Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

M-am logat si acusica merg sa vad cine participa. Pina atunci vreau sa spun ca : am vazut pozele lui Cristi. Foarte frumos s-a distrat in parc. Mami mi-am amintit sa intreb: Cum l-ai invatat sa bea suc?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Bea suculetul din paharul meu, din sticla sau paharul lui nu este bine, bea cate o inghititura, se mai stramba dar apoi cere iar, e asa dulce...dar bea cam 200-300ml/zi, bine mai sunt si exceptii cand nu bea deloc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salutare tantiiliiii!!! Eu am intrat la dat cu mopul incepand de azi si sunt cam truli, truli draga... Am noroc vere ca toata lumea ma menajeaza. Ca io ma asteptam sa ma ia de noua si sa bag la greu. Vad ca azi a fost lejereanu. Am avut program de barfa, cafele si lulele. Sa vedem cat le-o tine obiceiul...
Am fost si pe la munte weekendurile astea, iar Y a fost foarte incantat. Toata cabana era a lui si se plimba pe peste tot. A intrat prin toate camerele, inclusiv peste aia la bucatarie si a ras tot in calea lui. Noi ne-am facut de cap si fetele aveau grija de copil. A fost super tare!!!
De aseara l-am plantat la ai mei si azi am fost deja in control neanuntat sa vad care e treaba. No problem vere! L-am gasit dormind, iar cand a facut ochi l-a durut la bashcheti de ma-sa. Mai bine pentru el ca nu sufera, dar mie nu mi-a picat tocmai bine. Hihihihihi...
So, daca intru mai rarut, nu-i bai - sunt si io p'aci, prin Bucuresti. Pupici!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Cecilia, pozele alea din parc sunt facute mai demult,cand era frig ? Ca am vazut ca avea caciula Cristi. saptamana trecuta eu n-am pus caciula lui Ghighi, a fost tare cald.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Primele sunt facute sambata dimineata, iar continuarea duminica dupa amiaza....eu nu m-am riscat sa-l las fara caciulita(deh chelia)de cand este bolnavior, decat daca era ffff cald,iar cand am facut pozele chiar nu era f cald, era bine dar batea putin vantul(i-am ferit urechile, de frica otitei....raceala prelungita)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Am aici un cocosel dragut pentru voi:

http://good-times.webshots.com/photo/2350583570101620375kxiSXc

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Anisia, sa fie cat mai ''lejereanu'' la munca, macar pana iti intriiiii in ritm, in ce-l priveste pe Y ma bucur ca este baietel cuminte si sta cu mamaia, cata vreme ii este lui bine iti este si tie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuati aici

Mergi la inceput