Sezatoarea canadiana (113)
Raspunsuri - Pagina 13
Ktrinel spune:
ce fain, sezatoarea asta imi tine loc de calendar, agenda, retzetar, farmacie, psiholog
..cool. all in one.
Simonna , felicitari micului eminent ! acu, sincer, crezi ca scoala aia privata a avut vreo contributie, 'au ba ?
LA MULTI ANI GABRIELE, MIHAELE, GABRIELI si MIHAI!!!!
Denisam spune:
La Multzi Ani! multa sanatate, noroc, bucurii si numai impliniri tuturor care poarta numele de Gabriela/Gabriel, Mihaela/Mihai si... derivate
-sa avetzi o zi frumoasa si sa petrecetzi fain(am scris sa nu uit ca eu in weekenduri nu apuc sa respir
)
Simona- bravo si multe felicitari pt RADU- astea is cele mai mari realizari si normal ca suntem mindrii de copiii.

Valen-multa sanatate si sper sa afli ceva concret si un tratament bun.
LORELAIM-LA MULTZI ANI PT GABI-sa fie sanatoasa si norocoasa ca restul le ate

NU MERGE NIMENI LA DISNEY????
Idei de mincare: supe,ciulama de pui sau pilaf, stir fry,paste cu sos alb si vegie si ciuperci si shrimps
, ciorba de fasole(o face oala de presiune)-pe linga fripturi, orez,cartofi si ce mai e de baza si rapid.
Eu diseara ma apuc sa fac un tort pt sosu'-carrot cake, si mai tineti-mi pumnii pt maine ca am gasit o poloneza sa faca curat sis per sa fiu multumita si sa vina mereu la 2 sapt.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
cge spune:
Simonna, felicitari lui Radu.
Victor are o mare admiratie ptr el, si inca nu i-am zis ca Radu a intrat al-doilea.
Asa se motiveaza sa lucreze in plus, ca sa ajunga ca Radu.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
Carmen- eu mereu am alut asigurare din Ro ca era mai bine ca pret si nu au venit decat pt maxim 3 luni.
Am uitat sa av zic ca functioneaza faza cu scrisul la presedinti sau alti executivi de la Bell(mai ales dc in fianl bagi fraza cheie ca dc nu se rezolva probl te mutzi de la ei
)- tocmai ce m-au sunat is pe mine si ieri din TO si azi din mtl chiar, sa vada dc s-a rezolvat probl -desi nu am scos eu chair totzi banii scontati,dar a fost bine in final![]()
Weekend placut va doresc,merg sa pap si eu ceva, desi dupa masa de aseara ar treb sa merg 3 zile fult-time la gym!
maru spune:
pai mai Denisa, arunci pastila si fugi?
unde ati petrecut aseara? da detalii, vrem sa stim tot!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
La multi ani Gabitelor, Gabilor, Mihaelelor si Mihailor.
| Citat: |
| Nu s-au facut hyper dupa atatea ducliuri? |
Ba da, fi-miu ala mic, a doua zi, dupa ce a dat iama-n bomboane, nu mai mergea, ci sarea/topaia de colo colo, fugea ca un titirez din colt in colt si toti ne minunam de cum facea, parca ii daduse careva red bull, asa furnica de colo colo. Mi-a fost frica-n ziua aia ca nici n-o sa doarma (si era musai ca era petrecerea lui alex in ziua aia). A fost prima daca cand am vazut un prichindel hyper de la dulciuri in adevaratul sens al cuvantului.
Denisa, cat costa si cat tine? Oricum eu nu ma vad acolo decat cu alex, Adrian e prea mic de asa ceva. Da-mi si mie un link unde sa vad ce se intampla acolo (nu-l mai gasesc).
Valen, incerc sa-mi fac idée de ce spaima ai tras dupa cum ai povestit.
Magdone, mama vine acum, pe 17, deci imi trbuia bielt rapid. Si noi am lasat pe cat ma itarziu din acelasi motiv, sa putem sa luam biletul de intoarcere cat mai tarziu la anul. Dar uite ca am gasit varianta asta ieftina cu open date si am si prins-o din zbor. Tu mai ai de asteptat, n ute incurci de acum ca e prea devreme.
Eu vreau antigripalul pt fi-miu ala mic, nu pt noi, i nsensul ca pe el vreau sa-l scutesc de rele si ca urmare am zis sa-l facem toti. Daca nu era el, nu ma grabeam eu la vaccinuri de-astea de sezon.
Mey, simona, cu asa rezultate, nu stiu cine nu s-ar umfla in pene, si-n plus sunt umflari bune astea, asa ca n-avem decat aplauze pt habauc si pt mamica lui. Bravo voua.
Cge, mortala faza cu pisica Missing. Si dintr-ale bucatelor, ce zici de o varza calita cu ciolan afumat? Dar de o mancare de praz cu masline, niste ciulama de ciuperci si/sau pui? Noi cu astea ne delectam de cand a venit mama soacra.
Auzi si cu gogosile tale cu iaurt, nu mai presupune ca stim, baga o reteta scurta ca mi-ai facut pofta. (uite ce-mi veni in minte acu’: “mi-ai facut pofta” are un sens si ”mi-ai facut poftele” are deja cu totu lalt sens. Sa ma izica cineva ca romana e limba usoara).
Denisa, multi ani pt sot, multa sananate si numai bucurii impreuna.
Carmen, eu nu am luat pana acum asigurare pt parinti.
Denisam spune:
Try-legat de flu shot, e deja la cabinetele medicilor-am sunat ue ieri si cred ca ne riscam si noi anul asta totzi,sper sa fie ok.
Link- e asta, si spectacolul e disney mickey-normal ca nici eu nu il iau pe Alex si ca e pt copiii de la 2 ani in sus si cu rabdare,adica tine 1-1,5h..Mersi de urari.
http://www.ticketmaster.ca/browse?category=22&tm_link=tm_family_b_22
Maru- tu mai bine zii dc vii la show,detalii nu am ce sa dau, am lipsit 1h 45' si ai mei kids au stat cu grecii, si au avut fun la maxim, fii-mea nu mai vroia sa plece si facea fraze in engleza perfecte cu astia, am ramas tablou(adica sa pronunti corect si gramatical sa vb in fraze la 2ani si 10 luni in engleza and noi vb doar romana si la gradi face engl si franceza de 2 luni-nu ma ateptam si de aia treb sa insistam cu romana ca sa nu piarda)si plus ca ii dadea bezele si ii zicea te iuebsc si bye in greceste tipei
-ma rog sa se puna scoala romaneasca la punct aici si sa o pot duce cand mai creste si acolo sa invete sa scrie si romaneste
-deci sosu' a vrut Tuckers Market ca e rapid, si au paste care le fac pe loc si deserturi bune..nu zic ce ca sa nu salivatzi
maru spune:
stii care e culmea cu show-ul? ca Andrei a zis : o maaaaaaaaaaam, astea sunt de bebe...iar Victor a zis: si cand luam bilet?
eu ca sa distrez pe cel batran nu iau bilete, ca poate sa stea si fara sa vada pe Mickey![]()
sorry!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Am aruncat un ochi pe ce ati mai scris, ca mai mult nu pot sa stau... dar nu ies pina nu felicit un habauc si pe mamica lui!
Simonna, felicitari lui si pentru Radu, sa mearga tot asa si sa-i fie bine la noua scoala! Si, cum spunea si Maru, si noi sintem mindre de el, ca doar e si un pic al nostru, am contribuit si noi cu ceva la habauceala lui, nu? Cu cititul adica... M-a placut epitetul habauc... e plin de dragoste materna.![]()
Lisandru inca nu e bine, dar nici nu pot sa spun ca s-a schimbat ceva, in afara de scaderea febrei... acum parca mi se pare ca are niste bubite pe fata, o fi totusi ce am banuit de la inceput: roseola sau ceva de genula acesta. Si asa mi s-a confirmat de ce a stat el primele trei luni numai in brate: pentru ca nu se simtea bine, in siguranta, nu conteaza de ce. Numai in brate la mine sta de luni!
Cu capusorul pe umarul meu, cu bratele in jurul gitului si ma tine strins-strins, ca si data trecuta... Asa doarme, asa maninca, asa face tot...
Si as putea merge pina acolo si sa spun ca ii inteleg si pe baietii mai mari asa de ce atunci cind ii cearta nevasta se duc in brate la mamici!![]()
Mai vin io si cu altele, dar sa scap de urgentele scolare, si ale mele si ale Agatei.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU