Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

fetelor, m-am decis. o sa cumpar de pe bigdiscount, de la tipul acela

dar nu m-am hotarat ce sa iau

hypnotic poison

classique

sau alien

toate sunt persistente, toaate imi plac in mod egal

Ieri m-am uitat la stocul tipului cu bigdiscount si are JPG-Classique EDT tester-215 RON. Asa ca , daca il vrei, nu tr sa mai astepti.Si asa a atentionat ca de sarbatori o sa fie mare inghesuiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Armani Code si Wish By Chopard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

hypnotic poison

classique

sau alien

Ieri m-am uitat la stocul tipului cu bigdiscount si are JPG-Classique EDT tester-215 RON. Asa ca , daca il vrei, nu tr sa mai astepti.Si asa a atentionat ca de sarbatori o sa fie mare inghesuiala.

eu vroiam EDP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Eu nu mai inteleg nimic. Comanda a fost anulata, pt a3a oara
O sa le scriu un e-mail, sa vad acum ce mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Eu nu mai inteleg nimic. Comanda a fost anulata, pt a3a oara
O sa le scriu un e-mail, sa vad acum ce mai zic...

Parerea mea, dupa o experienta similara cu ei, e sa ii intrebi ce vor de fapt si sa le trimiti un extras de cont recent pe fax sau mail si eventual o copie a buletinului. Din cate am vazut eu, doar asa au reusit fetele care au patit la fel sa deblocheze comenzile la fragrancex. Poate Camelia-daniela sau fetele care au reusit sa dea comanda iti pot spune mai multe.
Cat despre faptul ca adresa de la banca nu era completa, pana la urma nu cred ca avea importanta pentru ei, sau mai degraba ei oricum nu o pot verifica decat daca solicita expres bancii tale chestia asta, cel putin asa mi-a spus tipa de la BT mie. Asa ca e mai simplu sa ne ceara noua extrasele de cont sau altceva, le e mai usor sa verifice.

Din cate am citit pe forum, si cei de la strawberrynet cer extras de cont si o factura de utilitati pe numele tau( de telefon, etc) ca sa valideze prima comanda, asa ca cei de la fragrancex nu sunt singurii.
Poate odata ce iti accepta o comanda, pe urma nu mai ai probleme cu ei daca platesti cu acelasi card. Cel putin, asa sper eu...

Oricum, multa bafta si multa rabdare iti urez, sper sa reusesti sa dai comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

hypnotic poison

classique

sau alien

eu vroiam EDP

Classique EDP nu este disponibil pe stoc nici pe bigdiscount( e cu ALERT me) , doar EDT. Asa ca deocamdata nici intermediarul nu ti-ar putea aduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Am primit mail de la Fragrancex, cu oferta de Thanksgiving:
http://www.fragrancex.com/_coupon_THANKS2008index.html

uff, iar ma tenteaza astia sa incerc o comanda...

Iuliya, ce ai mai facut, ai reusit sa dai comanda pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Fetelor ziceti repede cateva parfumuri mai fresh.Cica vine Mosul si cum de iarna am destule as lua ceva ptr.primavara/vara.Si as vrea sa merg la sigur cu mirositul.Sunt sigura ca s-a mai scris in urma dar mi-i lene sa caut
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Gabita draga, un parfum fresh/citric e O de Lancome, il foloseste mama si e asa de placut

Daca ai timp sa te inspiri de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125400&SearchTerms=parfum,fresh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Mi-au respins comanda pt ca am banii blocati. Nu inteleg de ce mi-a blocat banca banii, de data aceasta. Am crezut ca s-a rezolvat odata treaba asta. Mi-au dat termen de 7 zile lucratoare sa rezolv problema asta, daca nu mi-o vor anula din nou. Deocamdata la order status apare On Hold for Payment.

Si eu am primit email-u cu oferta lor. Cu o saptamana in urma scosese oferta free shipping anywhere in the world iar acum vad ca au pus-o iarasi. :)

Mergi la inceput