Aspirante optimiste > 20 (364)
Raspunsuri - Pagina 20
titi143 spune:
Nu stiu daca la mine a avut efect stimularea cu closty. Dar atata stiu ca am facut 4 luni de stimulare cu acelasi tratament, am inceput cu o jumatate de tableta si am ajuns la 2 tablete pe zi. Deci nu stiu daca am avut ovulatie sau nu. Totusi cred ca luna asta am avut chiar daca nu am facut tratament de stimulare.
Sa sti ca si cumnata mea care este deja in 6 luni nu a prea avut nici pofte dar nici greturi. Perioada cu greturi a tinut doar 2 saptamani si atat. Iar poftele din cand in cand. De somn nu se plange , chiar daca lucreaza toata ziua, ca acum sia cumparat casa si sio renoveaza ea si sotul ei. Poate treci si tu de partea de greturi si pofte mai usor.
Apropo ai auzit cat costa o nastere in Ungaria? Ca cumnata se gandeste sa mearga acolo. Ori acolo ori la o clinica privata

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
Rallu spune:
Am auzit...dar eu voi ramane in Romanica noastra.
In definitiv exista si la noi clinici private unde, contra-cost, poti obtine toate serviciile de lux pe care le doresti.
Stiu spitale care au zona VIP unde "cazarea" se plateste in euro/ noapte.
Nu vad de ce m-as duce pana acolo cand banii te rezolva si aici...si acolo.
Eu m-am operat candva la o clinica particulara in Bucuresti si pot sa spun cu mana pe inima ca a fost super: am avut rezerva mea cu 2 paturi, noaptea asistenta personala a stat in patul de langa mine si era de ajuns sa gem si era in picioare ca sa vada cu ce ma poate ajuta.
M-au preluat de la intrare cand am venit si m-au dus de mana pana la masina cand am plecat. Nu am nimic sa le reprosez.
Deci...se poate si aici![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!
O noua zi de lucru!
Iau o cafeluta cu voi si pe urma fug!
Ralu vei lucra pe toata durata sarcinii?
buburuza1979 spune:
neata si de la mine
am revenit ieri din "calatoria" cu serviciul si am de raportat ceva f important pt mine cel putin...
din Z11 a inceput sa "curga" mucusul specific ovulatiei in cantitati abundente... eu nu am mai observat acest tip de mucus la mine de vreo 5 luni cel putin si luna asta vad ca a aparut !!! si nu am luat nici o pastila!!! decat polidinul facut in primile zile de CM.
sunt Z14 azi... si azi noapte m-au trezit din somn niste dureri f mari jos care nu cred ca au tinut mai mult de 5 minute. nu mi s-a mai intamplat niciodata asta cu durerile si mai ales sa fie asa puternice incat sa ma trezeasca !!!
credeti ca durerile au fost ca am ovulat azinoapte? cam la cate zile de cand apare acest mucus vine ovulatia ?
nu am folosit teste de ovulatie si nici nu mi-am luat temperatura luna asta pt ca nu am mai vrut sa ma stresez si am zis sa las totul in mainile lui DD.
am prestat aseara si sper ca am prins monemtul 
va 

Rallu spune:
Carmen...sincer...habar n-am.
Depinde cum ma simt.
Eu as lucra si pana in ultima zi daca ma simt bine dar in nici un caz n-o sa ma pun pe mine sau pe bebe in pericol numai din incapatanarea de a merge la serviciu.
Eu, teoretic, am zis ca o sa incetez sa lucrez in iunie si o sa reincep lucrul in octombrie sau noiembrie.
Practic sunt foarte multe variabile in ecuatia asta asa ca n-as baga mana in foc ca ma tin de plan.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+