Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Buna fetelor,

V-am urmarit insa nu am avut timpul necesar sa raspund.

Alla76, ca sa iti raspund la intrebare noua dna doctor ne-a spus ca pentru a avea sanse de reusita inseminarea ar trebui sa avem 8/9 milioane. Putem incerca si cu ce avem acum, insa sansele sunt cam 0.

Didi-Anda...ce sa zic, am ras in hohote la mesajul tau. Asa da incurajare. Esti foarte tare.

Anutza_B eu iti pot recomanda sa o cauti pe dna. doctor Draganescu-Dinu. Este endocrinolog si cu specializare si pe andrologie. O poti gasi la Parhon sau la Sanador. La Sanador dureaza cam o luna programarea, dar merita. Este o tipa exceptionala, are multa rabdare, foarte calda.

Va pe toate si astept vesti bune de la voi,

Sun_Flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am si eu o intrebare la voi..

ptr o inseminare sigura treb ca spermograma sotului sa fie de min 8/9 mil????? caci altfel sansele sunt zero???

ufffff sotul meu are oligospermie,cel putin asa avea in noiem 2007, dar luna asta o repetam iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

fetelor...cam liniste pe aici nu mai are nimeni vesti ???

Eu JOI o sa fac prima inseminare la Tm pe ciclu natural,azi la monitorizare am avut un folicul de 17 mm...sper sa fie bine

Pogonici eu stiam si de 5 mil adica sa ramana dupa prepararea spermei 5 mil de sperm cu mobilitate si forme normale...per total nu pe mililitru dar sunt medici care fac si cu mai putini...nu prea are rost dar vorbeste banu ....dar stiu o fata care a facut IA cu 1 milion si a ramas insarcinata,scrie pe prima pagina cred ca nicole...normal trebuie sa fie un singur sperm bun...tine foarte mult de noroc
Eu iti doresc sa ai cat mai mult noroc

Care e povestea voastra?

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!
Va tot citesc de cateva luni dar nu am indraznit sa scriu. Sunt o OATS girl si am 30 de ani. Ieri am fost la dr iar rezultatele spermogramei nu sut deloc incurajatoare. In afara de nr, adica 13 mil, rapizi A=0%, linear B=35%, ceea ce ma ingrijoreaza este morfologia, normali=8%. Medicul ne-a recomandat FIV+ICSI iar de saptamana urmatoare ar trebui sa incep tratamentul de stimulare. Eu sunt ok, toate analizele au iesit bine. Insa ce sanse am eu la ICSI daca numai 8% sunt normali ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna Stefi...si sotul meu are OATS si noi am facut FIV+ICSI...e adevarat ca am reusit a treia oara dar pot sa zic ca la fiecare FIV am obtinut embrioni de categ A chiar f buni....dar a fost sa fie a treia oara...ideea e ca la ultimul fiv(cel reusit) i-am dat sotului o luna, ca atat am mai apucat, MULTIMACA de la FLP...si dr cu care am facut FIV a ramas surprinsa ca s-a imbunatatit spermograma incat la FIV o parte din ovocite s-au fecundat natural si o parte cu ICSI.La sot a oscilat f mult spermograma...cand avea mobilitate f scazuta cand nr f mic...forma anormale 80%...din pacate nu mai stiu exact cum aratau spermogramele sotului la FIV-uri pt ca au ramas in dosarul de FIV...dar stiu ca erau din ce in ce mai rau...eu zic ca sunt sanse, sa nu-ti pierzi speranta

Ayda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sucitul1 spune:

buna
stie cineva un cabinet privat din Arad unde ne-am putea adresa pentru INEMINARE ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Sotul meu a luat timp de o luna orthomol fertil plus , niste pastile speciale pt imbunatatirea nr si motilitatii,a renuntat si la fumat dar din pacate rezultatul noii spermograme a fost prea putin imbunatatit.

OATS girl
martie FIV+ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

evenescence, multa bafta , sa fie cu noroc din prima,astept vesti despre cum a decurs procedura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Sunt INSEMINATA.....
A mers totul repede si bine adica am ajuns la 9 dim la spital sotul a donat apoi am asteptat 1 ora si a venit DR.Biolog cu seringa pregatita...nu mi-a dat prea multe detalii decat ca sunt 2 milioane cam putin....la alte clinici nici nu ma insemina dar na fie....procedura nu a fost dureroasa cum am crezut doar am avut niste crampe in uter ca la ciclu care de altfel le mai simt si acum o fii normal ???

Acum astept....imi vine sa ma culc si sa ma trezesc peste 2 sapt ca nu mai am rabdare dar ma chinui ca n-am ce face.

Stefy13 vezi ca este un forum pt FIV in Germania acolo fetele sigur stiu mai multe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132447&whichpage=1

Ayda_M Felicitari pt BB sa fie sanatos si frumos...

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_B spune:

Bafta multa evanescence!Doamne ajuta sa fie !
Multumesc pentru sfat sun_flower04 ... o sa ma interesez de doctorita recomandata de tine si o sa incerc sa ma programez.
Enanescence ... vroiam sa te intreb daca este normal si mai ales posibil sa reuseasca un IA cu valori asa micute..
Sotului meu i-au iesit 6mil/ml, mobilitate A10%, B15%, C15%, D60% si 15% forme tipice. Diagnosicul este dezolant: oligoastenoteratospermie severa. Suntem iarasi in tratament cu spermotrend, dar sincer nu stiu daca va avea vre-un rezultat de data asta. Problema este ca ne-am cam pierdut increderea din cauza doctoritei la care am fost. In atatea luni de "investigatii" mie nu mi-a facut nici un control ... m-a pus sa fac tone de analize si in final histersalpingogafie (care a iesit perfect) .... dar nu m-a consultat clinic niciodata. Sotului meu i-au iesit la spermograma si 3mil/ml leucocite si au spus ca exista suspiciune de infectie spermatica, dar nu au mers mai departe cu investigatiile - i-au dat niste antibiotice. Ne-au diagnosticat cu sterilitate secundara si punct! Bineinteles ca ni s-a sugerat ca nu prea avem sanse pe natural si ca trebui FISV + ICSI ... dar dupa cate am citit pe formul asta nu sunt convinsa ca e chiar singura sansa.
As incerca in prima faza IA ... care mi se par mai putin traumatizante emotional, dar nu stiu care este rata de succes (in realitate, nu statistic). Enanescence ... sper sa ai tu o reusita si sa imi dai curaj!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput