Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

hihihihiiiiii ... ai reparat greseala

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, super poza www.flickr.com/photos/12658420@N07/2989122078/in/set-72157603226497116/" target="_blank">asta! Parca e dj Iasmi, da tonul la petrecere.
Gina, aveti niste poze superbe. Le-am admirat, sa sti!
Ellis, ce veste buna! Dar nu mi-e clar cand trebuie sa depunem cererea pt cei 85%... Pentru cine nu a vazut stirea, uitati aici.
Noi astazi am fost si l-am pupat pe Ionut de ziua lui, a fost veselie mare, dar dupa o ora au adormit amandoi.:)) Iar dupamasa am fost si ne-am intalnit cu Aralia si Alexia - care e o adevarata domnisoara si merge foarte bine!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
citesc din urma pe sarite si grabite ca tre sa ma culc...avem treaba de dimineata maine....asa ca ...
ramonella,deci au folosit enzimele alea la ceva?ce bine ca totul e ok....si pe mine m-a intrebat un dr. ..daca nu imi place cum arata Ana, (ref la faptul ca nu are colacei, nu e grasa de loc)si i-am zis ca mie imi place ffff mult cum arata, dar nu-mi place cum mananca(deci si acum seara a baut 80 ml lapte...cum sa ma conving ca e totul ok??)
Ank83, mai rezista putin...nu mai e mult...
a si mancat Raul ceva sau era toata mancarica pe el?
mikydutza, merci (din nou), ram0nica...dar teava de la aspiratorul meu e mai larga si capatul acela in forma de clopot intra cu totul si il trage aspiratorul ...tre alt aspirator!
adinag, super antemergatorul lui Floris si util....dar la noi nu gasesti din astea...
bbyasmi, duuuuullce ca intotdeauna Yasminica ta! nici noi nu fol olita deloc deloc
LA MULTI ANIIIIII!! SA VA TRAIASCA ....MICA PRINTESA!
pussi, ce diferite sunt tustele tale...;ref la Revel, noi stam acas, prieteni nu au copii, toti vor fi la ski...asa ca daca ai cu cine sa mergi mergeti, depinde de anturaj...(la noi cel putin)
mariussimuc....sprancenata asta mica a ta e tare de tot...si ai si tu ceva talent la poze!
totulli, e foarte interesant cum din ditamai jucaria gasesc o simpla eticheta care-i preocupa intens...dulce dulce Serban !
jasmino12, asa ma cauta si pe mine Ana prin casa, mai ales seara cand e obosita, inainte de culcare...si eu mai plec pe la vreo chermeza, inainte de culcarea ei
nu mai lasa copilul cu scoici!!!!
ancadragoman, i-a zi ....te rog.. cum ai invatat-o ...ca tare as vrea si eu sa stie sa-si arate varsta pana la ziua ei, dar cum sa procedez?
abramburika... micutei si sanatate !!!
alfa anca, e frumoaaaasa rau fata asta a ta, si ce priveliste a avut ea in concediu, demn de 5*...baticul super
[b]LA MULTI ANIIIII!!! SA CREASCA MARE SI TARE GEORCE AL TAU, RGE
....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am cam zbanghit mesajul asta!!
sincer as mai sta p-aci dar tre sa merg la culcareee!
noapte buna tuturor!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!

Ciprian Gabriel

sa cresti mare sanatos si norocos!

G24hit

Ma voi uita la poze BB,distractie placuta in continuare.Am vrut sa te sun,dar nu am avut timp de PC sa caut nr. de tel
Am vorbit cu Roxana,spune ca are o problema cu al ei cont de forum DC si nu are acum timp sa o rezolve.
Poate ne pune poze Alinaaaaa..

Fetelor cu indemnizatia, eu nu mai beneficiez, dar nu o spun cu rautate:am auzit diverse voci care spun ca pe cele care au stat mult acasa, din cele 12 luni, nu le avantajeaza: se iau in calcul ultimele 12 luni,luni in care am incasat cele 6 milioane; nu se face media salariilor avut inainte de concediul de crestere al copilului..Sper sa nu fie asa,m-as bucura sa avem si noi dreptul la mai mult, functie de salariul avut inainte.Normele de aplicare vor deslusi misterul...

si mai aveam ceva de spus, dar memoria ma lasa...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Am vazut acum la stiri,spun ca ar fi media veniturilor pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, ceea ce ar fi super
Bafta!
Alina,pozele de la petrecerea lui Ionut sunt de la cea de acum 2 luni? (la data albumului figureaza septembrie..).Ai si de ieri?

Mergi la inceput

La multi ani, Ciprian Gabriel!

Buna dimineata!
Cami, ce matinala esti.:) Dorm cei mici sau sunteti la casa bunicilor?
Poze de ieri de la Ionut sunt aici. Sunt si multe filmulete la sfarsit. Vad ca data albumelor e afisata aiurea... o sa analizez problema.:))
Iar de la intalnirea de ieri cu Aralia aici. Maria a cazut in parc intr-un sant mic plin cu apa si noroi.:) A trebuit sa-i cumpar pantalonasi, am facut cheta ca plecasem si fara bani de-acasa... una peste alta a fost foarte amuzant. Am sfarsit proband caciuli de iarna domnisoarelor si cu o tura pe tobogan. Ah, si Maria nici nu s-a mai uitat la mine dupa ce am ajuns in mijlocul copiilor. Nu a avut habar cand am plecat sa-i cumpar pantalonasii. Dusa a fost de langa mine.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am vazut pozele si filmuletele cu Maria si Ionut. FF frumoase. M-am bucurat enorm sa o revad pe RGE, care arata demential. Ursuletul este un scump, iar Maria este super frumoasa (parca si mai mult mi-a venit cheful s afac o fetita).
Vasari, te rog mult sa-i transmiti Roxanei multi pupici, ca e o frumoasa si ca de abia astept sa o revad pe forum.

Fetelor, eu sunt in al 9-lea cer cu cei 85 %. Mi se vor dubla veniturile .

Matei se joaca cumintel de 30 de minute la el in patut. M-a lasat sa-mi beau cafeaua in liniste. Stiti ce-l tine asa de ocupat? Doua carti. E innebunit sa rasfoiasca carti. Nu-i mai dau numai carti cartonate pt ca am observat ca nu rupe nici una. Asa ca are si carti din hartie normala.
Trecem printr-o perioada f buna cu papica. A luat in ultima luna 400 de grame. Avem 10 kg si 200 de grame si 76 de cm.
Si vestea cea buna (pt mine): de 4 zile mancam bucatele (chiar bucati mari). ma refer la mancarica. Ca el manca mar, biscuiti, banana de f mult timp, insa cand simtea mancarica bucatele o scotea din gura. Acum 4 zile i-am mixat mai putin mancarea din greseala si am fost socata sa vad ca o mananca cu f multa lejeritate. Ieri deja mi-am incercat norocul si i-am dat ciorbita aproape cum o mancam noi si asa a manat-o. Cred ca intr-o sapt va manca la fel ca noi .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Multumim, Roxxy! Sper sa reuseasca si Roxana sa intre pe forum. A zis ca neaparat apare sa puna majorete pentru Ank!
Tu ai terminat investigatiile pt bb2? Eu am inceput sa iau acid folic.

Primul orice

Mergi la inceput

Roxxy,felicitari! noi nu ii mai facem mancare separat Stefaniei,oricum nu mananca mancare bebeluseasca.Mananca aproape ce mancam noi- bine,noi nu mai folosim adaosuri de gust de ani de zile, sare mai putina si nu facem sosuri grele...
Roxana arata super!!!si ursuletul la fel,grasunel si frumusel!
Alina,daaa,ma culc insa destul de devreme-pe la 9 seara nu mai am pic de energie,am noroc cu Stefania ca se culca devreme de mica.Eu ma trezesc dimineata la 6 , plec la serviciu, seara agitatie maxima cu amandoi prichindeii si apoi cad dusa...Stefania doarme noaptea,dar se mai agita prin somn, isi mai cauta suzeta,mai bea apa-asa ca si orele de somn nu suntt chiar somn 100%,ci mai mult semi-veghe!!!

Miha,esti pe receptie???? as vrea sa fac meniu bufet suedez pt. maine,ceva cat mai simplu de preparat,fresh si usor de metabolizat
Puteti sa imi dati ex. de un meniu- aperitive,gustari calde si desert? sa poata fi mancate si de adulti,dar si de copii de 5-6 ani..
Ma gandeam si la niste oua umplute cu ceva usor; am vazut la un moment dat oua decorate sub forma de soricel- cu mustati si tot tacamul,dar nu mai gasesc unde...Aveti vreun link sa ma inspir la decoratiuni cu legume,fructe facute sub forma de animalute? as vrea sa fac si mini-tartine/mini-sandwichuri decorate frumoss,sa ia ochii la copii
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput