Aspirante cu vechime "medie" (14)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafeluta si la vesti noi noute![]()
Sambata ne-am rupt si noi turta,am avut o petrecere de pomina cu 50 de invitati dintre care 6 copilasi care au facut cat 20 .![]()
Maria a ales de pe tava:jucarie,argint si cheile de la masina ...ce inseamna jucarie?
Va pup si sunt aici pe felie .
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine. Sa aveti o saptamana cat mai usoara.
Arianna, senx de cafeluta 
Anca, sa inteleg ca Mariuca a facut un anisor
. CE trece timpul... Jucarie habar nu am ce inseamna, nici nu stiam ca se pune, eu n-am pus la fina mea. Asteptam poze sa vedem grasunica 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
noname spune:
Arianna
multumimi de cafeluta. Iau si eu o ceasca, chiar daca e tarziu.
Fetelor, pe unde umblati?
Erati mai active. Ce s-a intamplat cu voi?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
voicu_bebi spune:
salut,si bine v-am regasit. nu stiu cate dintre voi ma mai tineti minte,dar sunt din fetele vechi .
as dori sa va impartasesc si voua aceasta veste...sunt graviduta in 10 sapt si ceva ,am facut ecografie bebe este bine,creste mare,este un mancacios si pofticios spre bucuria mea. abia asteptam sa mai crestem sa vedem ce va fi bebe.
va pup,si sper ca v-am bucurat cu vestea mea!
Anca..

10+
ancadragoman spune:
Moni maine facu un anisor ,adica anul trecut pe vremea asta ma pregateam sa plec la nascare.
Poze aici http://good-times.webshots.com/album/568445095Hihiok
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Gabitza1977 spune:
'neatza fetelor!
bebi, felicitari!!!
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! cum te simti?
ancuta, multumim mult pt poze!!! ce fata mare si frumoasa ai, deja merge singurica!!!!
toate fetele!!!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
37+
cu Denis Stefan
monica_dicut spune:
Doamne Anca ce frumoasa este. M-am indragostit de ea 

. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii.
Parca seamana cu tine din ce in ce, sau mi se pare mie?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
voicu_bebi spune:
mersi frumos,Gabitza
,ma simt bine mai am uneori greturi da nu rau... ce sa zic bebe creste,mancam mult si suntem pofticiosi hihi ,am pus ceva kile spre bucuria mea ca fiind mai slabuta imi prinde bine. ne bucuram de aceasta perioada. abia astept sa mai crestem sa vedem ce este bebe.
vad ca tu mai ai putin si iti vei tine bebele in brate...zi-mi ai emotii?
Anca..

10+
ancadragoman spune:
Gabi,Monica multam...fetelor hai ca mai am cateva ore si incep contractiile ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
monica_dicut spune:
Anca... push....push... nastere usoara ![]()
Vrei o dushca 
??? ![]()
POZNICI CU NOI