Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Cum spuneam mai sus, mi-au adaugat sc, et si ap. Vio dia, la ce banca ai cardul? Eu am la BT.

Iuliya, la BT am si eu cardul. Mie fata de la ghiseu mi-a zis ca nu poate sa-mi treaca toata adresa, ca atata ii permte spatiul(campul) respectiv din program...si ca nici nu are un spatiu anume pentru bloc, doar pt. numar apartament

Tu ai fost la sucursala de unde ai cardul sau ai sunat la ei?
Ai verificat pe extras, iti apare acum adresa completa? Ce naiba, chiar asa sa fie tipa de la banca de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

De Viktor&Rolf Flowerbomb sau Antidote ce parere aveti?Astea sunt pe primele 2 locuri la mine.
3.Ralph Lauren Notorious
4.Jean Paul Gaultier 2

Mergi la inceput

Citat:

Apoi vino repede si ne zii si noua daca merge ca au asa preturi tantante gabi

Din pacate am incercat adineaori de doua ori sa dau comanda la Cheapsmells, dupa ce mi-am trecut billing adress la fel ca in extrasul de la banca, si mi-au respins comanda de 2 ori. Le-am trimis si eu un mail, sa-i intreb de ce nu-mi primesc comanda si ce pot face ca sa comand la ei. Poate imi raspund luni, totusi, pt. ca si pe mine ma tenteaza mult preturile lor si ideea ca nu mai am de-a face cu vamesii.

Claujro, tu ce ai mai facut cu ei? Ai reusit sa dai telefon, ti-au acceptat comanda pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

vio_dia, daca ai card la BT, s-ar putea sa fie alta problema. Si eu am card tot la ei, am facut niste comenzi pe Amazon si nu s-a putut procesa plata pentru ca Amazon nu cere codul de securitate de 3 caractere de pe spatele cardului. Adresa din extras e corecta, a incaput si cu bloc, apartament etc. Deci nu de la adresa e problema. Cand ai semnat contractul de card, se stipula undeva ca nu se poate plati direct pe internet pe site-urile care nu cer codul de securitate decat daca te duci la banca si faci cerere expresa in acest scop. Pui o limita de suma pe zi, pentru o anumita perioada. Asta e pentru propria ta securitate. Eu am fost la banca, mi-am setat limita dorita pentru cateva zile, am lansat comanda si totul a fost ok. Intreaba la banca de lucrul asta si ar trebui sa se rezolve, daca fragrancex nu cere codul respectiv de securitate. Si rezolva si cu adresa, sigur se poate. Adresa mea de pe extras are 37 de caractere, deci daca la mine s-a putut, se poate si la tine .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Cum spuneam mai sus, mi-au adaugat sc, et si ap. Vio dia, la ce banca ai cardul? Eu am la BT.

Iuliya, la BT am si eu cardul. Mie fata de la ghiseu mi-a zis ca nu poate sa-mi treaca toata adresa, ca atata ii permte spatiul(campul) respectiv din program...si ca nici nu are un spatiu anume pentru bloc, doar pt. numar apartament

Tu ai fost la sucursala de unde ai cardul sau ai sunat la ei?
Ai verificat pe extras, iti apare acum adresa completa? Ce naiba, chiar asa sa fie tipa de la banca de aici

Am fost la sucursala. Pe langa strada si numarul existente, a mai adaugat sc, et si ap. I-am cerut si un extras de cont, iar acum adresa e completa ca in buletin. Deci le permite spatiul.
Probabil doamna aceea era prost dispusa in acea zi sau era "ofensata", cum ai venit sa-i ceri asa ceva. Eu zic sa incerci la o alta filiala din oras, poate intalnesti o doamna draguta si intelegatoare. :)

Eu cred ca banca nu le permite sa verifice aceste date, de aceea resping comenziile. La shipping si la billing am trecut adresa ca pe ex de la banca(acum cu adresa completa), bani sunt, suficient. Singura explicatie asta e. Iar in email au spus ca nu au putut verifica datele adresei de facturare. Pe iei ii intereseaza ca adresa pe care am scris-o noi sa corespunda cu cea a bancii. Dar daca nu pot verifica asta, ce sa faca, resping comenzile.
Citeam in capitolul 7, ca ati pus 2 sau 3 comenzi. Una care a fost expediata iar celelalte nu, aici nu-mi explic ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

cum iti dai seama daca parfumul este doar o replica?
ma uitam pe site-urile unor baieti care vad replici si ambalajul si sticlutele erau identice, aveau si serie pe fundul sticlei tot... totul era identic. incepe sa-mi fie frica sa mai iau de pe site-uri. baietii asta macar spuneau ca vand replici (si pretul pe masura 60ron), dar daca altii se ocupa tot cu replici, dar le dau drept originale..

stiu, stiu sunt paranoica. mi se pare ca angel ul tine mai putin pe mine, adica doar 6h. acum am luat parfurile din casa la testat sa vad fiecare cat persista concret. de la addict imi mirosea incheietura si dupa 10h, acum m-am dat cu pure poison si o sa va zic maine dimineata, depinde la cat ma trezesc, cate ore a tinut

va pup

Mergi la inceput

Danielaq, la Cheapsmells mi-au cerut codul de securitate, de asta sunt sigura, la fragrancex nu mai stiu, dar parca si ei il cer, cred...

Ce a fost mai interesant la cei de la fragrancex a fost ca mi-au acceptat prima comanda, iar pe urmatoarea (urmatoarele de fapt) nu .
Daca ma hotaram de la inceput sa iau tot ce vroiam,nu aveam probleme.

Cat despre BT, cred ca fata de la sucursala nu stie cum sa procedeze, de fapt. Imi amintesc ca atunci cand m-am dus la ea data trecuta sa fac refund pentru comenzile anulate de fragrancex si sa-mi iau banii inapoi, habar n-avea despre ce e vorba, a trebuit sa sune in alta parte sa intrebe cum se face refuzul la plata. Oricum, luni dim. sun iar la BT carduri sa vad cum rezolv cu completarea adresei pe extras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Se pare ca acesta problema ,cu adresele ce nu pot fi verificate ,apare din pacate la multe banci de pe la noi
Si uite asa nu putem si noi sa ne luam diverse la preturi super
Eu ma gandesc deja la cumparaturile de craciun si am gasit jucarii la preturi mai mici pe site-uri din afara dar imi e groaza ca daca nu merge ma trezesc cu banii blocati si drumuri pe la banca
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mie imi place Kenzo Pafrume d`ete....ultima oara mi l-a facut husband cadou L-a comandat de pe un site din ro.

www.parfumania.ro/parfumuri-parfum-dete-c-1_2_495.html" target="_blank">asta e Cel mai mic pret la care l-am luat a fost 32 euro din Duty Free.

Imi place si ceva de la Laura Biagiotti, chiar daca e mai ieftin.
E vorba de www.parfumania.ro/parfumuri-laura-c-1_2_190.html" target="_blank">Laura

Am testat mai multe, insa ma atrag nuantele astea fresh si foarte discrete!
As mai cumpara si Aqua di Gio! Insa inca nu m-am plictisit de Kenzo...si nu stiu daca o sa ma plictisesc curand!
Ziua folosesc si apa de toaleta Nature de la Yves Rocher...am putut sa o folosesc si in sarcina fara probleme...pe cand alte parfumuri ma terminau....imi intorceau stomacul pe dos.

O sa bag si io un oki pe esentedelux. M-ati facut curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

deeeci, m-am trezit. e ora 10, nu mai simt pure poison-ul ... nici asta nu tine extraordinar de mult... ma dadusem la 12noaptea, inainte sa ma culc

oh well, next lancome - hypnose :)

Mergi la inceput