Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 urasc banii astia nenorociti care numai belele aduc. |
cred ca mai degraba urasti sacrificiile pe care le faceti pt ei

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

musso17 spune:
asa e mychydutza...cand eram doar noi doi imi permiteam sa fiu mai egoista dar acum e altceva..trebuie sa ne gandim la mihnea,dar cum o sa fie cand mihnea nu-l va recunoaste pe ta-su ,cand ii va plange in brate,cand nu va stii ce e aia autoritatea tatalui..hai ca aberez,o sa fie bine,sunt convinsa![]()
ioanaiub spune:
buna dimineata, la amiaza ![]()
voi va plangeti de vreme urata si la noi e un soaaaaare frumos, am trimis copiii afara si eu am ramas la program administrativ: aspirat, calcat, ca de spalat spala "Maritza" .... maine e sarbatoare asa ca ne relaxam
, poate gasim pe cineva de sarbatorit ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mamii spune:
musso nu mai cauta probleme unde nu sunt.Sunt convinsa ca iti este foarte foarte greu.Dar timpul le rezolva pe toate ![]()

luna super tare combinezonul...Cam scumpicel ce'i drept dar cred ca merita am sa ma uit si eu dupa asa ceva pe aici.Imi e teroare de ploile interminabile ce vor veni
nma dn pacate nu mai am baterii pentru aparat..cum cumpar iti arat aparatul.Oricm nu shtiu cat este de folositor..sincer![]()
ioanaiub ce sarbatorim??![]()
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii ioanaiub ce sarbatorim?? Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
pe Mihail si Gavril
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
...sau pe Mihaela si Gabriela ![]()
mychydutza spune:
daca ma gandesc bine o tin numai intr-o sarbatoare la sf de an: pe 31oct ziua mea de nastere, pe 8 nov onomastica mea si a sotului,pe 18 nov ziua de nastere a sotului, pe 30 nov Sf.Andrei, si ma mai serbez si de Sf. Vasile(k ma intitulez si vasilik)....asa ca

ioanaiub spune:
Mychy sa-ti fie de bine petrecerile 
si noi il sarbatorim pe sotul pe 12 noiembrie, mai ales ca face o varsta rotunda 
ghinetz spune:
Buna. Mychy multumesc de strigare. Sunt pe aici. Am reusit si eu sa recuperez si sa citesc pe aici. Nu sunt intr-o perioada buna a vietii. (Da, viata aia de se zice ca e ca un yoyo, adica cand sus, cand jos. Acum sper sa nu se fi rupt la a mea ata aia de te mai salta uneori, ca as cam avea nevoie si de un "hopa-sus")
Mi-e dor de voi toate, de subiecte fierbinti dezbatute, de sfaturi, de cafelele cu voi...
Urez sanatate puiutilor. Aveti mare grija de ei.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"