Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui bebitzu

Ica,"colectivul de vis " - ce-i aia, dezvolta te rog

bebitzu

parerea mea e ca colectivul de vis e ala in lipsa, adica singur pe job, singur in birou, si seful cit mai rar

LA MULTI ANI lui Mihnea!!!!!!, La Multi Ani lui Gabisor, pui frumos de Lorelaim!!!!

Ica, uite:

http://www.cureself.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=8450

http://www.floriinro.ro/

Ana, da' eu asa sunt, sigura pe conta, singura in birou, sefa rar, cam odata pe sapt max, ma mai inteleg la 4 zile pe sapt sau 3 (da' fara plata) si cu toate astea am colegi binevoitori care nu-si vad de depart lor

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Intru doar pe fuga, ca maine pierd ziua cu examenele la functia publica -Quebec. Pe care sunt obligata sa le mai dau o data, ca acum sunt la ciclul 2 .....parca vad ca acum le pic.Mai ales ca trebuie sa ma trezesc la 6...

Deci. La Multi Ani!!!!Pentru maine.
Felicitari Simmona. Mi-ar place sa aiba si Marc o evolutie asa frumoasa..
Sanatate Lisandru. Si pentru baiatul lui Ange( nu-ti fa probleme de mesaj)

Noi azi am cazut nervos si ne-am dus unde am vazut cu ochii si am schimbat gradinita. Am dat si preavis de 2 saptamani. Acum sper ca nu o sa cadem din lac in putCa prea a fost impulsiva hotararea asta. E tot la 30 cad.
Pentru cei interesati, am aflat azi ca bonifica foarte mult programul de credit d'impot anticipat pour frais de garde, din 2009. Nu prea stiu amanunte, dar am inteles ca grila de impozitare e mai in avantajul parintilor cu salarii mai mari.
Dupa ce l-am inscris mi-am adus aminte ca aveam si o Montessori privata pe undeva prin zona. Asa ca poate mergem si acolo sa vedem cum e. Ca n-am semnat inca nimic cu asta noua. Am facut si turul gradinitelor unde e inscris,. Am mers si la vreo doua unde nu era inscris inca( ca le consideram prea departe, dar Marc a crescut merge cuminte cu masina acum, asa ca putem sa facem mai mult).
Ce a pus capac. Faptul ca am stat cu el 30 de minute in clasa sperand ca se desprinde de mine. Intr-o clipa de neatentie a lui am iesit si socul a fost ca si asa a inceptut sa dea cu pumnii in usa dupa mine. Totusi e la gradinita aia de un an aproape, in aceeasi clasa cu aproape aceeasi copii . Acum doua luni intra de mana si fugea imediat de langa mine la joaca. Si el face acum o criza asa urata.... e clar ca nu ii e bine acolo. Asa ca am inchis capitolul gradinita asta.
Merci pentru sfaturi. Sa vedem cum se comporta la noua gradinita. Agresivitatea acasa s-a redus foarte mult. Sper sa nu inceapa si la gradinita noua. Oricum m-am blindat cu vreo 5 carti de la biblioteca. Poate ma luminez si eu ce e cu varsta asta de 2 ani

By si un sfarsit de saptamana cu soare. (poate in vancouver voi aveti) Ps. Tot facand o tema( pe care al ales-o strategic cu subiectul educatia copiilor) am descoperit ca exista o serie intreaga in librarii de genul: Sa intelegem programa de clasa 1...2...s.a.Mi s-a parut foarte interesanta.
Si daca tot vreti jucarii:
niste topuri 2008
http://www.todaysparent.com/craftsactivities/toysbooks/article.jsp?content=20080918_135440_12400&page=1
asta era in engleza
Si echivalentul in franceza:
http://www.enfantsquebec.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=39&Itemid=48

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

mikiion, bafta la examene
Legat de gradinite: trebuie sa avem incredere in copiii nostri, daca isi schimba comportamentul inseamna ca si mediul le este ostil. Asa ca ai facut f.bine ca l-ai schimbat. Prietena lui Antonia de la scoala a fost la Montessori un an si a trebuit sa o schimbe, nu s-a adaptat de loc si ajunsese sa nu doarma noaptea de anxietate si sa vomite... Nici lui Antonia nu i-a fost usor la pre-maternelle, mai ales datorita limbii, dar a avut o profesoara cu multa experienta si f.inimoasa, i-am explicat situatia si s-a ocupat de ea f.mult si incet incet s-a integrat. In primele luni facea cosmare noaptea, plingea si se agata de mine cind o lasam dimineata . Avea atunci 4.5 ani. In fiecare zii ma framintam daca am facut bine sa o dau la scoala asa mica (la gradinita unde fusese inainte era ca in familie), dar pina la urma cu rabdare si multa dragoste a trecut si perioda grea si si-a gasit locul intre ceilalti copii. Pot sa spun insa in acele luni grele, eu nu am fost "om", plecam complet darimata de la scoala si nu imi ardea de nimic toata ziua...plingeam pe ascuns, sa nu ma vada colegii

Simi, pantofii mei sint maro inchis si luciosi (dar nu de lac) si au o catarama mica intr-o parte. Am fost la Cote-Vertu in pauza de prinz.

mimitete, o dedicatie speciala pentru tine de Sf.Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" si toate dorintele sa vi se implineasca ptr toate Mihaelele, Mihaii, Gaby, Gabrielele.

Oana, e si ziua ta maine, nu ?
Eu nu mi-am dat seama pana acum, sunt cam ametita intre sarbatorile romanesti si cele de aici.
La Multi Ani inca o data si sa porti sanatoasa pantofii.

Reteta de gogosi e luata de la subiectul de bucatareala tot de pe DC.

GOGOSI BESTIALE

Ingrediente
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.

Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Mod de servire
Se servesc calde, pudrate cu zahar.

Simi, in ce clasa e Alice ?

Nelia. Ange, sanatate bolnaviorilor.

Of, Ange, chiar de ziua lui e bolnav Robert.
La Multi Ani !!
Lasa ca se face bine si il serbati peste o sapt.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi
Multzumesc din tot sufletul pt urari - pt Gabisor - si, de-asemenea, va doresc tuturor - mari si mici, multa-multa sanatate si mult noroc si numai bucurii!
Un weekend fain sa avetzi!
Eu o zbughi la invatzat... ca in 17 nov am prima intalnire cu cei de la Svenska for Pedagoger si sunt in "plop"... si "plopu'n aer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Incep cu un La multi ani !! pentru maine tuturor sarbatoritilor.
Ica un si o capul sus, luni la cafea, ne mai varsam oful un picut.
Valen cum te mai simti?
Simonna poftesc la lasagna ta, nu incercat pana acum, am sa iau si eu sa vad ce fel e.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor
De asemenea, copilasilor cu numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/a la multi ani cu sanatate si bucurii!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

In primul rand as dori sa urez La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, printre care sotului si baietelului meu !
Mickiion,bine ca l-ai mutat pe Marc, eu zic ca mai rau de gradinita asta, nu o sa mai gasesti.
Carmen77, de cate ori mama a venit aici ori socrii, si-au facut asigurare in Ro, de ex mama acum si-a facut pe 10 luni, ca ramaneau cate 4 luni dupa prelungirea vizei si plateam prea mult aici in Canada.
Distractie placuta in we !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani tuturor celor care au numele legat de sf. Mihai si Gavril!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Cge, Alice e clasa a doua. A fost inscrisa pe lista de asteptare la Beaubois inca din maternelle, dar acum ne-au sunat pentru un loc in clasa a treia (sep. 2009). Nu prea mai sintem interesati, ea e bine la scoala ei.

Mikiion, eu zic ca ai facut foarte bine. Si eu sint ca tine, rabd, rabd, dar si cind nu mai pot rabda, actionez rapid! Mult noroc cu noua gradinita, sa-i fie copilului bine! Ca daca-i e lui bine si voua o sa va fie!

Mamaana, la multi ani lui Mihai!
Oanagabriela si tie la multi ani!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput