Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

cristina shi io trag de cafea shi tigara rpd cat ma lasa Vladutz ca deocamdata chiraie bucuros la carusel. Tare e marait zilele astea.

Am tras concluzia ca cupilu' vrea sa pape la 2 ore shi eu il tzin mort de foame incercand sa-i dau la 2,5 - 3 ore ...

Bietzii bebelushi ... cum o fi sa nu te intzeleaga nimeni, sa vb o limba straina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Neata! si prezent! la final de capitol
Ile, io cred ca fetele de la schimbul 2 au diferenta de vreo 6-7 ore da mai bine ne spun ele

Noi suntem bine, doar ca am muncitori la casa si nu pot face nimic de copilul asta care vrea numai in brate. Astia fac galagie ca gauresc peretii...ma si mir cu doarme Matei acum in galagia asta de bormasina.

Am fugit sa fiu pe faza daca se trezeste!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pup fetele mele dragi
Ce vreme urata,bate si vantul,mi-am facut o cafea ca sa-mi mai vina cheful de treaba.
Anaxena si Caprioara intalneala placuta!Sa faceti poze cu voi si printesele.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata.
Baut cafeaua, hranit copii, facut ceva ordine... Pauza de-acuma, 10 minute forum, dupa care la trebi.
Vad ca discutati de copii,... normal ca discutati de copii ca doar nu era sa discutati despre criza mondiala...
Eu nu as avea tupeu de inca unul nici sa ma bati! Daca aveam casa mare, spatiu pentru fiecare, timp sa ii pot creste, financiarmente liniste (adica deh, nu sa imi ceara copilul o corabie de pirati si eu sa nu am nici bani sa ii iau ca e trei milioane, dar nici spatiu unde sa o parchez ), ajutor zilnic, adica macar o menajera de care sa fiu multumita, nu zic sa imi si gateasca.... Daca nu eram in Romania unde totul sucks... Daca nu eram asa nervoasa... Daca si daca....
De al doilea da, ne-am dorit intotdeauna doi, cu doi mai merge, dar cu trei nene, deja e inghesuiala....
Noroc ca asta e fata, ca si Eliza ne-a zis... ca daca era baiat, trebuia sa mai luam o camera sa o facem de baieti...

XENA - noi suntem cam departe, nu ma prea incumet cu fetele amandoua asa departe, ca nu am masina acasa. Next time...

VIO - sa va traiasca micuta crestina.Pozici ceva?
Gata, ma duc la trebi

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL NUMARUL 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, scot si eu capul de sub presh, da' numai un pic, sunt tare amarata, se duce lapticul pe zi ce trece, for no apparent reason, macar Narci stie de ce... Stiu ca nu-i o tragedie, ca bebelina face maine 4 luni si a fost hranita pina acum 2 sapt exclusiv cu lapte de tzitzi, noi consumam o cutie de formula de 250 de gr. PE LUNA si din ala mai mult aruncam. Ieri am alaptat-o la o carciuma din gara E, asta e, sper sa-mi treaca depresiunea fiindca nu-mi place de mine asa blue.

Noi de ieri mancam piure de fructe asa mai lichid si se bat turcii la gura ei, ieri de para, azi mar si para, facute la steamer si apoi pasate cu noul meu mixer de mana de care zicea Anka si de care m-am indragostit.

Cu serviciul cred ca o sa fac si eu ca Gini; Adelais, poate asa ar trebui sa faci si tu. Joi e ultima zi de postnatal (asta e inca un motiv de depresie) si apoi ma intorc la munca dar in CO si o sa depun actele de CIC la sfarsitul lui decembrie sa fiu "in plata" cand intra noua lege in vigoare si sa-mi iau si io banii pe concediu si inca un salar, doua ca dupa aia pana vine indemnizatia... foame nene...

Cu parintii si eu ca si Sun, ma inteleg de minune, mereu m-au sprijinit (si pe frate-meu, of course) nu-s invazivi, maica-mea ne-a crescut cu gris cu lapte dar a promis ca pe Nancy o creste cum vreau io, io sa-i dau scris seara ce trebuie sa faca a doua zi si ea cand vin de la munca promite ca da raport scris cat a mincat, cum a dormit , e o scumpa.

Am vazut si eu cateva din pozicile noi, am vazut broscuta, puicutza, si pe cealata puicutza sexy, Xena, maaama, cred ca au balit handralaii din club de numa'... Ma duc sa ma mai uit la poze, poate ma mai relaxez ca ma seaca starea asta

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!

Aseara am experimentat si eu ce inseamna sa ai un copil super super obosit care vrea sa doarma, de fapt chiar adoarme dupa ce a stat treaza de la 2 dupa amiaza pana seara la 8, si care din cauza de mama nebuna care vrea cu tot dinadinsul sa-l imbaieze, nu poate dormi A stat bietul copilas, a cooperat ea cat a cooperat in cada, ca am intrat amandoua in cada mare si ne-am balacit, dar dupa ce am terminat cu balaceala si am trecut la masaj, n-am mai avut cu cine sa ma inteleg!!! mai frate si a inceput o isterie cum n-am mai vazut, saraca de ea urla cat o tineau puterile, nici macar nu am putut sa o calmez, efectiv nimic din ce faceam nu era bun Pana la urma tati a reusit s-o calmeze si s-o adoarma oricum, nasol tare, cand e asa de obosita stiu de-acum sa n-o deranjez, ca e jale!!!

In alta ordine de idei, azi fiind luni si fiind ziua de cantar, bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut cand m-am trezit, am sarit la cantarit...dar...din pacate nu e nici o diferenta fata de sapt trecuta...sper ca n-am ajuns la perioada aia de stagnare cand nu mai slabesti orice ai face...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput