FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catacris spune:

Pogonici ma gandeam sa te intreb (eu va citesc , si scriu la subiectul INSEMINARE31), ce fel de test ai facut? Mie mi s-a spus sa fac un test de sarcina din sange, dupa 14 zile de la inseminare. Daca nici ciclul nu a venit ca de obicei poate testul acesta te-ar lamuri mai bine, nu stiu daca azi sambata gasesti undeva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am facut un test de sarcina, dar am vb aseara si cu sotul meu si luni merg la un control, la eco sa ma vada un dct si sai spun tot ce mi sa intamplat..aseara am avut niste dureri cumplite in burtica...dar miau trecut si broastele ma deranjau si ele prin burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Pogonici cate zile de intarziere ai? scurgerea pe care ai avut-o nu prea seamana a ciclu normal asa k cine stie.....poate pana la urma.....se lasa cu bb..da Doamne!

Mergi la inceput

sincer nu stiu ce sa zic, ca acele pete maro inchis care leam avut acum 2 zile si au tinut doar cateva ore neu nu le numesc ca si cum ar fi CM, asa e daca sa ma gandesc la intarziere eu am avut ultimul CM pe 29 decembrie si a durat 4 zile, iar de atunci nimic, dar curios ca acum cand miau venit acele pete, seara ma durut burta dar nu ca la ciclu ci parca un pic diferit si mia borhotit acolo in burta ca niste crampe asa au fost, si in culmea disperrai cu tot cu acele pete, am avut curajul sami fac un test de sarcina, dezamagire mare test negativ..desi a fost primul in viata mea..dar asa a fost sa fie

eu inca mai sper ca o fi ceva acolo in burtica , poate a lasat Dzeu un samburel acolo , tocami de aceea mam hotarat sa merg la un control la dct saptamana asta cel tarziu marti vreau sa ajung, si sai pov tot ce am patit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Mara80 , bineinteles ca te voi tine la curent, daca ma ajuta Dumnezeu si reusesc sa fac inseminarea iti voi spune toate detaliile.
Referitor la pret nu stiu nici eu f multe detalii decit ceea ce au ei pe site ul lor ,adica 55o ron costul unei IA, dar parca aici pe site spunea cineva ca a facut si a platit 450 lei IA si 400 lei preparea spermei.Eu am emotii pt ca nici nu stiu cu cine voi face inseminarea, doctorita mea nu face astfel de proceduri si voi merge la Omini la un medic dar prin intermediul ei.Multa bafta tuturor fetelor!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

eu sunt pacienta dr dumitrascu irina!e super ok si lucreaza si la omini clinic!am facut in decembrie laparoscopia si daca pana in martie nu se intampla nimic o sa incerc o inseminare!
astept vesti de la tine!pretul e.....in regula cred!

http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mara si eu sunt tot la Irina Dumitrascu. Eu pana acum am avut "interdictie" la a face stimulare acum insa am voie. Inainte de asta insa vreau sa vad cum stau cu trompele ca sa nu fac tratament hormonal aiurea. Voiam sa te intreb cat a costat laparoscopia si unde ai facut-o(in spital sau la omniclinic)? Ai avut nevoie de internare?(Ca la mine e cam delicata traba cu lipsitul de la serviciu).

Mergi la inceput

laparoscopia se face nunmai in spital la Cuza Voda, la omniclinic nu se face aceasta interventie

sfat ptr cei ce vor sa faca inseminare, verificativa tromepele mai inati si apoi inseminare, nu cum am afcut eu, fara sa ma documentez f b si dct nici nu mia zis, in fine a asa a fost as fie, noroc ca nu mam ales cu alte probl dupa acel tratament hormonal

Mergi la inceput

cei cu amorteala sta pe aici fetelor....????????????

eu miercuri merg la eco abia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Buna,
Pogonici, voiam sa iti spun ca iti tin pumnii sa fie bebe. sunt sigura ca e ceva acolo.
hai, fii tare ca o sa fie bine.

Mergi la inceput