Aspirante cu vechime "medie" (14)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2430619500101626593lXxfgT poze noi ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ioanara23 spune:
mai ancutzule mai ce papushika de fetita ai! ce reteta ai avut domle de a iesit asa okioasa si frumoasa? hm? nu spui???

ioana
27+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
ancadragoman spune:
pai eu spun dar dupa ce dai tu reteta de facut baieti ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anais74 spune:
Draga Anca, da-mi voie sa te felicit si eu pentru MINUNEA de printesa Amria!!! Este superba, frumoasa, dulce !!! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!! 

ioanara23 spune:
io recunosc cu mana pe inima ca reteta e la tat-su, o tine undeva unde nu patrunde lumina soareleui....![]()
![]()
![]()
ioana
27+
puiutza mica
Gabitza1977 spune:
buna fetele mele dragi!!!
scuze ca nu am intrat ieri, dar sunt pe ultima suta pt. ziua de maine si m-am tot agitat pe aici, m-am pregatit cat de cat si nu am avut timp de nimic altceva...
Oana, cu intarziere iti urez si eu din toata inima LA MULTI ANI si sa iti implineasca Dumnezeu TOATE DORINTELE!!!!!!!!!!
fetele, maine la 07:30 trebuie sa fiu la spital, iar la 12:00 intru in operatia de cazariana!!! va rog mult sa imi tineti pumnii si sa va ganditi la mine, am mare nevoie, ca sunt tare emotionata!!!!
va
cu drag pe toate si sper sa mai apuc sa mai intru azi... ma straduiesc sa imi dau o fata umana (epilat, pensat, etc), ca nu vreau sa il sperii pe bebe maine cand ne vom intalni!![]()
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
38+
cu Denis Stefan [metacafe][/metacafe]
anais74 spune:
Ce frumos Gabitza
!!! Sa te ajute Dzeu sa fii tare, sa nu iti fie frica, sa fii bucuroasa si sa te bucuri din plin de aceasta mare intalnire!! Te asteptam cu poze!! 

ioanara23 spune:
gabitza iti tinem maine pumnii, sa fie totul bine, sa vina bebelu cu bine pe lume si mami lui sa se refaca repede dupa operatie!

ioana
27+
puiutza mica
voicu_bebi spune:
Gabitza

iti tin pumnii stransi pt ziua mare de maine...sper sa fie totul bine si bebitzul sa fie un mumos si un mancacios ! abia astept sa il vad 
cred k ai niste emotii si nerabdatoare sa il vezi pe bebe! parca ma trec si pe mine niste fiori asa...! si iti doresc sa te refaci cat mai repede dupa cezariana si astept impresii sa ne zici cum a fost!
Anca..

11+

...am vrut sa scriu Maria!