Aspirante optimiste > 20 (365)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanara23 spune:
frumoasa sarbatorita!
DA TORTU ALA M-A TERMINATTTT! BRE....NU MAI POT DE POFTAA!

ioana
27+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
oanaiacovita spune:
Ioana, vorbeste cu fiu-tu sa o astepte ca se pare ca va mai dura ceva, dar poate ii plac prospaturile...![]()
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
voicu_bebi spune:
Oana...draga tortuletu ala imi cam face cu ochiu..na ca mi-ai facut o pofta...sa mananci o bucata si pt moi...![]()
,da las' k vine si ziua mea si o sa innot printre praji si tortulete hihi
Anca..

10+
Rallu spune:
Iaca, mai apar si eu.
Cred ca o sa inventez o "stiinta" noua...ghicitul in ecografii
La cate am "vizionat" de ieri pana azi...pot sa ma angajeze aia la Giulesti.
Doula, stiu ca fetele s-au amuzat copios numarand punctele negre.
Oricum m-am potolit. Momentan nu pot afla nimic in plus asa ca n-are rost sa ma agit.
Singura mea speranta e ca luna viitoare sa aflu clar ce si cum si sa nu raman iar nelamurita.
Pana atunci ce sa va zic, in afara de zapaceala totala iscata de poza cu pricina, eu sunt bine.
Chiar prea bine avand in vedere ca s-ar putea sa port in burtica o mini-gradinita 
Pup inca o data sarbatoritele.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
ioanara23 spune:
bai nush daca ati citi bancul asta....
DA RAD DE MA PRAPADESC AICI DE UNA SINGURA IN BIROU!
Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa, si mailul a fost trimis la alt destinatar. Astfel ajunge din greseala la o vaduva ce tocmai venise de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: “Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala.”
ioana
27+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
voicu_bebi spune:
ioana..atata am de zis...

..hihi tare rau na ca rad singura acasa ..tare rau bancu
Anca..

10+
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, eu acum am terminat o zi infernala, inceputa de la 6.50 dimineata, maine ma trezesc mai tarziu, sunt in ziua 2.. si astept sa ma duc maine la doctor! Sunt asa nerabdatoare si bucuroasa!!
Oana iti doresc numai bine multa fericire, si bebelu mult dorit!!

As manca si eu putin tortulet,azi m-am gandit la tine total intamplator si te-am si mentionat!
Ralu eu nu prea am vazut ecografii, asa ca nu pot spune, dar multa sanatate si o sarcina usoara,fara peripetii!
Ii vei putea spune sotului daca e cum zic fetele ca e responsabil, uite ce mult poate!![]()
Sper ca in casa proaspat renovata sa aveti multe camere, ca de 2 sau 3 nu vei putea avea grija singura si va trebui sa facem cu randul sa te ajutam!

CarmenAlbu spune:
Titi nu stiu cat costa o nastere in Budapesta dar daca vrei ma interesez, depinde daca e cezariana sau normala! Stiu doar ca o noapte la Telki costa 100 euro, deci o nastere include vreo 3-4 nopti+ inca vreo 5-600 o nastere normala, poate!
Maine merg acolo si intreb!
unboticutz spune:
am aruncat si eu un ochi la odisee. cea mai noua e una delicioasa, de zmeurici
. vreau si eu zmeurica mea 
sa nu-i uitam!