Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 20

Carrye spune:
Multumesc, am sa il caut in ianuarie in Duty Free-ul din Viena, ca pe aici nu il gasesc deloc.

sali spune:
Parfumatelor, vad ca veniti tare din spate cu subiectul...O zi nu m-am uitat pe aici si ce vad? Au rasarit pagini noi ca ciupercile dupa ploaie...ma bucur !
Indian Summer mi-a placut si mie mult, chiar i-am zis tipului de la esentedelux sa incerce sa-l aduca dar se pare ca nu l-am pistonat destul.
Irinaa, am vazut de cateva zile ca a adus Flowerbomb, stiu ca este extrem de laudat dar stiu ca danamiha a zis ca nu e persistent, cel putin pe ea. Iar noi persistenta nu avem unde sa i-o testam pt ca in Ro nu stiu unde se gaseste. Chiar si asa, ma tenteaza.
Azi am fost in Bucuresti si am mai incercat cate ceva:
-Gaultier 2( unisex si puternic dar fain)
- Madame( a fost exact cum mi l-am imaginat din descriere, adica am simtit imediat nota aceea citrica)
- Alien( care mi-a placut infinit mai mult decat Angel)
- Angel ou Demon ( vroiam mult sa-mi placa dar nu a fost chiar asa, oricum se cunoaste ca face parte din fam. Givenchy),
-Gucci Rush 2 (nu mi-a placut, nu ca nu ar mirosi frumos dar nu este genul meu)
-Ultrared-Paco Rabane-mi-a cam placut
-am mai retestat Escada Magnetism si mi se pare frate geaman cu Trussardi Inside, adica delicios de dulci, doar ca Escada e mai persistent.
Oricum, nu va incredeti in parerile mele de astazi, pt ca, exact cum aratam in ultima postare, sunt racita si nasul meu are de suferit.
Ca sa ma intelegeti , va spun ca dupa parfumuri am fost in Mc D sa mananc si abia daca am simtit putin mirosul de fast food cand am intrat, in conditiile in care in mod normal mirosul acela ma trazneste cand intru, cat stau acolo si chiar dupa ce plec il simt in haine si par.

irinaaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta hi mie imi place tare tare mult GLORIA de la cacharel .. din pacate am aflat ca nu se mai face acest parfum .. asa e?? acum m-am axat pe Emporio classic Armani Code - Armani Addict - Dior Nina Light Blue ptr sotul meu cumpar Hugo Boss In motion .. il ador. lui ii mai plac Code, Jean Paul Gautier classic, Kouros, Polo, Emporio classic .. nu am comandat niciodata de pe net, le iau de la un nene. am intrat acum pe strawberry si vad ca-s mai scumpe decat la sursa mea .. Elena ![]() ![]() Eva creste mare ![]() www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete ![]() |
ellenuta, de la cine le iei? are preturi ok?

camelia_daniela spune:
Elena, chiar, de unde iei tu parfumurile???Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

claujro spune:
Cred ca pot sa afirm ca Diorul pt mine luat de pe esentedelux e ok. Tb sa-l probeze si sotul pe al lui...

katthy spune:
Buna seara.
Am citit ultimul capitol si tare as vrea sa comand pe fragranceX.com pt. ca preturile mi se par destul de bune.
Numai ca nu mi-am dat seama site-ul este din SUA? Se platesc taxe vamale?
Multumesc anticipat pt. eventualele raspunsuri.

janice1404 spune:
in perioada asta nu se platesc taxe vamale, e gratis, dar de obicei se platesc cam 15 $ plus inca 1 $ pt fiecare parfum
eu am facut comanda acum cateva zile si abia astept sa o primesc
aa...si este gratis daca comanzi mai mult de 59 $$

claujro spune:
Ba nu e gratis deloc: am fost eu la OP cu vama si erau fete carora le lua vamesul taxele +TVA-ul.