Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 12

irinaaa spune:
eu voi lua ori de la tipul de pe bigdiscount ori tipul asta de mai devreme, avand comisionu de 6e. am calculat la parfumurile care ma interseaza
pink sugar 100ml - 100ron / tester 85ron
cashmir 100ml - 130ron / tester 95ron
hypnotic poison 100ml - 240ron / tester 220ron
ange ou demon 100ml - 220ron / tester 215ron
classique 100ml - tester 180ron
kenzo jungle 100ml - 160ron / tester 150ron
L 80ml - 140ron / tester 130ron
lolita lempicka 100ml - 140ron / tester 130ron
ultraviolet 80ml - 130ron / tester 120ron
alien 60ml - 250ron / tester 220ron
cinema 90ml - 170ron / tester 150ron
pe bigdiscount am calculat si imi ies cu 30-60ron mai scumpe
sa risc la tipul necunoscut si netestat de nimeni?

sali spune:
Danamiha, daca el a vrut sa imi faca pretz "personalizat", eu, fiind o fire slaba, nu am avut puterea sa ma impotrivesc!
Irinaa, cum iesi testul de "anduranta " la Hypnose? Pozitiv?
Si daca te hotarasti sa risti, risca si tu cu Pink Sugar, din motive lesne de inteles...Dupa care, tipul va ramane tot necunoscut dar testat de cineva..de tine!

claujro spune:
Eu nu as cumpara niciodata de la intermediari? Ce sens are cand sunt situri care livreaza in ro sau aveti situri din ro...
de comentat

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Danamiha, daca el a vrut sa imi faca pretz "personalizat", eu, fiind o fire slaba, nu am avut puterea sa ma impotrivesc! ![]() |
slaba, slaba, te referi la greutatea corporala, nu?

sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
slaba, slaba, te referi la greutatea corporala, nu? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu am vb azi pe mess cu "persoana" si mi-a zis ca a facut reduceri si altor cliente...iti suna cunoscut?

danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
Si eu am vb azi pe mess cu "persoana" si mi-a zis ca a facut reduceri si altor cliente...iti suna cunoscut? ![]() ![]() ![]() ![]() |
foarte cunoscut

vio_dia spune:
citat din mesajul lui iuliya Maine o sa pun din nou comanda, chiar pe ultima suta de metrii pt ca expira oferta "free shipping", sper ca de data aceasta sa fie cu succes. La fel va doresc si voua succes la comenziile online pt parfumurile dorite si nu numai. ![]() Va ![]() |
Iuliya, ai reusit sa dai comanda la fragrancex? S-a rezolvat dupa ce ai completat adresa la banca sau ti-au mai cerut ceva cei de la fragrancex?
Oare la Cheapsmells o fi reusit cineva sa valideze comanda?

iuliya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vio_dia
Iuliya, ai reusit sa dai comanda la fragrancex? S-a rezolvat dupa ce ai completat adresa la banca sau ti-au mai cerut ceva cei de la fragrancex? Oare la Cheapsmells o fi reusit cineva sa valideze comanda? ![]() |
Ieri am pus comanda. Acum mi-am verificat statusul comenzii si apare on hold.

sali spune:
citat din mesajul lui irinaaa e diferenta de miros intre classique edt si edp? |
Da. Uitate pe makeupalley.com si ai sa vezi acolo cum sunt comparate si ce diferente au reiesit.Multe pareri sunt ca EDT e mai placuta.
Danamiha,