Redoutistele fidele Laredoute.fr (144)
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
REDOUTISTELE ..aveti PM! Astept parerea voastra
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Obraznicaturilor! L-ati facut pe "bietul" om (a.k.a. Diaconu sau cum l-o fi chemand) sa va pomeneasca si-n conferinta de presa. Il torturati moral! Are si el o afacere ale caror produse au inclus in pret si "taxa de smecher" si v-ati gasit voi sa-i "stricati ploile" comentand oriunde e postata stirea cu dechiderea lr.ro. In ce priveste tontutza aia subiectiva care a fost la lansare si a inteles ea cum e cu reducerile... Auzi, frate, ca daca-s acu reduceri ce mai fac de Craciun... Sa le zicem noi? Reduceri si mai mari P.S. Cum am ratat eu sa stau tolanita pe canapea, sa beau o cafea buna si sa ascult muzica linistitoare... Oooof, viata nedreapta! cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Redoutistele spune:
Bey,astea 20-cile,o sa-l aveti pe constiinta pe nenea A.D!Daca da faliment?
Lorenza
madic spune:
Mi-am promis ca nu mai scriu, dar nu pot rezista: iata ce minunata descriere a articolelor pe .ro
http://www.laredoute.ro/Femei/Tricouri/la_redoute_essentiels_maieu-361.html , adica
<!--[if gte mso 9]--> Noua Colectie Detalii: Micile cute de pe spatele materialului accentueaza latura ta feminina! Jerseu dintr-o impletitura confortabila si un material usor de intretinut. Disponibil in 8 culori. Decolteu puternic in fata.Volum amplu. Lungime 62 cm. 96% vascoza, 4% elastan.
asta cand nu pun de-a dreptul:
"Le débardeur sérigraphié qui symbolise les années 2000 avec l'impression long collier"" avec étoile en strass alliée à une forme très actuelle. T-shirt en jersey 100 % coton peigné pour les coloris noir et blanc, 85 % coton, 15 % viscose pour le coloris gris chiné
sau
Tunisien long en coton très fin, souple et léger. Boutons nacre. Pull à manches 3/4 retroussées cousues. Long. 80 cm env. Pur coton.
Recunosc, n-am reusit sa trec de sectiunea "tricouri", e mai mult decat suficient pt mine.
Cat de avid de bani poti fi ca sa lansezi oficial un site care arata in halul asta? De fapt ne intrebam degeaba, dl. e manager de Romania.
PS: Miki, scoate-mi te rog si mie fusta de la mica publicitate, anuntul nu mai e valabil.
iriss27 spune:
citat din mesajul lui Jasmine se poate pune pe card si indemnizatia?Adica cei 800 RON? Spune-mi si mie please la ce adresa de mail ai trimis mesaj? |
Eu primesc pe card si indemnizatia si alocatiile copiilor; am mers in str Hambarului 6 (pe langa stadionul national) cu o copie dupa CI a mea (parintele care ia alocatia), un extras bancar, care sa contina codul IBAn si sa aiba stampia in original a bancii si parca o copie dupa certificatul de nastere al copilului (ia si originanul pt orice eventualitate).
Oricum a durat ceva pana mi-a facut schimbarea, parca peste 2 luni am primit pe card. Iti zic ele la ghiseu.
Pe card intra banii in jurul datei de 17, au fost si vreo 2 erori, cand intr-o luna u i-au bagat deloc (banii pe dec 2007, tocmai de Craciun) si a trebuit sa ma duc sa fac cerere sa mi-i mai vireze o data (parca eu nu as fi vrut sa mi-i bage, cica nu le-a mers progr si nu au bagat la nimeni pe card si au trimis prin posta ... dar cu posta stiti si voi) si i-au bagat abia prin martie!!
Graviduta spune:
citat din mesajul lui madau REDOUTISTELE ..aveti PM! Astept parerea voastra |
Confirm ca asa e.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
camelia_daniela spune:
Si eu sunt de acord cu ceea ce a spus Madau!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
miki68 spune:
Subscriu la ideea Madalinei!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Nu cred ca nu poate observa si el.Dar asa e la ei,lucrurile merg mai lent.Probabil e o chestie de zile.