LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu o sa pacatuiesc in we ca am 2 petreceri, desi nu stiu sigur daca ajung la ele din cauza de copil bolnav
si ma abtin bine bine pana de sarbatori, atunci o sa ma rafat din plin

nu mai stiu nimic de Itzyshor de saptamana trecuta, imi spunea ca evita sa mai stea f.tarziu pt.ca o da peste cap programul, se culca f tarziu si a doua zi era impaiata, si trebuia sa stea dupa papushik

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Lilina, imi pare rau de Vladone, sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede! E mortal cum te da el de gol!
Fitomagra asta de unde se ia, de la farmacie sau de la plafar?
Si apropo de ceea ce mananci, nu ti se face foame niciodata intre pranz si cina? Ca la mine asta e buba mare, pe la 3-4 dupa-masa mi se face o foameeee de-as manca si pietre.
Mirela, ma bucur enorm ca ai mai trecut pe la noi! Imi pare rau de David ca e bolnavior, nu stiu ce sfat sa-ti dau...
Beatrix, cum ati petrecut ieri? Vreau si eu pls reteta de scapat de dulciuri!
Andra, tu pe unde umbli?
Apropo de perlute de-ale copiilor, sa va zic una de-a fiica-mii: alaltaieri cand am mers cu ea in Auchan, ma pune sa o dau intr-un carusel din incinta complexului. Am asezat-o intr-o masinuta de epoca dar chiar in fata era un calut foarte frumos. Am dat-o o data pe urma i-am spus ca nu mai am bani. Cum il asteptam pe tati sa vina sa ne ia, ma intreaba "Tati bani?" (adica daca el are bani). Eu ii raspund "Nu stiu daca tati are bani la el" la care ea "Pange cau" (Plange calul). O intreb "de ce plange calul, mami?" "Ca tati nu bani". Asa m-a amuzat ce smechera poate fi
Xandrutza, ce bunatati mai pregatesti pentru maine?
Ieri am uitat sa votez, merg sa caut linkul.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi, fitomagra am luat din farmacie, nu stiu daca au si la plafar
mie nu mie se face foame decat dupa 3-4, atunci e "pranzul meu", asta e si ideea, ca-ti diminueaza senzatia de foame
tare faza cu "plange calutul"
fi-miu zica "cumpalam bani?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, multumesc din suflet pt. sfaturi, aveti dreptate, va trebui sa le ignor si sa ma gandesc la familia mea. Sper ca va fi bine. Inca o data multumesc.

In alta ordine de idei, am vazut ca, copilasii vostrii leaga multe cuvinte, Rares spune cuvintele dupa tine, dar inca nu le leaga. Si daca vede ca nu poate pronunta un anumit cuvant, atunci spune
"nu". Pana la ce varsta 'ar trebui" sa inceapa sa vorbeasca?

Va doresc o zi buna si sanatate bolnaviorilor, dragii de ei...

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bun atunci, cand ajung in Bucuresti dsu o tura pe la farmacie. Multumesc, lilina!
Si pentru ca nu stiu daca o sa apuc sa intru maine, urez de pe acum la multi ani Bucuriilor MIHAI SEBASTIAN, NICOLAS MIHAI, GABRIEL si COSMIN MIHAI si mamicilor IGNATICA (sper sa nu ma insel), XANDRUTZA si GABITZICA. De asemenea la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc maine onomastica

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu sunt prin spital, dau numere de inventar la mijloace fixe.

Cand ma mai intorc, va citesc.

Zina, Maria vorbeste si ea mai greu. Nu stiu daca este o varsta "standard". Altii vorbesc mai repede, altii mai greu.
Uite, La "mamaia", zice un fel de "uauaia", la "bors" zice "bos", dar sa stii ca le zice cand vrea ea, nu cand vrem noi.
Intotdeauna imi zic: de-ar fi ea sanatoasa, ca o incepe sa si "ciripesca".

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

salutare!

fetelor mi-am facut cont pe mami dar nu stiu cum sa votez dati-mi si mie link-urile.

Xan, Lexi, Monique- crede-ti ca e bine sa chinuiti copii pe la medic la analize.

Stiu ca pt viermisori se da Zentel- si e foarte tare pentru copilasi mai bine incercati cu ceva de la plafar .

Scumpik - am vazut si eu filmuletul - si mi se pare incredibil . Cum poate face asa ceva.

Lilina - multa sanatate lui Vladone. Sa nu-i mai mearga burtica si sa scada febra.

Gety - medicul de familie ti-a dat sa-i dai Fe Mariei?

Lilina o sa incerc si eu fitomagra.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Zina - eu cred ca important e sa te intelegi cu sotul tau si sa nu te indepartezi de el si sa incerci sa-l apropii cat mai mult de copil si de tine astfel incat sa nu-i pese de ce zice mama lui si sora lui. De aceea e bine sa incerci sa le ignori si sa-ti vezi de familie. Saturile noastre sunt doar vorbe - cum sa faci? - cum iti dicteaza sufletul.

Nu stiu daca e o varsta la care copii incep sa vorbeasca - unii mai repede altii mai tarziu.Oricum in jurul varstei de 3 ani cred ca ar trebui sa lege destul de multe cuvinte ca sa te poti intelege cu ei, chiar daca le stalcesc.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

apropo' de vorbit - fiecare copil cu ritmul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo, deocamdata ii dau Dianei cu ulei de corp, spal bine zona... Vad ca au inceput sa mai treaca; doctorita a zis ca e posibil sa fie de la caldura/transpiratie. Inca nu a vazut-o, mai avem putin si mergem la vaccin, o sa mai cer informatii atunci, daca persista.
Moni, te-am gasit La una din pozici aveai deja 70 de voturi.
Cris, la mami, parca in partea de jos a paginii, in stanga, sunt stelutele, dai clic pe o steluta (parca prima din dreapta indica punctajul maxim), alaturi de ea mai este un semn grafic, dai clic si pe ala si gata. Parca asa.
Lexi, multumim pentru urari! Mare lucru nu fac, dar un tort tot prestez.
Gety, bine ca ai aparut, intrasem la idei.
Lilina, am citit meniul tau si mi s-a facut foame... Ma duc la bucatarie...
Zina, sunt copii care au inceput sa vorbeasca si dupa 3 ani. Si majoritatea au vorbit din prima corect.

Bebe

Mergi la inceput