Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu n-am vazut pozele cu Iasmina bubulina...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bianca nu stiu daca ai folosit enzimele alea la ceva,ca numai de 2 saptamani le ia,dar ne-a marit doza de la 15 picaturi la 2,5 ml.de 3 ori pe zi.
Bea papa cam 600 ml de lapte pe zi.Macar bine ca papa.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooooo!!!

Bafta fetelor pt. bb2, alina, roxy, sheri ... frumos ar fi sa ne mai "intalnim" la viitoarea odisee!

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sheri, multa bafta, sa se prinda aia mici, nici prea multi, nici prea putin. Noi mai asteptam vreun an ca inca alaptez si nu se intrevede sa renunte Sophia prea curand.

Eu cred ca sunt singura inconstineta care nu s-a ocupat deloc de motz si petrecerea cu pricina, desi mai sunt doar 2 saptamani. N-am vorbit cu nasii, n-am vorbit la restaurant, n-am facut nimic...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Chiar ca ar fi super!!! Iti dai seama ca atunci vom si noi cum sunt Lala, Cami, Adina si Miha pt noi..... adica mamici cu experiente, bune sa dam si noi sfaturi pretioasa . De abia astept.

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooooo!!!

Bafta fetelor pt. bb2, alina, roxy, sheri ... frumos ar fi sa ne mai "intalnim" la viitoarea odisee!

abramburika nazdravana

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Multumim, Roxxy! Sper sa reuseasca si Roxana sa intre pe forum. A zis ca neaparat apare sa puna majorete pentru Ank!
Tu ai terminat investigatiile pt bb2? Eu am inceput sa iau acid folic.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

eeeee ... multumesc ...multumesc RGE... sa stii ca tin minte .
Am vazut pozele si filmuletele si cele cu Ionut si cele cu Aralia si Alexia ... bestiale..La filmulete am ras de m-am prapadit de Maria ...e asa soada ... A venit si mama sa o vada.... A zis ca ai o minunatie de fata Alina ....
Mi-a placut foarte mult iepurasul umblaret si Winnie cel cu baloane... Unde gasesc???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloooo

cine mai e pe aici??? noi am avut o zi superba, desi dupa o ora de party toti bebeii erau gata, dormeau pe ei... iasmi s apurtat exemplar, a stat la poze cu toata lumea, s a jucat cu copii cu tipa care se ocupau de ei, apropo ank, sa stii ca am fost fffffffffff multumita de tot ce a fost la petito!!! chiar am de gand sa imi tin si eu ziua la anul acolo!!!

revin cu cateva pozici.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

BB ma bucur ca a fost fain acolo.Si eu am auzit tot timpul doar de bine de ei...
Am vazut si pozele tale ieri... dar cred ca am uitat sa zic ..super Iasminica... ma tot mir pe ea ...sa fie si fica-mea asa vioaie papacioasa si ..flumoasa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

...eeeeee ca am schimbat si semnatura ..
De azi m-am apucat usor de bagaj.Am spalat si hainutele fetei in seara asta sa fie pregatite .... ieri mi-am luat si tifon si vata... ca eu eram in pom cu tot

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank tre sa o vezi [pe viu si sa te miri pe ea...... asta inainte sa nasti!!!!
cei de la petito s au purtat fff frumos, organizarea a fost de nota 10 exact asa cum le dadusem indicatii si la ora fixata.. iar fata care s a ocupat de copii a fost tare draguta!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput