peste la cuptor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Moruna , am facut in weekend PLACHIE ...a fost foarte buna .
Va multumesc pentru tot . Ayla21 tu esti acum la rand sa vedem ce bunatati ne-ai recomandat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

ma bucur tare mult ca ti-a placut!!!eu mai fac plachie cand imi rmane peste prajit a doua zi si nu-l mai mancam.imi place tare mult.cateodata mananc cu mamaliga.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Moruna ce simpaticut e Andrei cu ursuletul . Sa-ti traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ayla21, am facut si eu somon la cuptor dupa reteta ta, a iesit fenomenal

Aveam in tara niste prieteni la care mai mergeam la cina, si tin minte ca preparau un pui la cuptor cu legume pe langa , si peste care adauga un sos pe baza de mustar, dar niciodata nu am intrebat exact cum se prepara...acum ca am facut pestele asa cum ne-ai indicat tu, mi-am amintit de minunatul pui ce-l mancam la ei, si ma gandesc ca e poate acelasi sos...

data viitoare il voi folosi ptr pui sau curcan la cuptor

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Duminica e ziua Ioanei mele... si maine facem masa cu bunicii, iar poimaine la un loc de joaca!
Maine, pentru ca majoritatea tinem post, m-am gandit sa fac o masa de peste ca la noi acasa!
Antreuri: stiuca umpluta, piftele de pangasius, peste afumat cu salata de ceapa, icre cu ceapa verde
Felul 1: saramura de novac cu mamaliga si mujdei de rosii cu usturoi
Felul 2: crap prajit, crap la cuptor cu rosii si cimbru
Felul 3: placinta cu bostan, prajitura din foi cu mere.

Daca va tenteaza vreo reteta din astea vi le zic cu drag!

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna,


Claudia as vrea si eu retetele de antreuri si de crap la cuptor cu sos de rosii.

Merci mult





"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

M-ati ajutat enorm cu retetele astea......sunt nemaipomenite ... mai ales ca am ramas insarcinata si nu mai suport deloc carnea ... Mananc doar cartofi , ciuperci si peste . Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Buna,

Claudia as vrea si eu retetele de antreuri si de crap la cuptor cu sos de rosii.

Merci mult


Ma execut:
STIUCA UMPLUTA: 1 stiuca cam de 1 kg (mai marisoara), 2 morcovi, o ceapa marisoara, marar si patrunjel; se curata pielea stiucii (eu o curat cu coada unei linguri, tai carnea din zona cozii si a capului...astfel ca pielea ramane legata de cap si coada); apoi razuiesc carnea de pe os cu o lingura, scotand cat mai bine carnea de pe oase; dam carnea la robot destul cat sa fie pisate si resturile de oase ramase; se caleste ceapa cu morcovul (date la robot), se raceste, se adauga marar si patrunjel tocat, delikat (sare), piper adaugandu-se carnea tocata!Se intinde stiuca pe masa si se umple (inclusiv capul) cu "aluatul", intinzandu-se uniform pe toata lungimea stiucii; se modeleaza stiuca si se coase pe burta cu ac cu ata (de la coada la cap). Se aseaza in tava, se unge cu ulei, se da un praf de sare peste si se adauga o ceasca de apa...se da la foc mic pana se rumeneste... se mai unge cu lichidul din tava uneori! E delicioasa!

Piftele de pangasius, sau pastrav (ceva fara oase si file): peste file fara piele, morcov, ceapa, usturoi, marar si patrunjel, piper, sare; se dau la robot ceapa si morcovul, se calesc, se adauga marar, patrunjel, piper, sare, usturoi pisat, se adauga carnea data la robot si se fca cu lingurita bilute date prin faina...se prajesc in ulei incins! Nu se desfac si sunt delicioase!

Salata de peste afumat cu ceapa: peste afumat file, ceapa alba sau rosie; ceapa se taie in doua si apoi solzi, se adauga o lingura de otet peste ea si se lasa 2-3 minute...se adauga pestele taiat bucati potrivite si se amesteca cu ceapa .

Crap la cuptor cu rosii: crap intreg (lasat cu sare de pe o zi pe alta), fara cap... se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in tava; se amesteca 3-4 rosii taiate cuburi mici cu usturoi pisat, cimbru, piper, sare; se toarna in burta un sfert din sos, iar restul peste peste si in crestaturi...se da la cuptor la foc mic...fara alt lichid... se face repede pana se rumeneste... se mai unge cu sosul din tava!

Spor la treaba si pofta buna


Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

salau cu maioneza:
se fierbe salaul file in apa cu otet,boabe de piper negru si foi de dafin.separat se fierb cartofi din care se face piure cu sare,usturoi pisat (cat sa miroasa bine a usturoi),un morcov ras.maioneza se amesteca cu acest piure.pe o tava se pune salaul file cu pielea in jos si deasupra se intinde piureul de cartofi.se poate orna ca si salata boeuf(sper ca am scris bine).e o bunatate...sotul meu e innebunit dupa el.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Merci mult Claudia.




"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput