America (130)
Raspunsuri - Pagina 26
Andrada spune:
Multumesc fetele!!! Sinteti niste dragi!
Am fost la Rainforest, pe care oficial o numesc Scranton, Pa of restaurant chains, adica o hellhole.
E asa de mare baiatul meu, ca sint toata facuta pilaf in seara asta. Toata seara am stat peste el, incepusem sa-l pup pe spate sa nu-l mai sicii
. Toata ziua am fost parca pe alta lume. Am uitat sa ii iau cupcakes ptr miine, uite asta abia acum mi-am adus aminte.
I-am zis ce fericire ne-a adus in viata acum 8 ani la 5 dimineata cind s-a nascut si cica: V-am sculat din somn?![]()
A
PS Lexi te-am uitat cu semintele alea, trimit pina la sf saptaminii
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pumba ramona - imi pare rau pt frigideru tau. si noi avem asigurarea aia. e marti azi ,2 ceasuri rele? si noi bem,din alte motive. |
Rele rau.

adriuta spune:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui sinzi_ana Gata!!! Ne-am luat topor!!! Tipul de la Home Depot tot ii idesa sotului o foarfeca din aceea cu care poti traia crengi (nu stiu cum se numeste) si sotu NU si Nu...el vrea topor!!! Eu mi-am luat o lopata si o grebla As aprecia sfaturi de gradinarit (Ramona tu esti priceputa!!)...oricare “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Sinzi, am mai scris juma' de pagina pe undeva.
Sinzi, cit loc ai, unde e si ce vrei sa pui? Acum e vremea bulbilor. O parte din ce pun eu pe aici pentru primavara s-ar putea sa nu mearga la voi, ca-i mai cald: lalele, narcise, zambile, brinduse. Poti sa le pui in noiembrie si ai flori la primavara.
Ai soare in zona unde vrei sa pui flori? Vrei cataratoare, e linga un perete, cum e? In fata casei cum e landscaping? Acolo pui? La mine peste iarna au mers bine dianthus, gazania, panselute. Daca ai umbra merg impatients.
Poate vrei sa pui niste tufe?
Bradutul unde-l pui? De ce ai ales brad?
E bine ca ai luat pamint, poate ti-ar fi trebuit ingrasamint sau ceva gunoi. Inainte sa plantezi orice pregateste bine solul, trebuie sapat si eu zic sa-i pui si gunoi. In Texas gasesc usor cow manure.
corinadana spune:

Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Obama president!!!!
California albastraaaaaaaaaa
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui Andrada Multumesc fetele!!! Sinteti niste dragi! Am fost la Rainforest, pe care oficial o numesc Scranton, Pa of restaurant chains, adica o hellhole. E asa de mare baiatul meu, ca sint toata facuta pilaf in seara asta. Toata seara am stat peste el, incepusem sa-l pup pe spate sa nu-l mai sicii I-am zis ce fericire ne-a adus in viata acum 8 ani la 5 dimineata cind s-a nascut si cica: V-am sculat din somn? A PS Lexi te-am uitat cu semintele alea, trimit pina la sf saptaminii |
Chiar asa, te-a sculat din somn?
Lasa si tu copilul la tv intr-o dimineata.
Noi am trecut numai pe linga Rainforest Cafe, pina acum am reusit sa le evitam.
Stiu ce zici ca-i mare copilul, intru citeodata peste noapte la el in camera (sa-l invelesc sau sa verific daca nu-i la tv
Imi tot poarta niste flip-flops, ii vin perfect.
Hai ca mai beau un pahar.
(sau o sticla
dar, traiasca berea.
psihologul
: