Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, imi pare tare rau! De asta am si intrat, sa vad daca e vreo veste de la tine. Sper sa se fi terminat si sa nu ia si Maia sau tu. Sau sa nu fi luat nici unul dintre voi altceva de prin spitale. Si ce ai facut cu gradinita in timpul asta? Sanatate!

Lisandru pina la urma cred ca a avut roseola sau rubeola. Abia ieri i-au iesit bubite pe piele, peste tot, si pe cap avea, dar astazi deja s-au estompat.

Si eu ma gindesc cind am copiii bolnavi la parintii care chiar au copiii bolnavi de boli care nu trec in trei zile sau o saptamina. Mi se rupe sufletul pentru ei, nici nu ma pot pune in situatia lor, ca nu stiu cum as face fata.

Am citit despre scoala care s-a prabusit in Haiti si a prins sub darimaturi vreo 500 de copii... Am plins cind am citit, am mai urmarit un timp stirile, ma tot gindesc la copii si la parinti, la tragedia pe care o traiesc.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nelia, asa zic si eu cu piata, ca nu ma mai duc, dar sambata de sambata, acuma incerc doar la 2 saptamanai ajung la piata noastra din Kitchener.
Cel putin in vara, pana acum 2 saptamani laum saptamanal de acolo o sacosa de 4 kg de struguri Muscat italieni…mhmhmh ce buni…
Si David face la fel, o da Ioana departe de mine si se instaleaza el confortabil in bratele mele si tipa ca din gura de sarpe daca surioara lui incearca macar sa se apropie de noi…mamosii astia de baieti…
La gogosi m-as baga si eu, da nu stiu cat de apetisante sunt cu faina fara gluten.
In premiera mondiala, aseara David a mancat un galbenus de ou fiert si amestecat cu pireu si nu i-a aparut nici o blanda nimic! Doamne, poate scapa si de alergia la ou, adica macar de galbenus sa poata manca mititelul…

Apropo, ce parere aveti de medicina holistica, m-a trimis o naturopata romanca de la noi la o canadianca care practica medicina holistica, ca poate ne rezolva cu alergiile lui David.
Voi ati fost la medici holisti ?
http://www.divinewellness.ca/website/ALLERGIES.html

Ktrinel, unde e Disney Channel, pe Bell or Rogers ? Sau e vorba de satelit ? Ce nr de canal este ?

Mikiion, ce-ai facut la examen ? Sau daca maine-l dai, bafta !

Ange, imi pare rau de Robert, auzi saracutzul, ce febra mare pe el….un coleg de-al sotului de serv zicea ca fii-su de 15 luni a facut 44 gr Celsius temperature… e posibil ??? Eu credeam ca la 42-43, gata, se distrug functiile creierului si corpul intra in letargie si e risc de deces…

Nelia, tragedia cu Haiti e groaznica, nici n-am avut curaj sa citesc vreun articol despre asa o grozavenie…

In schimb, ia cititi aicea :
http://www.click.ro/actualitate/santaj-romanesc-in-canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Si noi bolim de luni, adica David dar eu sunt terminata de mila lui si nu am fost in stare de nimic.
Ange, inteleg perfect ce simti, cred ca David al meu n-a mai avut niciodata o forma atat de urata de viroza sau ce-o fi fost. Extraordinar de greu i-a scazut febra, a zacut, pana la urma i-am dat antibiotic si de doua zile e mai bine. Nu stiu insa de ce ochisorii lui sunt f. umezi si partea alba e rosie si iritata, se vad vasele de sange. Maine vom merge cu el la o clinica, sper sa ne primeasca pe asigurarea privata pe care o avem (pana intram pe cea de stat). Doamne ce dor mi-e de Stanciu, pediatrul din Ro al copiilor! Ma simt tare pierduta aici, nu cunosc niciun doctor, eu si-asa am foarte greu incredere in dr in general, m-a izbit din plin chestia asta, chiar nu ma asteptam sa ne lovim asa curand de bolesnite

Sanatate lui Robert si tuturor copilasilor virusati!
Iar voua va doresc sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am uitat sa va multumesc pentru urari de Sf.Mihai.
Cine a intrebat de examen, a fost mult mai usor decat la federali. Acolo, la federali, nu am apucat sa vad toate intrebarile ( totusi am luat examenul, din fericire, pentru ca nota minima de trecere era destul de mica).
La provinciali e mult mai simplu, plus ca au fost doar doua examene nu trei. Adica nu am avut examen de limba.

Ange vai saracul copil. Chiar de ziua lui sa ii fie rau. Promite-i ca o sa te revansezi de Carciun.
Laurajr mi-ar place si mie sa traiesc asa intr-un loc unde sa fie o piata buna si accesibila. Daca mi-e dor de ceva din Romania de mancat , sunt strugurii aia de Vrancea pe care-i luam din piata de la tarani......

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mikiion nu mai pomeni de strugurii nostri ca salivez , eu sunt focsaneanca

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Struguri buni buni, de care mancam in Ro gasiti la Adonis incepand cu sept si cred ca inca mai sunt o sapt doua, un pic mai scumpi da buni' chiar in fata langa case unde suntfructele, noi am luat chiar sapt trecuta

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dana Podeanu, stiai ca in fata la Walmart ( Dix30 ) se deschide ADONIS ?? iuhuhuhuh....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

iar eu sunt nascuta in Jaristea! (de Vrancea)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ange, sanatate multa lui Robert , La multi ani si imi pare tare rau de ghinionul avut chiar de ziua lui.

Mihaela si oana, LMA cu intirziere.

Ktrinel, merci de vestea buna.N-am calcat niciodata in Adonis datorita distantei, dar la ce bunatati auc ca gasesc fetele pe acolo cred ca abandonez polonezul si ma inscriu la Dix30.

Ptr fetele cu contabilitatea...Ica nu trebuia sa te jenezi, ma puteai intreba direct. Eu ajunsesem intr-un stadiu in care imi uram serviciul.Colectivul insa era super, sefii la fel, dar ajunsesem senioara din departament ( desi fara titlu-si altele cu CGA,CMA)si capatam toate mizeriile de dosare. Ei le chemau "chalenging" iar eu simteam ca ma storc de puteri. E drept ca le duceam la capat dar stresul era asa mare ca conduceam seara la intoarcere ca un robot. Ajungeam in parcarea casei si nu-mi aminteam cum am trecut podul, gindul era tot al ce lasasem la servici. Atunci am zis GATA. Problema era insa ca nu vroiam alt job, acelasi dar in conditiile mele. (nu ore suplimentare, nu simbete in perioada de impozite).

Au fost f draguti cu mine (in fond eram deja "instruita" de ei si ma puteau folosi in continuare). 98% din clientii mei provin de la fostul job. Daca ma intrebati cum e so far...1. imi lipseste viata sociala (acum esti ca un robot-chargezi al ora si nu ai timp de taclale).
2.munca nu e stady...tocmai am pierdut 2 clienti (unul si-a dat demisia dupa 26 ani) si am simtit la bani.
3.e adevarat ca-mi fac programul cum vreau, nu sunt stresata sa ajung la ora fixa, imi iau liber cind vreau, anul trecut mi-am luat 3 saptamini (evident ca fara bani)
4.nu mai am acces la net, si deci citesc DC numai seara (pe timpul meu)
5.QPP de ex il platesti integral tu (adica 9%) deci ca taxe platesti mai mult .E adevarat ca iti poti deduce din cheltuielile casei(%) dar nici nu ai interes sa iesi la sfirsit cu salariu prea mic caci pensia de acolo vine la batrinete.

Si ce e mai important, esti limitat la venituri, asta daca nu vrei sa muncesti si week-endul.

la anul dupa ce-mi fac declaratia de anul asta va spun exact cum am iesit adica daca mai consider benefic sau nu.

mai revin diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dana, vai, draga, nu ai calcat prin Adonis ? ..glumesc bineinteles. Eu de cand m-am mutat pe Rive-Sud m-am resemnat cu AlChallal pt chestii gen Adonis, dar mai faceam drumuri trimestriale si acolo.

Mikiion, laurajr , am facut sapaturi sa vad pe unde-o fi canalul asta ( ca io il am pe satelit ), care de fapt se cheama Play House Disney , nu chiar Disney Channel..si l-am gasit la Bell, parca nr 549 , daca nu ma trompez cu gratie..oricum cred ca e la optionale..

Mergi la inceput