bun gasit tuturor!
sunt si eu una dintre femeile care isi doresc cu ardoare un copil(macar),dar pana acum ,de aprox. 2ani....si nimic
medicul meu ginecolog spune ca totul e ok si mi-a recomandart utrogestan(2/zi,1 la 12h)si este a doua luna de cand iau si mi-a aparut o mica sangerare dupa contact sexual dimineata si in rest doar niste dureri de burta.
voi ati patit la fel? ce sa fac? imi doresc atat de mult un copil....
ajutati-ma, va rog, cu un sfat ceva.va pup si va multumesc
In ce perioada a ciclului menstrual iei utrogestan? Sper ca nu toata luna! Fiind progesteron, se ia NUMAI dupa ovulatie. Luat inainte, inhiba ovulatia. Ai mare grija. Numai bine.![]()
Mami de fetita
si de baietel
19+
In rest ai facut ceva analize? Ai ovulatie? Ceva monitorizari de ovulatie? Sotul cum sta? Cam multe intrebari dar fara raspunsul la ele, nu poti afla de ce nu ramai insarcinata.![]()
Mami de fetita
si de baietel
19+
depinde ce investigatii ti-a facut medicul. sotul tau a facut spermograma? ar trebui sa faci o laparo sau cel putin o HSG.
incearca sa te relaxezi, stiu ca e (aporoape) imposibil dar am toate motivele sa cred ca psihicul este de multe ori cauza. eventual incearca sa-ti canalizezi atentia in alt proiect...eu am trecut prin stresul asta si nu il doresc nimanui...traiam efectiv pentru momentul ovulatiei si apoi asteptam cu sufletul la gura sa treaca 2 saptamini...la mine situatia s-a rezolvat un pic mai deosebit, casnicia mea a esuat definitiv iar acum sunt happy gravi intr-o noua relatie...am invatat ca nu poti programa copiii si prefer sa fie asa, adica ma arunc in neprevazut...mai ales ca am implinit deja 36 de ani, ehee...si miine tb sa merg la job si sa-i anunt ca ceea ce am inceput cu entuziasm acum citeva luni nu mai "tine" (apropos de noi proiecte pentru abaterea atentiei ;-)
iti doresc numai bine si relaxare totala 
7+