Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Roxi, iti mai pun o data linkul http://www.mycoversmile.ro/ramonab.htm da poate e de la tine de la lucru ,nu iti da voie, ca mie imi apare cand dau pe el. sa iti treaca starea de kko.RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Pagina mi se deschide - apar niste poze in stanga ecranului - dar in centru apare un "ecran" cu poze cu Laura Cosoi si Smiley.
Tre' sa caut undeva poza?

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Neata fetelor! Sa va spun ca nu mai pot. Simt ca pleznesc.. Nu stiu cat e de ok sa scriu asta pe un forum public...dar voi sunteti prietenele mele si nu vad de ce sa nu o fac totusi. Aseara ma suna doctorita Marcu. Foarte agitata si impresionata ma intreaba ce s-a intamplat, ca a auzit ca am avut probleme. Initial am crezut ca a aflat ce a fost si ca vrea sa isi rezolve problemele din spital. Da' de unde???? Tonul a inceput sa fie din ce in ce mai agresiv. Imi spune ca s-a infiintat o comisie la spital care va face un referat ce va fi trimis la colegiul medicilor. Ca va fi data afara asistenta, medicul de garda sanctionat cu 50% din salariu si ca va suporta ea toate astea. Ca eu am atacat-o pe ea ca om. Ca ei au salvat-o pe Ana. Ca 1 copil din 10 mii (parca) se prapadeste din rotavirus. Si ei au salvat-o pe Ana. Ca acolo au mers oameni cu nume grele (si a dat ea axemple...nu are rost sa le enumar) care au plecat multumind de mii de ori. Ca sunt conditiile exceptionale etc. Ca ei nu au avut nici o plangere (oficiala, tin eu sa specific) pana acum. Apoi incepe mult mai..."frumos" discutia. Ca va face sa nu mai aiba acces decat cei cu abonamente, oameni cu posibiliati si cu discernamant! (NU stiati? Am fost la ei cu credit...mi-a deschis linie de credit Medlife-ul). Si sa merg sa iau fisele copiilor de la ea! Am incercat sa fiu calma si sa nu-i raspund cu aceiasi moneda. Acum regret. Aseara eram tare afectata si ma gandeam ca am exagerat. Imi parea rau ca sufera atat. Dar suferinta copilului meu pentru ea nu era importanta. Ma intreba daca a ramas Ana cu vreo gaura in mana? Ce tupeu!!!! Acum sunt furioasa si imi pare rau ca nu i-am spus ce merita. Asta nu este medicina facuta din iubire pentru copii. Altfel ar fi inteles punctul meu de vedere de mama, nu de medic. Sunt foarte scarbita si asta este singurul motiv pentru care nu merg mai departe cu povestea asta. Nu asteptam de la ei decat o scuza la modul oficial si eventual o sanctionare a asistentei ca pe viitor sa fie mai atenta. Dar dupa un asemenea comportament...dati-mi voie sa vars si sa merg sa-mi caut un medic si o clinica unde criticile sunt considerate constructive iar clientul nu este tratat cum erau tratati elevii la scoala pe vremea comunista. In rest...trageti si voi concluzii ca eu nu mai stiu... Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Vai Alina, nu-mi vine sa cred, am ramas fara cuvinte si in acelasi timp sunt revoltata la maxim...ce oribil...ce om...incredibil...adica in viziunea ei numai oamenii cu posibilitati au discernamant...imi vine sa vomit...in ce societate bolnava traim.
Si din nou se dovedeste ca in tara asta trebuie sa NU fii om ca sa ai o afacere de proportii care sa mearga. Bleah!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:

REMICLEA 

SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI TU SA TE AJUTE DUMNEZEU SA SE IMPLINEASCA

ELENI

Sa fii SANATOASA, CUMINTE si sa ii bucuri pe parintii!
Buna fetele. Multumim de
Ellenuta si ramonab.
ramonab eu nu te pot vota , imi cere un cod.
alina023 foarte urat s-a purtat Dr Marcu la tel.
, mai sunt alti Dr te poti inscrie la alt(a) Dr, bine ca ti-ai pastrat calmul , pana la urma tot tu enerveai.
Sa va zic acum de Ioana, am avut o seara linistita a dormit toata noaptea
ieri nu a facut deloc febra, azi insa a facut un pic de febra 37,5, de la ce oare?
De Duminica ii dau Ospamox-ul la 8 h si Nurofenul dimineata si seara.
Referitor la carnita, eu o fierb si o toc cu cutitul, se toaca f usor cand e carnea fiarta, iar legumele i le pasez cu furculita.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Pagina mi se deschide - apar niste poze in stanga ecranului - dar in centru apare un "ecran" cu poze cu Laura Cosoi si Smiley. Tre' sa caut undeva poza? ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Of oare de ce nu iti apare si tie direct poza?
Mno atunci fa asa, da click acolo unde scrie fara ghid, undeva jos sub poza celor doi, si apoi o sa se invarta ceva poze acolo, si eu is la pag 5.
Stoisor
pt vot.Ti-e cum ti-a aparut? Ti-a aparut poza mea direct?RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ginnette spune:
Ca vorbiti de vaccinari, si eu sunt PRO; e adevarat ca ROTARIX-ul nu i l-am facut (acelasi moriv: pediatra ametita, care nu mi-a zis) dar PRIORIX (desi exista voci care spun ca ar declansa autismul
) o sa-l faca; la fel si PREVENAR-ul (chiar dak nu e obligatoriu).
Oricum, asta va fi dupa 1 an.
Eu am facut toate bolile copilariei (mai putin scarlatina), pana la 2 ani, dar in aia 2 ani mama imbatranit 10.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Ramo, am reusit sa intru, am scris nr de mobil, dar nu mi-au mai trimis codul
; astia sunt tampiti
!!!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette Ca vorbiti de vaccinari, si eu sunt PRO; e adevarat ca ROTARIX-ul nu i l-am facut (acelasi moriv: pediatra ametita, care nu mi-a zis) dar PRIORIX (desi exista voci care spun ca ar declansa autismul ) o sa-l faca; la fel si PREVENAR-ul (chiar dak nu e obligatoriu).Oricum, asta va fi dupa 1 an. Eu am facut toate bolile copilariei (mai putin scarlatina), pana la 2 ani, dar in aia 2 ani mama imbatranit 10. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
ROTARIX -l-am sarit si noi , ca nu crede pediatrul in el
In loc de PRIORIX noi vom face TRIMOVAX - asta l-a facut si Bogdan si eu merg pe ce a functionat bine la el
Andrei va mai face dupa un an jumatate : PREVENAR si VARILIX ( varicela).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Venera felicitari pentru puiul curajos !!!!
Eu inca mai astept ca flacaul sa prinda curaj, momentan e mult mai bine in 4 labe ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
EliaElia spune:
Am citit articolul despre Pangasius pus de Alina. Eu nu mananc pangasius dar saracul nu e singurul peste crescut in conditiile alea, cam toti pestii de cultura sunt crescuti asa din pacate. Si indopati cu antibiotice si alte minuni.Laura nu mananca bucatele, isi face greata numai cand le simte si nu am de gand sa o fortez, o sa mai incerc periodic. Vad ca si Eva mai face asa. Camelia si
Laura (06.02.2008)
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
ROTARIX -l-am sarit si noi , ca nu crede pediatrul in el In loc de PRIORIX noi vom face TRIMOVAX - asta l-a facut si Bogdan si eu merg pe ce a functionat bine la el Andrei va mai face dupa un an jumatate : PREVENAR si VARILIX ( varicela). O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza

sa iti treaca starea de kko.
(14 Feb 2003)