poveste complicata: dupa un an greu in care stresul si noptile nedormite si au sous cuvantul...intr o perioada in care amandoi am clacat nervos, sotul a hotarat sa puna punct, combinandu se cu o colega de servici. Au fost impreuna 2 saptamani, apoi subit s a terminat intre ei. Acum suntem la faza in care discutam amiabil iar el are ganduri de impacare si regreta ce a facut. |
Pai si? De ce ai vorbi cu femeia aia? Este inutil. Parerea mea.
Ioana 14+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
dyannna spune:
Eu sunt de acord cu XIO...si nu am 23 de ani ci 32
Mi se pare o mare umilinta si lipsa de demnitate sa te iei cu amanta de par...asta mi-a spus-o mama mea care a fost inselata si a crescut singura de la 30 de ani doi copii.Niciodata nu s-a simtit atat de umilita ca in momentul in care i-a urmarit si surprins pe cei doi porumbei cu cativa martori dupa ea.Vezi doamne,ii trebuiau probe ptr divort si asa au sfatuit-o altii.Daca ar putea da timpul inapoi ar sterge definitiv acest episod din viata ei,iar pe noi,fetele ei, ne-a sfatuit sa nu procedam la fel daca vom fi puse intr-o asemenea situatie.Cu sotul e firesc sa discuti aceasta problema dar nu inteleg ce poti vorbi cu amanta?!
Oricum, parerea mea este ca oamenii nu se schimba peste noapte sau daca se indragostesc de alta persoana.
Dupa 8 ani de casnicie pot spune ca sotul meu nu ma va umili chiar daca,la un moment dat , va hotara ca iubeste o alta femeie...si nici eu pe el.Cred ca persoanele care se comporta in acest fel nu si-au respectat niciodata partenerii,nicidecum ca amantele(tii) le-au luat mintile si i-au trasformat in mitocani.
kariguld spune:
citat din mesajul lui XIO Kari , copilul nu este un handicap, iar o sotie cu copii nu este o handicapata care nu este capabila sa traiasca singura. Ma rog , nici nu se pune probema sa traiasca singura , ca tot mai are parinti , familie, prieteni , vecini , samd. Autocompatimirea asta a "bietei femei" ma face sa rad. Si daca te inseala sotul draga mea Kari , cam ce crezi tu ca este mai bine? Sa te intorci la el? Lol. Ei , fatuca de 20 si ceva de ani cum sunt am si eu cateva principii , orgoliu si altele care ma impiedica sa iau de buna imaginea de femeie singura si handicapata careia ii este mai bine sa se chinuie cu un sot decat sa divorteze. De ce nu dai sfatul asta si femeilor batute? ca si ele au copii , sunt insarcinate , stau cu sotul , samd? Ele de ce crezi ca ar putea sa se detaseze de tot , dar tu , ca o femeie cu minte , neabauzata fizic nu poti ca deh ...esti casatorita! Fiecare cu ideile sale. Si lasa-ma te roooog cu faza asta cu varsta Ca nici eu nu ti-am spus sa lasi la o parte sfaturile medicale, iar acesta este un forum liber unde fiecare scrie ce doreste , in limitele bunului simt. Nici eu nu's de acord cu ce spui tu , dar nu-ti spun sa-ti iei jucariile si sa te cari , ca habar n-ai despre ce vorbesti. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
acum ce faci? treci la atac? io nu ti-am spus sa te cari! gresit ai inteles.
mie imi pare foarte superficial sa spui, te-a inselat, gata, i-ati copii si pleaca. tu realizezi ce spui??
de ce sunt handicapate femeile ale caror soti le insala? ca nu snut in stare sa plece? ca se agata de propria casnicie?
hai sa lasam discutiile astea, ca asa iti place sa te victimizezi....
si fii mai atenta ce spui, ca eu nu te-am luat in bascalie....
m-am referit strict la ce ai spus aici, dar se pare ca de fiecare data iti place sa ironizezi! mai ai multa sare de mancat, pana sa ajungi sa poti respecta parerea altuia!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Antonie de Saint-Exupery
kariguld spune:
citat din mesajul lui XIO Si daca te inseala sotul draga mea Kari , cam ce crezi tu ca este mai bine? Sa te intorci la el? Lol. De ce nu dai sfatul asta si femeilor batute? ca si ele au copii , sunt insarcinate , stau cu sotul , samd? Ele de ce crezi ca ar putea sa se detaseze de tot , dar tu , ca o femeie cu minte , neabauzata fizic nu poti ca deh ...esti casatorita! Fiecare cu ideile sale. Si lasa-ma te roooog cu faza asta cu varsta Ca nici eu nu ti-am spus sa lasi la o parte sfaturile medicale, iar acesta este un forum liber unde fiecare scrie ce doreste , in limitele bunului simt. Nici eu nu's de acord cu ce spui tu , dar nu-ti spun sa-ti iei jucariile si sa te cari , ca habar n-ai despre ce vorbesti. |
primele doua fraze, sunt atacuri la adresa mea.
eu in mesajul anterior, am vb ipotetic! nu m-am legat de viata ta, nici la misto nu te-am luat. exemplele erau intamplatoare...cu nici o adresa.
iar in ce priveste sfaturile medicale....nu am dat NICIODATA astfel de sfaturi, doar poate am spus ceva din propria experienta!
dar tu, studenta in anul 5, poate esti mai in masura sa dai sfaturi medicale....desi nu esti medic.
iara te legi de lucruri care nu au nici o relevanta la acest subiect!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Antonie de Saint-Exupery