Amanta

Amanta | Autor: miruna82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

am obtinut nr de telefon al amantei sotului meu...stiu unde lucreaza...dar cu toate astea nu reusesc sa aflu cum se numeste! Ce idei aveti? Sotul meu nu mai este cu ea si are idei de reconciliere cu mine, dar pe mine ma intriga f tare personajul si nu stiu ce sa fac...asa mi as dori sa o smotocesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Miruna, de ce te-ai pune intr-o astfel de situatie? Ce sa-ti spuna femeia? Ca nu l-a luat pe sotz cu japca? Ca a fost liberul arbitru al unui adult?

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Poti sa suni si sa intrebi cum se numeste daca tot ai numarul ei!
la ce-ti foloseste numele?
eu cred ca tb "smotociti" amandoi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

pai baga un google cu numarul de telefon,poate iti iese vreun nume a amantei,cine stie.

Si eu i-asi trage o paruiala,asi invita-o la o cafea si asi vorbi clar cu ea,daca e fitzoasa ma infing in coafura ei

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vedeti poate va imprieteniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

pai baga un google cu numarul de telefon,poate iti iese vreun nume a amantei,cine stie.

Si eu i-asi trage o paruiala,asi invita-o la o cafea si asi vorbi clar cu ea,daca e fitzoasa ma infing in coafura ei

Sophia 2ani
+17

mai bine dupa ce o invita la cafea ar face bine sa i-o verse in poala

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca vrei si tu reconciliere lasa totul in urma.
El a ales, tu esti sotia, tu esti doamna lui, ea e doar o femeie asa cum e, si acum face parte din trecutul lui. Ce altceva i-ai mai putea tu face?

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu scormoni trecutul! Lasa-l sa plece si incearca sa tragi invataminte: ce ai de facut ca sa nu se mai repete povestea! Bafta!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu cred ca sotzul ar trebui smotocit. Poate ca duduia nici nu stia ca este insurat. Daca stia, insa, se schimba situatia, smotoceala trebuie impartita.
Daca sti unde lucreaza, nu e simplu sa aflii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

eu pe el l-as zobi ca el s-a dus...si,gandeste-te si la ce ar putea sa-i lipseasca acasa,e important...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 24+Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai daca nu mai are nici o treaba cu ea de ce te mai intereseaza subiectul? Las-o in plata ei..eu zic ca nu merita sa-ti bati capul. Ce rezolvi daca vorbesti cu ea, ii dai ocazia eventual sa te mai si jigneasca....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput