Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Buna dimineata!
Pidana, mersi de
!
VINE CINEVA IN HERASTRAU LA GASCA SI LA CURCAN IN JUR DE ORA 11???!!!!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Am vazut niste poze si filmulete asa de frumoase...si Teo de Liana in iarba, si Bubu de Cami , vrajitoare( brr, ce buba avea pe nas!0, Andra de Mihutza mereu roz si dragalasa, si Vladut de Titan cu sora creata...oi mai fi uitat pe cineva?
Ce mari si frumoasi s-au facut toti puii!
Ieri l-am luat pe Sebaceu din pat, i-am tras un costum pufos pe el, o paturica, am varat suzeta in gura si am plecat! Era cu ochii deschisi, parea treaza, dar nici pas n-a zis pana la gradi!
La gradi juma' de lumini erau stinse, femeile faceau curatenie, numa'Ilinca mea era in toata gradinita, cu doamnele educatoare!
Si mi-a zis ca ea vrea sa mai stea un pic!![]()
Chiftele n-am mai facut ca n-am mai avut cand, a venit si sora-mea pe la mine ca sa se joace copiii( nu va spun cum era casa mea dupa- asa ca randunoiul m-a gasit dand cu aspratorul la 9 seara in timp ce Sebi dormea deja si Ilinca era in cada!)
Seb mi-a ieri o mare bucurie...a zis si el ma-ma! stiu ca nu era cu adresa dar printre atatia de ta-ta si dai parca a fost tare bine!
asa ca, Mimo, da-i inainte cu " spune MAMA" ca o sa iasa pana la urma!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adrianadana spune:
Tuchi eu as merge si in parc si la curcan, dar ne despart cam 300 km. Crezi ca ajung?
Ce bine ca voi va intalniti....

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Acum inteleg ca respectivul curcan e un loc, ceva... Eu credeam ca ne chemi la masa

adrianadana spune:
In conditiile astea chiar nu mai vin. Eu tocmai mi-am culcat copilul. Mai nou adoarme in balansoarul in care mama visa ca o va alapta. Dar n-a fost sa fie. Macar foloseste la ceva. V-as pune ceva poze daca mi-ati spune unde am cablu de la telefon

tuchita spune:

Adriana , esti mortala! sau eu?
Bai, va chem la plimbare nu la mancare!
Curcanul se face de Craciun!!!
Mi-am amintit ca mai aveam sa o pup pe Kya! si cred ca Sanziana( aoleu, pe ea uitasem sa o laud ca amvazut-o!) e agitata si din cauza ta! Ca bine n-are cum sa-ti fie dupa despartire, chiar daca esti o persoana puternica si oarecum obisnuita cu asta!
Stela, m-am tot uitat sa vad care e zodia ta, ca m-ai innebunit! esti peste, nu?( te-apropii tu de varsator- dar zau ca eu nu sunt asa!).
Cum a zis si Olguta, da-i la ora 18 cereale cu lapte inclus, iti iese o masa super! Iar in fructe sau in legume nu cred ca pui mai mult de o masura!
SimRam, ti-a cam zis doamna Liana de alergie, n-as sti ce sa zic in pus! Inceraca sa te gandesti de cand au aparut semnele, daca le legi de ceva, daca nu incepi sa schimbi detergent, creme, lapte praf...si probabil si pediatrul!
Hai ma, nu v-ati trezit?
Ma duc sa-mi tund barbatul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
tuchi
multam de invitatia la plimbareala! noi nu avem "motorizarea" acasa
, ca lucreaza si sambata si nu se stie la ce ora termina, si in plus teo e iar racita, probabil ajungem cu ea si la clinica...si uite asa...
pentru ma-ma spus de sebica...e mortala ilincuta
...nici nu mai stii cum sa iei lucrurile: e bine ca ii place la gradi si nu te lupti cu ea sa o lasi acolo, dar ar fi bine pentru tine sa ii placa sa se si desprinda de acolo
...incurcate-s caile domnului 
mihutza ce dragalasa e andra cum se joaca
...ce bine ca ai mocheta peste tot, se atenueaza bushiturile
...eu trebuie sa "blindez" podeaua.....
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
Liana, ce-ai facut la doctor? cum ti-a iesit urocultura?
Ce-a facut Teo ast'noapte?
Ilinca cred ca ma pedepseste cand nu vrea sa vina cu mine! Mai bine decat sa urle!
ma duc sa ma pregatesc de parc! Seb e inca mucios si tuseste, dar nu-l mai in in casa ca innebunim cu totii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
tuchi, urocultura mea a aratat o "frumoasa" infectie pentru care iau nolicin 10 zile apoi pauza, repet analiza si vedem daca e mai uratica treaba (ca ma chinuie rau rinichiul) sau se rezolva in astea 10 zile; teo a facut iar febra azi noapte, ce nu papa ea da ce nu vrea acum, si desi se vede ca o supara ceva si e plangarici, e tot energica
...am sunat dr si o s-o mai "indop" cu o noua reteta (cred ca am sa ii iau si niste biotics sa nu-i zapacesc stomacelul).....bine faceti ca iesiti, ca tot e vremea bunicica; eu am scos-o pe teo si cand era mucoasa, si ii facea bine dupa iesirea afara. si iesim si azi, macar un pic
....
sa nu razi de mine acum
, dar ma gandeam sa iti zic, ca....cine stie: aia de la medlife au deschis sau vor deschide, nu mai stiu exact, o clinica in drumul taberei si am vazut ca anuntasera posturi, printre care si nutritie si diabet; nu mai stiu insa pana la ce data cereau cv-urile; poate scrie pe site....nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar
....
Liana, mami de Teo