FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 29
camy77 spune:
buna fetelor,
eu am facut ias cu dr. bors.
dar eu am mers la omini pt. dr. onofriescu, dar se pare ca este f. ocupat si nu are timp de toate pacientele.
poate daca mergeam la el la cabinetul particular, poate imi facea el ias.
nu zic ca nu sunt buni ca doctori, si dr.bors si dr.onofriescu, dar nu vreau sa ma mai risc pe banii mei, si asa sunt vremuri grele.
sophie76 spune:
draga ginabulina, multumesc ca esti alaturi d emine si imi intelegi suferinta, conteaza si asta pt ca f putini inteleg prin ce trecem noi luna de luna...
eu luna asta ,cum am mai spus, am stiut ca nu prea sunt sanse ,nici macar cele 10% teoretice pt ca eu am facut inseminarea luni seara dar am ovulat duminica seara desi pregnilul l am facut duminica dimineata deci cu aproape 24 ore inainte de IA, si intradevar la eco de inaintea IA s a vazut ca deja aveam lichid in Douglas si unul din cei 4 foliculi de pe OD disparuse deja .Doctorul m a incurajat spunindu mi ca ovocitul respectiv poate mai traieste si e posibil ca si ceilalti foliculi care erau pe ovar sa elibereze si ei inca un ovocit si asa mi am permis sa sper.......
Pe mine m a chemat cam de fiecare data si dupa data presupusa a ovulatiei sa verifice daca s au spart foliculii, de fiecare data am avut lichid in douglas si foliculii dominanti erau sparti.
La IA esential este momentul, daca l ai ratat s au cam dus toate sansele si la mine cam asa cred s a intimplat

Acum sincer nu stiu cit traiesc spermatozoizii astfel preparati pt inseminare, citisem undeva pe aici pe forum ca traiesc cam 6 ore, daca e asa probabil am ratat ovocitul eliberat duminica seara si pt alt ovocit (daca intr adevar a fost)cine stie daca au mai trait spermatozoizii ...
IAS e o mare loterie , nu stiu sincer daca sa mai incerc sau sa ma indrept spre FIV , oricum deja ma gindesc si la adoptie
sophie
pogonici1977 spune:
sophie76- stiu cata durere este prin ce ai trecut tu, dar nu uita ca Dzeu e sus si iti asculta rugaciunile, nu dispera, noi suntem de aceeasi varsta, si eu am momnete cand clachez dar ma rog intesn atunci si ma ridic si o iau de la capat..asa ca sfatul meu e sa faci o pauza acuma, macar de o luna, incerca sa te monitoriezezi tu si roagate mai mult in toata acesata perioada....
sa stii ca fara Dzeu nu rezolvam nimic..mergi la sf maslu vinerea sau cand poti tu....
si eu ma lupt cu acesata infertilittae inxeplicabila, dar inca mai am sperante la Dzeu ca ne va darui si noua cand va crede el un prunc....
noi iti suntem alaturi si sa ne povestesti ori de cate ori te simti ca nu mai poti sau clachezi psihic...
sophie76 spune:
Buna fetelor,
ieri am fost la Iasi la doctorita mea care mi a dat sa fac analiza de progesteron si FSH si mi a facut si o eco vaginala. Concluzia a fost ca am foliculi restanti de la stimularea trecuta si progesteronul e peste limita admisa pt aceasta perioada Z2, asa ca luna asta nu pot face stimulare, ba mai mult m a trecut luna asta pe anticonceptionale si revenim pe baricade luna urmatoate.
P.S. cine se pricepe sa ne faca un capitol nou???presimt ca urmatorul capitol va fi cu multe realizari
sophie
pogonici1977 spune:
fetelor declar ziua I SUNT FERICITA au venit rusiiii si ma doare burta de mor..eu iam primit cu bratele deschise,
parca MA SIMT SI EU un om normal, sper sa fie ultimul si sa mai vina apoi peste 10 luni..da doamne...
ginabulina spune:
Buna fetelor!Voiam sa va spun o istorioara mica daca o pot numi asa care mi-a fost spusa de o colega.Sper sa va incurajeze putin asa cum s-a intamplat si in cazul meu:ingerasii nostri sunt acolo sus langa Dumnezeu,stau toti frumos la rand pana le va veni timpul sa fie trimisi pe pamant.Ei sunt foarte suparati cand ne ved pe noi atat de amarate si de nerabdatoare,asa cum ei au rabdare sa stea la rand ,asa cum au fost pusi ,ar vrea ca si noi sa avem rabdarea sa-i asteptam.Cum nici noi nu am venit in acelasi timp pe lume si am stat la un rand ,urmand o anumita ordine asa se intampla si cu ei ca altfel am avea toti aceesi varsta daca am veni pe lume in acelasi timp,Deci trebuie sa avem credinta ca ingerasul fiecaruia isi asteapta randul sa fie trimis pe pamant asa ca ...RABDARE(aceasta fiind una din vitutile vietii,si foarte putin lume da dovada de ea).
Pogonici si eu simt ca se apropie acea prima zi,si incerc sa o primesc si eu cu bratele deschise,spunandu-mi ca ingerasul meu inca nu a ajuns la rand...Pupici la toate fetele care pot trece cu brio peste prima zi...
pogonici1977 spune:
frumoase cuvinte..iti multumim ginuta...sa ne trimita Dzeu la toate ingerasi, nu ma supar daca e si pe rand...dar sa nu uite, ca noi ii asteptam pe aia mici...

diaconmaria spune:
Fetelor...am o intrebare si poate ma ajutati voi...pe 13 feb am facut IA cu dr bors la ominiclinic...de atunci iau utrogestan 6/zi intravaginal....stiti cumva daca se poate sa intarzie cm-ul de la utrogestan?? trebuia sa-mi fi venit joi....iar test am facut azi dim si e neg
va multumesc de ajutor
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
pogonici1977 spune:
da utrogestanul poate intarzia CM, asta iti spun sigur, iar duphastonul provoca venirea CM, eu am patit de la tratament cu clomifen apoi am luat duphaston, si mia intarziat ciclul 35 zile, deci nui de mirare daca ti se intampla
cat despre test eu iti spun samai astepti macar pana luni, poate e prea devreme, ca mai sunt si exceptiii
zimi si mie cat mai ajunge o IUI la omniclinic, eu sunt pacienta lui Onofriescu si e posibil si eu ca dupa pasti sa afc o IUI...
diaconmaria spune:
Pogonici eu am dat 850 pt inseminare....600 pe puregon parca 50 pregnyl si am platit doar o eco 100....si is la a doua IA...sotul super ok...normospermie....eu am o problema cu endometrul e micut...si daca nu vrea DD sa fie luna asta dr. bors mi-a spus ca urmeaza histeroscopia..inrest am facut de toate...hormonale, hsg, sonohisteroscopie...
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria