Aspirante cu vechime "medie" (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Blanche25 spune:
Stiu dar are vreo legatura cu endocrinologia??? Eu am crezut ca ti.au iesit analizele hormonale f prost daca a zis ca unica sansa e FIV. Desi sa stii ca in afara in caz de endo se trece la FIV, nu se fac nenumarate operatii ca in Ro. 
pusichet spune:
da de unde Blanche, a zis ca nici nu are rost sa mai fac dozajul hormonal , ca oricum iese prost, si sa ma duc direct la FIV.
http://mt.lilypie.com/Ud9op2.png
CrisaS spune:
Buna dragele mele...ce de gravidute la noi aici!!!
Eu fetelor am iesit de la servici..obosita...sint de mor, suparata ca imi pleaca berbantul iar in delegatie..aseara am facut crize de atac de panica iar...offf...m-am saturat!
Si in seara asta am mai aflat una ca dr mea s-ar putea sa inchida cabinetul..aici e din ce in ce mai rau...mai ales acum cu alegerile astea cine stie ce ne mai asteapta.
Asa ca nici la mine nu e pe roze.
Pusivjet..te pup si imi pare rau ca esti trista!
Ioana, Gabitza pup pe burtici!
Crisa
http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png
Arianna_M spune:
O intrebare pentru cele care luati acid folic.....cate luati pe zi ?
Mie mi-a dat 1/zi de 1 mg.....
monica_dicut spune:
Neazta, Arianna thanks de cafeluta
Eu in sarcina am luat acid folic de 5mg/zi, dupa care nu s0a mai gasit de 5 mg si luam cate 5 pastile de 1 mg/zi. Din cate am inteles insa doza asa mare se da la bolnavii de inima. Doctora pe care o am acum mi-a zis sa iau 1mg/zi.
pusichet
, a bucur mult sa te vad si imi pare sincer rau ca esti trista 
ioana 
Crisule 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
monica_dicut spune:
Am uitat ce era mai important
OANAIACOVITA 

SA fi sanatoasa, fericita si sa tii cat de curand un suflet mic in brate, un sufletel care sa-ti spuna MAMA.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
kitzy spune:
Neata!
Am pozici noi la semnatura, proaspete, de aseara, vedeti albumul cu 6 luni si un pic
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pusichet Blanche am endometrioza.. ![]() ana maria http://mt.lilypie.com/Ud9op2.png |
eu am o cunostiinta care a ramas natural desi avea endometrioza ,deci se poate...
Multumesc pentru urari si condoleante

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2