FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 24
camy77 spune:
Buna Sophie,
Si eu am facut ias la ominiclinc, dar fara nici un rezultat.
Vreau sa fac FIV in martie.
Dar cica le mai trebuie un aviz de la sanatate pt. FIV.
Nu stiu ce sa mai cred.
Ma lamureste cineva?
sophie76 spune:
Buna Camy,
din pacate nu stiu ce sa spun referitor la avizul de la sanatate, asta poti intreba la ei, acum parerea mea , deci e doar parerea mea, e ca indiferent daca au aviz sau nu la Iasi inca nu au experienta pe acest domeniu, sunt medici ginecologi f buni dar la FIV f mult conteaza embriologul si mediile de cultura pe care le au pt a obtine si dezvolta embrioni viabili.FIV ul presupune costuri psihice, de sanatate si nu in ultimul rind materiale importante, asa ca inainte de a lua o decizie cel mai bine e sa culegi cit mai multe informatii.
Si eu ma gindesc la FIV in caz de esec la IAS, dar nu iau docamdata Iasul in calcul desi mi e cel mai comod, eu ma gindesc la Chisinau sau Sibiu eventual Bucuresti.
Mult succes si daca nu te superi mi ar placea sa ne tii la curent cu demersurile tale, orice informatie e f importanta pt noi toate aflate in aceeasi situatie.

sophie
any75 spune:
Buna,
am vazut ca discutati despre fiv la Omini
fiv-uri la Ominiclinic au facut inca din noiembrie(se pare k a fost primul lot)dar din pacate pana acum nu au nici o reusita
Eu nu contest calitatea lor de medici ginecologi dar cred k inca nu au experienta necesara efectuarii; sunt dr care au in spate mii si sute de fiv-uri si totusi procentajul reusitei este asa cum il stim destul de mic dar poate k peste un an vom auzi de reusite si la Iasi
referitor la avizul pt sanatate:dc au nevoie acum de el in conditiile in care au inceput fiv-urile de cateva luni?
daca aveti noutati,expuneti-le aici k ne sunt de folos la toate
taty_ana spune:
buna gsarariu.....am o maaare rugaminte la tine...te rog din suflet sa ma ajuti ca sunt intr-o maaare dilema...am programare la dr Dracea din Giulesti,ma rog ma duc la Gynera pt FIV si sunt ff bulversata ca am auzit de aceasta clinica din Chisinau care ar fi cu reusite(ex tu)si cu bani muult mai putini...care ar fi parerea ta?sa merg pe Bucuresti sau pe Chisinau..eu sunt din galati distanta ar fi cam aceeasi....2000 euro te-a costat tot tot inclusiv transport,hotel etc?
fetelor ce sa fac???Gynera bucuresti sau Chisinau...offf a inceput sa ma doara capul
pogonici1977 spune:
sfatul meu e sa mergi la chisinau si nu la bucuresti...sunt mult mai buni cei de la chisinau..citeste topicul cu chisinau de la inceput si vei vedea parerea mea desre aceasta clinica de la chisinau
taty_ana spune:
da pogonici....ma bate gandul rau de tot sa ma indrept catre chisinau...si totusi la dr Dracea au fost si sunt ff multe reusite, la chisinau sincer de cand bantui pe forum nu am auzit nimic...decat aici la voi...aaa si da am citit pag cu pag ....insa ma incanta ff mult pretul drept sa-ti spun..ca nu stau pe roze...oricum l-am sunat pe dr de la chisinau pe la ora 18 da n-a raspuns...o sa-l sun luni din nou...nu stiu...parca m-ar trage ata la chisinau....pup toate fetele si mai astept pareri in legatura cu dilema mea 
taty_ana spune:
tot eu...any dupa cate am inteles ai fost la prof mosin...am citit ca ai fost ff incantata de dr si conditii....sti cumva la aceasta clinica se congeleaza embrionii?te intreb ca am intrat pe un site moldovenesc si acolo scriau fetele ca in moldova nu exista nicaieri o clinica care sa congeleze embrionii...poate s-au inselat...poti sa-mi spui si ce preturi mai sunt...sa nu se fi scumpit in 2009...pupici
pogonici1977 spune:
any75 chiar ar fi bine sa ne spui si noua care sunt costurile de la chisinau...te rugammmm
pogonici1977 spune:
http://www.un.md/un_ag_mol/fara_tabu/2005/FaraTabu%20nr.10_2005.pdf
e un reportaj despre dct MOSIN de la chisinau, clinica de fertilizare