Puiuti de Randunici 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 9
sovietica spune:
mai mai... cand sa lansez si eu anuntul cu
, mi s-a dus sarcinutza pe apa sambetei :(
n-a fost sa fie...
ma bucur ca v-a placut filmuletul 

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
ariel_7000 spune:
bubule, bioparox este bun si pt copii cu varsta peste 30 de luni. eu am dat-o pe alex...dar a facut tarabaoi, ca e oribil!!! ![]()
maria, de ce sa-l scoli??? nu scula copilul!!! si teo doarme si trebuie sa plecam ca a venit alex...dar astept sa se scoale, altfel e scandalagiu ![]()
stiti ce am facut aseara?? Branzica din LP si lapte brenac. am amestecat 205 ml Lp cu 250 ml brenac si a iesit super!!! mult mai faina decat din LP...![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
sov???? nu am inteles?!? cum adica "s-a dus pe apa sambetei"??? sper ca nu...e sau a fost vreo problema!!! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
bubu05 spune:
Maria, pai la ce ora faceti baita? trezeste-l, va mai jucati putin si apoi la nani iar. L-am vazut in pozici 
Incarc si eu acum poze.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica mai mai... cand sa lansez si eu anuntul cu , mi s-a dus sarcinutza pe apa sambetei :(n-a fost sa fie... ma bucur ca v-a placut filmuletul ![]() ![]() (\/) pozici (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc si flori, si ochi, si buze, si morminte. |
Cum adica? Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Sovi, ce? cum? unde? cand?
adica cum
????
Am vazut si eu filmuletul, il ratasem
. Mai, ce rade Sash in hohote!! Stef nu rade asa 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
sovietica spune:
mai... eu v-am zis ca vreau repede bb2
se prinsese, dar a stat putin de tot.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
underqueen spune:
bubu azi nu facem baita ca nu e tati acasa si mami nu are 4 maini, chiar 6 cate sunt necesare ![]()
sovi
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
bubu05 spune:
Ai maaaaaaaa!!!!!!!!!!! imi pare rau...hai ca poate mos craciun e darnic! va tin pumnii!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
mihutza11 spune:
se vede ca e we pe crengutza! ![]()
multumim de aprecieri! 
Blankar ce mai face Eric-cel-curajos?
Bitza 
Maria si Nicoleta v-am vazut si eu baietii!
Ariel si Liana bv de cunostinta! 
Stela ce te mai tero asta mica... 
Sovi adica a fost alarma falsa? sa stii ca eu tot pe tine mi-am pus averea ramasag ca te bagi la o noua odisee prima 
Gecko, Giani ati ajuns la zi? ca uite ca e we si lumile sunt pe la distractii..
vreau si eu la party.. mai ales ca azi da tati meu de baut si ospat mare la el acasa, in familie, desi ziua lui e marti..
off ce as vrea sa fiu si eu acolo.. mai ales ca m-a anuntat ieri ca si-a schimbat masa in sufragerie sa incapa toti copii si nepotii..

vreau si eu papa bun!!!!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara