Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
anacami spune:
IASMINA
GEORGE
Sa fiti sanatosi,destepti si norocosi!
BB,este cam incomplet ce ai spus...eu as adauga ca si ei sunt norocosi ca te au pe tine!!! este frumoasa,isteata si o gospodina desavarsita (si papa bun si ordine ca la carte..la mine acum strang,acum iar apare haosul
; a inceput sa faca si Sebi ordine, dar el ia totul si baga in sertare, talmes-balmes,astfel incat dupa ordinea lui nu mai gasesc nimic sau nu mai pot deschide sertarele...important este ca face, ce-i drept..).
Anka.san, presupun ca nu poate fi din frisca,sa nu alunece totul la vale...trebuie ceva mai stabil;, cum ar fi de ex. ciocolata; in interior trebuie sa fie putin insiropat,nu vad cum altfel;
"La rosu" (ca la case
),scheletul extern, trebuie insa sa fie zdravan...
revin cu impresii, desi Alina m-a asigurat ca sunt nu numai aratoase, ci si gustoase
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IASMINA! 
LA MULTI ANI GEORGE! 
Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti o copilarie minunata si plina numai de bucurii.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Cateva poze noi ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
heeloooo
multumim frumos de urari!!
cami, ce sa mai zic.... un
mare si o 
pentru ceea ce ai scris!!
desi noi maine tinem petrecerea, ii taiem motzu', am zis sa vina si azi copii la ea pt ca de fapt azi e ziua ei....asa ca pana la ora asta a fost o nebunieeeeeeeeeeeeeee......
noroc ca i a luat pe toti somnul......![]()
![]()
avem ceva poze de astazi....o sa le pun ori azi ori duminica cu cele de la party!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
totulii spune:
la multi ani puiuti iasmina si george sa fiti sanatosi si norocosi.
neata si de la noi, eu acum ma lupt sa incarc niste poze si revin.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
Ank83 spune:
[b]
LA MULTI ANI IASMINA! 
LA MULTI ANI GEORGE! 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
pufulet74 spune:
Dragele mele,
Am vrut neaparat sa intru sa va scriu si sa va urez multe pentru voi si ingerasii vostri.
Si acum m-am emotionat tare, cind ma gindeam, va dati seama ca a trecut un an de cind ii avem pe puiutii nostri ...? 1 an de cind ne emotionam de zor, agitam majoretele si ne tineam pumnii, eram stresate, speriate, incintate si o multime de alte sentimente pe care nici nu le puteam descrie...
Si momentele acelea au venit, au fost infricosatoare, minunate, dificile, inexprimabile...
Si dupa 1 an de la toate astea, meritati in primul rind voi mamicilor, un LA MULTI ANI mare de tot, aprecieri, flori, imbratisari si ginduri bune pentru ce mamici minunate sunteti si pentru cite eforturi ati facut si faceti pentru puii vostri.
Si inca un LA MULTI ANI !! mare de tot pentru ingerasii care au avut zilele trecute aniversarea (sa nu va suparati ca nu am scris atunci, e din suflet)
Raul,
Raul si Roberto,
Alesia,
Stefan,
Ionut si Iasmina
sa cresteti frumos, sa va manifestati in viata potentialul imens pe care il aveti, sa daruiti dragoste celor din jur asa cum si voi primiti !!! Sa fiti fericiti !
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
abramburika spune:
LAAAA MUUULLLLTIII AAANNNIIII Iasminuca mica si iubita!!! Sa ai parte numai de bucurii!!! Iar parintilor, tineti-o tot asa, iubiti-va mult si numai bine!!!
Si cum nu puteam sa vin cu mana goala la o asa ocazie, iata cadoul meu pt. mami si tati
(si pt. tine cand vei fi mai mare si salveaza mami pagina ca sa ti-o arate)
LAAAAA MUUULTIII ANNNIIII George, sa fii fericit si sa-i bucuri pe parinti!!!!!!
abramburika nazdravana
irina_stef spune:
LA MULTI IASMINA SI GEORGE!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE VIATA ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

miha AM VAZUT POZICILE..AI DOUA COMORI!sa-ti traiasca doamne dar ce bine seamana!
mai asteptam pozici noi sa vedem![]()
fetelor eu tre sa fac mancare si nu stiu ce sa fac..sunt cam in pana de idei..as face o musaca dar sotului nu prea ii place,as face o varza calita dar aia nu prea imi place mie...un ghiveci de legume cu carne de pui sau ciulama de pui(ca am si niste ciupercute)nu stiu tare sunt nehotarata si cam fara CHEF![]()
ELLIS stiu ca tu ai dat fetei imunogrip,i-am zis si eu lu mama sa-mi trimita si mi-a trimis imunogrip junior,e acelasi sirop,de asta stii ceva e bun daca e diferit?se da dupa o schema de 4 zile,deci dai 4 zile apoi pauza 4 asta timp de 4 sau 6 saptamani cate 3 ml de 2 ori pe zi.tare as vrea sa le dau ca sunt cam sensibili si la noi e luna si faringita.si cica nu se da in perioada de vaccinare,asta nu e problema ca noi nu facem vaccinul de 1 an.noi avem la 15 si la 18 luni,infarixul.
irina_stef spune:
LA MULTI IASMINA SI GEORGE!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE VIATA ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

miha AM VAZUT POZICILE..AI DOUA COMORI!sa-ti traiasca doamne dar ce bine seamana!
mai asteptam pozici noi sa vedem![]()
fetelor eu tre sa fac mancare si nu stiu ce sa fac..sunt cam in pana de idei..as face o musaca dar sotului nu prea ii place,as face o varza calita dar aia nu prea imi place mie...un ghiveci de legume cu carne de pui sau ciulama de pui(ca am si niste ciupercute)nu stiu tare sunt nehotarata si cam fara CHEF![]()
ELLIS stiu ca tu ai dat fetei imunogrip,i-am zis si eu lu mama sa-mi trimita si mi-a trimis imunogrip junior,e acelasi sirop,de asta stii ceva e bun daca e diferit?se da dupa o schema de 4 zile,deci dai 4 zile apoi pauza 4 asta timp de 4 sau 6 saptamani cate 3 ml de 2 ori pe zi.tare as vrea sa le dau ca sunt cam sensibili si la noi e luna si faringita.si cica nu se da in perioada de vaccinare,asta nu e problema ca noi nu facem vaccinul de 1 an.noi avem la 15 si la 18 luni,infarixul.