Moldovence aspirante sau gravidutze! (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

se pare ca toate suntem termo-sensibile. vremea asta e numai buna de stat acasa la caldurica si nu la serviciu.
alina cand ai timp sa ne faci capitol nou, deja avem 21 de pagini.
bai fetelor pe mine sincer m-a pus pe ganduri ceea ce ne-a scris hera legat de fumat. sunt mai mult decat constienta ca nu face bine, am citit "n" articole despre efectele fumatului asupra fertilitatii, dar parca sunt cu leuca. nici ca vreau sa inteleg. si stau si ma intreb si eu asa...cum pupaza acasa si in week-end pot sa nu fumez si cum vin la serviciu, primul lucru...deschis calculatoru, cana cu si nelipsitele

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Si eu fac la fel Delphi. Nu sunt o fumatoare inraita...trec zile cand nu pun gura...dar dimineata pana ajung la servici numai la asta ma gandesc.Cred ca depinde foarte mult si de anturaj...Azi ma duc cu viitorul fin sa-i cumpere inel de logodna finutei.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

s-a dus sotul meu sa-si duca recoltarea la laborator. avea asa o voce de ispasit. mai ca ii venea sa zica daca nu vreau sa ma duc eu sa i-o duc. dar nu am zis nici eu nimic...lasa mama draga dute singur sa vezi si tu cum e. copii nu se fac asa uitandu-ne la bec si coboara Sfantul Duh si gata... uite minunea.

poze
Just Me

Mergi la inceput

iupiii medeea este nasica. sa va fie de bine nasilor.
sa va bucurati de fini, sa va respecte. cand e marele eveniment???

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

S-a rezolvat!
Avem capitol nou-noutz care asteapta moldovencele !

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Mergi la inceput