LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
creem spune:
Am facut un album pe contul nostru cu bulgarasi pentru aniversare de 1 An. Asteptam pozicile bulgarasilor cu tortuletul, cu tavita sau cu ce doriti voi de la petrecerea de 1 an. 
PS Si mai puneti si voi pozici si in celelalte albume...ca-s putine putine
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Roxxy80 spune:
BB, si eu am patit la fel ca tine (dar cu Augmentin). Nu mai vede antibiotic decat in cazuri grave (Doamne-fereste). Am dat antibioticul tot la sfatul unui ''super'' pediatru
, desi eram total impotriva. Nu stiu ce a fost in capul meu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
i-am dat si eu cexyl iasminei ultima data pt "putin" rosu in gat si am regretat pt asta. a dat-o total peste cap cu mancatul. m-am invatat minte si de acum antibioticul va fi "doar pt cazuri grave!!!!" astazi puiutul meu a facut febra 38. astept sa vad daca mai creste sa iau mausuri, daca nu inseamna ca e de la maselute. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
Roxxy80 spune:
Creem, spune-mi te rog adresa de email unde le puteam trimite ca eu stau cam prost cu tehnologia si imi ia ceva sa le pun direct pe Picassa. Eu nu am mai trimis poze din martie
. Mi-aduc aminte ca le trimiteam la o adresa si o mamica amabila de aici le punea in album.
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Am facut un album pe contul nostru cu bulgarasi pentru aniversare de 1 An. Asteptam pozicile bulgarasilor cu tortuletul, cu tavita sau cu ce doriti voi de la petrecerea de 1 an. ![]() PS Si mai puneti si voi pozici si in celelalte albume...ca-s putine putine ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Roxxy si
creem spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Creem, spune-mi te rog adresa de email unde le puteam trimite ca eu stau cam prost cu tehnologia si imi ia ceva sa le pun direct pe Picassa. Eu nu am mai trimis poze din martie . Mi-aduc aminte ca le trimiteam la o adresa si o mamica amabila de aici le punea in album.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu |
Daca nu le poti pune direct in album, adica pe bulgarasi2007@gmail.com, trimite-le pe mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com, dar sa specifici luna la fiecare poza.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
iuli-ana spune:

Salutare tuturor!
LA MULTI ANI BULGARASILOR CARE AU IMPLINIT DEJA UN ANISOR,SA FIE SANATOSI SI SA AIBA PARTE DE MULTE BUCURII DE LA VIATA!

Fetelor,nu stiu cum faceti voi de sunteti asa active pe DC,insa mandra ea nu ma lasa sa fac mai nimic...De dormit noaptea,nu dormim in continuare,de papat fructe nici nu poate fi vorba,ne deplasam de manute si facem cativa pasi singurele...Avem foarte multa energie,radem continuu,aratam cu degetul spre ceea ce vrem...Avem 10 kg si am trecut prin 2 reprize de antibiotic in decurs de 10 zile...
Initial a facut rosu in gat,i-am dat ospexin ,nurofen,eurespal,iar la 3 zile dupa ce am terminat doza de antibiotic,mi-a facut temperatura 39.9...care nu scadea si pace...Nu va spun,impachetari,sosetute cu otet,paracetamol,novocalmin,pana nu i-am dat din nou antibiotic,nu a scazut sub 39 febra aia nenorocita...De mancare nici nu a fost vorba,a baut doar lapte si ceai...In fine,a trecut,asa ne facem mari..
Incerc sa mai citesc ceva din urma,cat ma lasa...
Roxxy80 spune:
Multumesc din suflet
. Mi-am adus aminte ca le trimiteam pe bulgarasi2007@gmail.com (asta era adresa de email). Le trimit imediat. Albumul era in Picassa facut, nu-i asa?
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui creem
Daca nu le poti pune direct in album, adica pe bulgarasi2007@gmail.com, trimite-le pe mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com, dar sa specifici luna la fiecare poza. Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Roxxy si
ancadragoman spune:
Ana imi pare rau ca ati trecut prin asta 
Eu am timp ca sunt la birou ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
iuli-ana spune:
ANCUTZO,
!
Ai fetita mare,de un anisor...
Cum se mai simte???Ii mai dai ceva pastilute,nu am apucat sa citesc tot...
Mai iei capsulele minune???Cat ai slait in total???
Eu nu am mai dat jos deloc,insa nici nu am pus la loc,macar sa raman asa pana o pleca din nou al meu,singura mi-e mai usor sa slabesc,el ma tenteaza cu toate cele nesanatoase...si cum sunt pofticioasa din fire,nu prea rezist...
ancadragoman spune:
Maria este mai bine acum,adica nu a facut febra de ieri dimineata.
Mai iau pastile dar le cam uit in ultima vreme si de slabit cred ca am slabit vreo 12 kg in total ,vezi ca am poze la semnatura de la turta sa imi vezi "silueta"
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
iuli-ana spune:
Ma bucur mult ca Maria nu a mai facut febra,eu sunt ingrozita de chesta asta,mai ales ca mi-a fost tare teama sa nu-mi faca atunci convulsii...In fine...
Anca,as vedea eu pozele de la semnatura,insa nu ma lasa calculatorul,nu stiu ce naiba a depistat...As vrea sa te vad cu noua "achizitie",dar cum???
Felicitari pt kg pierdute!!!

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007